hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

A Squid Game sztárjai a forgatáson kívül is kipróbálták az egyik játékot

Természetesen nem az életük volt a tét közben. De vajon sikerrel jártak?

Link másolása

hirdetés

Egy ideje már a csapból is a Squid Game folyik. A Netflix sorozata minden rekordot megdöntött: már átlépte a 111 milliós megtekintést is, megelőzve ezzel a streamingszolgáltató korábbi csúcstartó sorozatát, A Bridgerton családot.

A sorozatban, amelynek cselekménye koreai gyermekjátékokra épül, a vesztés egyet jelent a játékból való kieséssel, vagyis a halállal. A főszereplők most az életben is kipróbálták az egyik játékot, de természetesen nem az életük volt a tét.

A szereplők a törökmézes játékot próbálták ki, amelynek az a lényege, hogy egy tű segítségével ki kell vágni a benne látható szimbólumot. A sorozatban mindössze egy tű állt a játékosok rendelkezésére, most azonban a színészek egy vízzel teli flakont és egy öngyújtót is kaptak. De vajon sikerült teljesíteniük a kihívást?

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rátalált a szerelem ByeAlexre, már képet is posztolt új barátnőjével

Egy fiatal modell rabolta el az X-Faktor mentorának szívét, aki egyelőre még csak sejtelmes közös képeket oszt meg kettejükről.

Link másolása

hirdetés

ByeAlex nem szereti kiteregetni a magánéletét a nyilvánosság előtt, de úgy tűnik, már nem akarja annyira titkolni követői és rajongói előtt, hogy rátalált a szerelem.

„Jó pár hete fordult komolyabbra a dolog közöttük Benjaminával”

– nyilatkozta a Blikknek a zenész egyik ismerőse, aki azt is elárulta, ByeAlex és párja nem bujkálnak, csinálnak közös programokat és gyakran járnak étterembe randizni.

„Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában” – mondta a névtelen forrás.

A Blikk megkereste ByeAlexet, aki bár nem cáfolta az információt, nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről.

A csinos modellről nem sokat lehet tudni, de azt igen, hogy fiatal kora ellenére több hírességgel is dolgozott együtt, és nagy márkákat is képviselt.

hirdetés

A zenész már többször is megosztott egy-egy képet Instagram-sztorikban arról, hogy közösen csinálnak valamit új barátnőjével, de ügyelt arra, hogy a fotókon ne látszódjon szerelmének arca.

Azt a közös fotót, amin a legtöbbet lehet látni a lányból, ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Öt hónap házasság után válik a Dancing with the Stars táncospárja

Stana Alexandra és Köcse György nyáron házasodtak össze, 12 éve alkottak egy párt. Egy bennfentes szerint már a lagzi előtt is voltak problémák a kapcsolatukban.

Link másolása

hirdetés

A többi versenyző és a stáb észre sem vették a válásra utaló jeleket, mégis véget ért Stana Alexandra és Köcse György kapcsolata – írja a Bors. A pár tizenkét együtt töltött év, egy év jegyesség és öt hónap házasság után döntött a szakítás mellett.

Alexandra Facebook-oldalán közölte a nyilvánossággal a válás tényét, hozzátéve, hogy a szeretet mindörökké megmarad közöttük, és arra kérte követőit, hogy ne kérdezzenek a szakítás okairól.

Köcse György a Dancing with the Stars felvételei alatt, tavaly ősszel kérte meg szerelme kezét, közel egymillió néző előtt. Az esküvőt hét hónappal az eljegyzést követően, június elején tartották meg.

Alexandra ebben az évadban egy híresen nagy nőcsábásszal, Árpa Attilával állt színpadra a Dancing with the Stars színpadán, a tánc pedig egy igazán intim műfaj, így többekben felmerült a gyanú, hogy a színész-producer elhódította férjétől a táncosnőt.

A Bors az ügyben megkereste Árpa Attilát is, aki tisztázta a félreértéseket.

"A saját magánéletemről sem nyilatkozom soha, máséról pláne nem fogok. Alexandrával nagyon jó barátok vagyunk, illetve egy Alexandrával boldog párkapcsolatban élek, de ő egy másik Alexandra. Így tehát egy biztos, nem miattam válik a táncpartnerem"

– nyilatkozta a lapnak a színész.

hirdetés

A Borsnak azóta egy, a műsor táncosait jól ismerő forrás is megerősítette, hogy Árpának valóban nincs köze a váláshoz.

Alexandra és György kapcsolatában állítólag már a menyegző előtt is felmerültek problémák, amik megoldását az esküvőtől remélték.

A táncosok egyik barátja úgy nyilatkozott a lapnak, hogy a remények ellenére a verseny csak még jobban eltávolította egymástól a szerelmespárt, akiknek muszáj volt az évad végéig titkolni problémáikat.

A pár nem akart nyilatkozni a magánéletükről a Borsnak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Puskás-Dallos Peti: Nagyon csalódott vagyok, és mérges is, szerintem most igazságtalanok voltak a nézők

Az X-Faktor mentora két versenyzőjét is elveszítette a második élő show-ban. Peti a műsor után nyilatkozott a Szeretlek Magyarországnak.

Link másolása

hirdetés

Drámai pillanatokkal zárult a jubileumi X-Faktor második élő adása. Puskás-Dallos Péter két versenyzőjét, Nagy Regina Martinát és Tabatabai Nejad Flórát is elveszítette. A két lány kiesése azért nagyon meglepő, mert korábban a mentorok is azt mondták, idén nagyon erős ez a kategória, Peti pedig nagyon bízott benne, hogy mentorálltjai sokáig menetelnek majd, mindhármukat el tudta volna képzelni akár a fináléban is.

Puskás-Dallos Peti a műsor után nyilatkozott a Szeretlek Magyarországnak.

“Nagyon csalódott vagyok, és mérges is, pedig mérges nem szoktam lenni, viszont szerintem most igazságtalanok voltak a nézők. Azt érzem, hogy nem a mai vagy az elmúlt hetek produkciói alapján ítéltek, hanem aszerint, hogy melyik versenyzőnek van már egy olyan saját dala, amit szeretnek, hallgatnak. Nagyon büszke vagyok rá, hogy az X-Faktorban sok saját dal születik, de azért bízom benne, hogy a későbbiekben vissza tudjuk fordítani, hogy az emberek főként azt értékeljék, ki hogyan teljesített az adott estén”

- fogalmazott a mentor, aki azt mondja, leginkább Regina kiesése lepte meg.

“Flóra esetében még el tudtam fogadni a kritikákat. Egy fantasztikus tehetségnek tartom, akinek még érnie kell ahhoz, hogy érzelmileg is képes legyen felnőni a feladathoz. Regina kiesése előtt viszont teljesen értetlenül állok. Nagyon ügyes volt, szerethető, a legkülönlegesebb figurája volt ennek az évadnak. Nála izgalmasabb, színesebb, jól éneklő egyéniséget nem igazán látunk a mezőnyben. Nem értem, hogy eshetett ki”

- mondta Peti.

Tabatabai Nejad Flóra a Burai Krisztiánnal közösen készített Mocskos pénz című, saját dalával lépett fel szombat este, Nagy Regina Martina pedig a New York, New York című számot adta elő. Flóra esetében a mentorok azt mondták, nem volt annyira átütő a produkciója, ByeAlex például úgy fogalmazott, szerinte a dal nem volt hiteles és önazonos, Gáspár Laci pedig arról beszélt, Flóra többször hamisan énekelt. A kritikák egy részével Peti is egyetértett.

hirdetés

Nagy Regina Martina produkciója sem aratott osztatlan sikert, Gáspár Laci és Puskás Peti között ki is alakult egy kisebb konfliktus emiatt. Laci azt mondta, szerinte nem volt jó a dalválasztás, Regina bizonytalannak tűnt, és ehhez a dalhoz “jobban ki kellett volna gyúrni az éneket”.

“Túlzásnak tartottam Laci kritikáját, ezért is álltam bele. A műsorban is említettem, hogy szerintem Laci részéről ebben taktika is volt. Ilyenkor már előjön, hogy széket kell hagyni másoknak, vagy hosszú távon meg kell gyengíteni egy-egy versenyzőt azzal, hogy elejtünk apró magvakat, amikre a nézők rá tudnak kapaszkodni”

- mondta lapunknak a műsor után Peti.

Regina végül kapott széket a mentoroktól, de csak úgy, mint a múlt héten, most is fel kellett állnia, és át kellett adnia a helyét. Mentora ekkor viszont még bizakodó volt.

“Nagyon megrázó pillanat volt, amikor Regit felállították. Megijedtem, de bíztam benne, hogy a mai teljesítménye alapján továbbjut, mert szerintem például Marcinál és Paulinánál is sokkal jobb volt. De sajnos ez nem így történt”

- fogalmazott Peti.

A mentor szerint ugyanakkor Flóra és Regina esetében is nagy dolog, hogy ilyen fiatalon idáig eljutottak, Flórának pedig már saját dala is készült, ráadásul az egyik kedvenc szerzőjével közösen. Peti azt mondja, mindkét lány nagyon tehetséges, szerethetőek, és bízik benne, hogy sok lehetőségük lesz még.

„Ne felejtsük el azt sem, hogy Kamilla még versenyben van és hiszek benne, hogy a döntőig menetelünk az én arany torkú fegyveremmel”

– tette hozzá Peti.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

L.L. Junior a Nyerő Párosról: „Továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk”

A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig megállíthatatlanul menetelt a játékban, az utolsó napokban ugyanakkor alább hagyott a lendület, és végül a döntő előtt estek ki. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

Link másolása

hirdetés

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának szinte mindenből kijutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. A pár nagyon sokáig megállíthatatlanul menetelt előre a jól felépített tétrakásoknak és annak köszönhetően, hogy a játékokban is nagyon jól teljesítettek. Az utolsó napokban ugyanakkor alábbhagyott a lendület, végül egy hajszállal a döntő előtt estek ki, így ők lettek az idei évad negyedik helyezettjei. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

- Nagyon sok minden történt veletek a Nyerő Páros alatt. A műsor során voltatok nagyon fent és nagyon lent, de konfliktusokból sem volt hiány. Hogyan éltétek meg mindezt?

- Nagyon izgalmas volt ez a műsor, minden percét imádtuk. Egy életreszóló kalandban volt részünk.

A legjobb élmény egyébként az volt, amikor 40 méter magasban kellett játszani. Igaz, aznap estünk ki, de még az sem érdekelt, annyira imádtam, tele voltam élményekkel, érzelmekkel a feladat után. Ez egy olyan élmény, amit akár még az unokáimnak is mesélni fogok. De a műsor során valóban sok volt a feszültség is, viszont ez az egész megtanított minket arra, hogy az egyetlen állandóság a változás.

Minden körülmény, minden viszony szinte óránként változott.

hirdetés

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Nektek főként Molnár Gusztávékkal voltak konfliktusaitok. Miért alakulhatott ez így szerinted, nem találtátok meg a közös nevezőt?

- Gusztiékkal más az értékrendünk, mást hoztunk otthonról. Az is fontos, hogy mindenki máshogy kezeli a konfliktusokat, máshogy működik stresszhelyzetben.

Én főként azokkal találtam meg a közös hangot, akikkel tudtam azonosulni, akikben láttam a méltó partnert. Csuti volt az egyik ilyen. Szerettem volna végigvinni velük a műsort, de ez sajnos nem így lett.

Gusztiékkal egyébként végül nevetve váltunk el, hiszen ők ránk szavaztak, amikor a veszélyzónába kerültünk, és velünk akarták végigcsinálni a játékot.

- Volt olyan, akiben esetleg csalódtál a műsort visszanézve?

- Nem, bár az nagyon rosszul esett, amikor láttam, hogy a hátam mögött alkotóemberként tudatlannak neveztek. De egyébként szinte mindenkitől olyan üzeneteket kaptam, hogy nagyon benézték a dolgokat, és utólag, a műsort látva megértettek minket.

- Így utólag már változtatnál valamin?

- Szerintem nem, semmin nem változtatnék. Mondjuk, talán egy kicsit lazábban venném a dolgokat.

- Mi volt számotokra a legnehezebb?

- Kinga talán egy kicsit nehezebben tud veszíteni, lassabban dolgozza fel a kudarcélményeket, én igyekszem nevetni és lapozni.

A konfliktushelyeztek nyilván nehezek voltak, de ezt is próbáltuk a helyén kezelni. Viszont, amikor már tényleg olyan dolgok hangzottak el, amik az én értékrendembe nem fértek bele, vagy amikor betámadtak, akkor persze ki kellett állnom magunkért, a feleségemért, és Kinga is anyatigrisként védett meg, ha rólam volt szó.

- Szinte az egész műsor alatt az élen voltatok, a végére viszont mintha elfáradtatok volna, a játékok sem sikerültek.

- Nem fáradtunk el, ez inkább csak a sors keze volt. Egyszerűen azokban a játékokban nem jeleskedtünk: volt, hogy félreértettem a feladatot, a pókeres játékot például nagyon benéztem, Kingának pedig nehezen ment az a fizikai feladat, amikor a csúszós lépcsőn kellett felmászni. De ezzel semmi gond nincs, ettől még azt gondolom, hogy nyertünk.

- Azt többször is említetted, hogy szeretnéd megnyerni a játékot, de végül a döntőbe sem kerültetek be. Ez hogyan érintett?

- Én továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk. Egyrészt, mert nagyon sok hétköznapi lány, asszony tudott azonosulni Kingával, az ő problémáival, ami sokaknak segíthetett, másrészt, pedig én is meg tudtam mutatni magam. Nagyon sok támogató, bíztató üzenetet kapok. Azt gondolom, hogy azoknak a szemében is tudtam fordítani, akik eddig negatív véleménnyel voltak rólam.

- A műsorban még teljesen úgy tűnt, hogy Kingával minden rendben van köztetek. Azóta viszont többször is lehetett olvasni arról a sajtóban, hogy szétmentetek. Mi a helyzet most veletek?

- Kingával közös megegyezéssel külön költöztünk, de dolgozunk a kapcsolatunkon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: