SZTÁRVILÁG

„A Blikk, Bors meg a sok más suttyó címlapsztori” – Azahriah megint ütős dalszöveggel rukkolt elő

Bár a számot korábban is előadta már, most érkezett hozzá klip. Ezúttal nem a politika volt célkeresztben.


Új klippel rukkolt elő Azahriah szerda délután – szúrta ki a Telex. A produkciót a francia L'Entourlooppal közösen készítette. A Don't Turn the Bass Down című szám a reggae-duóval készült, és Azahriah karibi, afrikai lüktetésű trekkjeihez áll közelebb. A szövegek most is odamondósak, bár kevésbé politikai töltetűek, inkább társadalomkritikusak.

A „pikkpakk nem töröl a hatalom” sor persze egyértelmű utalás az Orbán Viktor TikTokjáról eltüntetett videóra, amiben az énekest említette. A savazásból a bulvárlapok sem maradnak ki: név szerint említi a Borsot és a Blikket „sok más suttyó címlapsztori” mellett. Azahriah és a L'Entourloop egyébként már tavaly októberben előadták ezt a számot Veszprémben.

Azahriah most különösen aktív időszakot él: stadionkoncertjei előtt nem csak új zenékkel jelentkezik. Felszólalt a kegyelmi botrány apropóján szervezett tüntetésen, bezsebelt egy Artisjus-díjat, piacra dobott egy saját cipő- és ruhakollekciót a Tiszával közösen, megjelent a róla szóló film első előzetese, és még Friderikusz Sándor podcastjában is feltűnt.

De a legnagyobb durranás még hátra van: a hétvégi triplakoncert, amire már tavaly elkapkodtak minden jegyet. Azahriah és a L'Entourloop új dalát élőben is hallhatjuk majd a szombati koncerten.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tornóczky Anita terhes
Éveken át tartó küzdelmek után Tornóczky Anita végre boldogan bejelentette, hogy babát vár. A műsorvezető helyzetéről és tapasztalatairól a saját felületein is szeretne beszélni, hogy erőt adjon más nőknek.


A műsorvezető hosszú évek óta szeretne gyereket, és végre elmondhatja, hogy édesanya lesz.

Minderről a Best magazinnak nyilatkozott.

„A stimuláció és a hormonpótlás miatt tíz kilót híztam. És mivel már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek.

Bepánikoltam, majd sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek. Az orvosom boldogan felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… Öt éve velünk együtt várt erre az örömhírre. És zokogott az endokrinológusom is, amikor elküldtem neki a felvételeket, hiszen ő is évek óta fogta a kezem és csinálta velem együtt ezt az őrületet”

– mondta a magazinnak Tornóczky Anita.

A műsorvezető helyzetéről és tapasztalatairól a saját felületein is szeretne beszélni, hogy erőt adjon más nőknek.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Ma hazajöhettem a kórházból, végtelenül fáradt vagyok” - Szentesi Évát hazaengedték a műtétje után
A színésznőnél sajnos újra daganatot találtak, ami miatt egy nem kevesebb, mint 7 órás műtétet végeztek rajta. Így van most.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2024. június 19.Jó hír érkezett Szentesi Éváról: a színésznő nemrég egy többórás műtéten esett át, és most a közösségi oldalán jelentkezett be

A színésznőnél sajnos újra daganatot találtak, ami miatt egy nem kevesebb, mint 7 órás műtétet végeztek rajta.

A 24.hu szúrta ki, hogy Szentesi Éva az Instagramon tájékoztatta a követőit, hogy elképesztő fáradt, de már otthonában pihen az operáció után.

"Jó dolgok ma: ma hazajöhettem a kórházból, végtelenül fáradt vagyok, mert alig tudtam aludni a bent töltött utolsó napokon, de most itthon végre…"

- írta Szentesi az Instagram-oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szigligeti Ivett összeomlott a szakítása után: Nem kell több ostoba közhely, hazug kifogás
Úgy tűnik tönkrement a kapcsolatuk Dudás Mikivel. A modell az Instagram-oldalán fakadt ki.


A közösségi oldalán fakadt ki Szigligeti Ivett, úgy tűnik sok minden nyomasztotta az elmúlt időszakban. A modell azt írta, hogy nem kell több ostoba közhely, hazug kifogás.

Miután úgy tűnt, hogy Dudás Mikivel való kapcsolatuk zátonyra futott, a sportoló év elején hosszú idő után újra megosztott egy családi fotót. Ebből arra lehetett következtetni, hogy helyrehozták a házasságukat. Ivett fekete-fehér fotóval illusztrált bejegyzései azonban nem sok jót sejtettek, és azóta eltűntek a közös képeik, illetve ki is követték egymást az Instagramon.

Ivett legutóbbi posztja azonban már nem sok teret ad a találgatásoknak.

„Igen, önző vagyok, mert vészesen fogy az időm.... Már nem szeretem a felszínes dolgokat. Nem akarok bájcsevegni a semmiről, nem akarok panaszt és pletykát hallgatni folyton. Nem akarom tudni, kinek van rossz napja az eső miatt vagy, mert nem jobbról fúj a szél, hanem balról. Nem kell több ostoba közhely, hazug kifogás.

Nem érdekel, hogy nem ér rá valaki velem lenni, mert nálam ezerszer fontosabb dolga akad. Nem akarom tudni, miért késett el, miért nem keresett hetek óta” - írta Ivett, és azt is hozzátette, hogy őszinte hangra vágyik, „simogató szellőre és tiszta napsugarakra”.

„Arra, hogy, aki szeret, ne keressen kifogást, ne siessen el mellőlem. Érezni akarom, hogy számítok, hogy az életét képes az enyémhez szelídíteni. Szeretnék az adott pillanatban a legfontosabb lenni, amit nem sodor el egy gyors vihar. Önző vagyok, mert fogy az idő, és soha nem lesz már a tegnapból tegnap. Csak a ma van, és ha elér a holnap, nem akarom bánni, hogy elfelejtettem élni, mert mindig más kedvét kerestem…” - írta a bejegyzésében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
VV Béci kitálalt! Elmondta, hogyan akarta elcsábítani a feleségét Árpa Attila
Béci egy olyan titkot is elárult, amelyről eddig egyikőjük sem beszélt. Árpa korábban a feleségére, Norinára hajtott.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. június 19.Hatalmas balhé robbant ki a rapper Young G Béci és a színész-producer Árpa Attila között - írta meg a Blikk.

Az ellentét kiindulópontja az volt, hogy Young G Béci nem támogatja, hogy kisgyerekes családok menhelyről fogadjanak örökbe állatokat, míg Árpa Attila éppen ezt tartja a helyesnek, és ellenzi, hogy tenyésztőtől vagy szaporítótól szerezzenek be kutyát.

Árpa egy posztban fejezte ki a véleményét, miszerint nem igazán érti, ki is Young G Béci, de határozottan nem ért egyet vele ebben a kérdésben. A poszt később eltűnt, de a Borsnak nyilatkozva Árpa hozzátette:

„A kutya nem egy divatcikk, nem egy női táska, vagy egy pár cipő, hanem egy élőlény. Ez a fiatalember viszont óriási ostobaságokat mondott...”

Béci teljesen kiakadt Árpa véleményén, és egy hosszú videóban fakadt ki:

„De neked mi a problémád, Árpa Attila? Nem tudsz felhívni, ha ilyen problémád van? Én rád írtam, de te nem tudsz rám írni, hogy figyelj már, szerintem nincs igazad... Nagy manusz létedre te itt írogatod ki a posztokat, utána még kommentelsz, hogy én f*sz vagyok? Hát, te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem? Meg ki vagy te, hogy a nevemet a szádra veszed? Te normális vagy? Szedd már össze magad.”

Béci eközben egy olyan titkot is elárult, amelyről eddig egyikőjük sem beszélt: Árpa egykor a feleségére, Norinára hajtott.

„Megmondom őszintén, hogy a kutyatémából ide fajuljon a dolog, az vicces és kellemetlen is. Nem akartam ebbe belemenni, de még mielőtt mi megismerkedtünk volna a feleségemmel, Norina és közte volt üzenetváltás. Attila csapta a szelet Norinának. Hála istennek, a feleségem jól kezeli ezeket a dolgokat, nem talált értő fülekre az udvarlása. De Árpa másoknak is udvarolt régebben, egy szoknyapecér volt.”

Young G Béci nem érti, miért Norinának írt Árpa, és miért nem neki, valamint azt is nehezményezte, hogy a munkásságát kritizálták.

„A zenei karrierem a topon van vagy tíz éve, az RTL-nél vagyunk mindketten, nem hiszem, hogy nem ismer. Amilyen lendülettel ráírt annak idején és most is a feleségemre, nekem is írhatott volna”

- mondta Béci határozottan, hozzátéve, hogy nem tűri, ha valaki káromkodik vele.

Link másolása
KÖVESS MINKET: