News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

18 titok, amit garantáltan nem tudtál Kim Kardashianról, és a korábbi életéről

A 12.-től lehidalsz!

Link másolása

hirdetés

Hiába a világ egyik legnépszerűbb valóságshow-sztárja Kim Kardashian, mint kiderült, még róla sem tudnak mindent rajongói. A sztár látszólag az egész életét kiteregeti közösségi média felületeire, azonban arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy néhány évvel ezelőtt ő is csak egy egyszerű lány volt a szomszédból. És ekkoriban bizony nem mindig gondolta át, mit is nyilatkozik a sajtónak...

Most összegyűjtöttünk 15 dolgot, amit garantáltan nem tudtál a fenékkirálynőről!

1. A Keeping Up With The Kardashians első részét már 2006-ban leforgatták!

2. A sorozat befutása előtt azt nyilatkozta Kim, hogy élete fő célja mindig is az volt, hogy férjhez menjen és gyermekeket szüljön.

3. Nem hitt a valóságshow jövőjében, inkább divatkarrierre vágyott, és úgy gondolta, a műsor csak átmeneti szórakozást jelent majd számára.

hirdetés

4. Élete első interjújában letagadta, hogy valaha is szexvideót készített volna Ray J-vel, sőt, kihangsúlyozta, hogy sosem bízna meg expasijában ilyen téren.

5. Amikor mégis előkerült a felvétel, elnézést kért a hazugságért. Saját bevallása szerint abban bízott, hogy sosem szivárog ki a videó.

6. Egyszer azt nyilatkozta, hogy 20-ból kábé 10-esnek tartja magát az ágyban.

7. Mielőtt megismerte Kanyét, Paris Hiltonnal közösen eldöntötték, hogy minimum egy évig szinglik lesznek.

8. Kim egy időben Reggie Bush-sal is randizott, és meg volt róla győződve, hogy ő az igazi. A románc persze nem tartott túl sokáig.

9. Egykori legjobb barátnője, Paris Hilton teljesen ellene fordult 2009-ben, mert úgy érezte, Kim elveszi a hírnevét és utánozni próbálja őt.

10. Anno úgy választott frizurát magának, hogy kivágta a pletykalapok fotóit, és elvitte gyűjteményét a fodrászához.

11. Egy időben annyira rajongott Jennifer Lopezért, hogy soha nem akart vele találkozni, nehogy csalódnia kelljen a sztárban. Végül persze összehozta őket az élet, és jó barátnők lettek.

12. Egyszer azt nyilatkozta, hogy George Clooney-t tartja a legszexibb hírességnek.

13. De egy időben Justin Timberlake-re is szemet vetett, sajnos sikertelenül.

14. Kim Kardashian fenekét általában Serena Williams hátsójával hasonlítják össze, a két sztár pedig olyan viccesnek találja ezt, hogy rendre elküldik egymásnak az erről szóló cikkeket.

15. Kim saját bevallása szerint sokkal szégyellősebb, mint gondolnánk, azonban eddig csak egyetlen olyan fotósorozat készült róla, ami miatt kényelmetlenül érezte magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotó: így nézett ki Rácz Jenő, mikor még csak gyakornok volt
Ahogyan nőtt a haja, úgy lett egyre profibb séf.

Link másolása

hirdetés

Szerdán Rácz Jenő nosztalgiába kezdett Instagram-oldalán és egy olyan fotót tett közzé, amin még gyakornok volt.

A sztárséf 2011 és 2014 között dolgozott a koppenhágai Noma három Michelin-csillagos éttermében, így a poszt helymegjelöléséből kiindulva valószínűleg ebben az időszakban készült a kép. Rácz Jenő itt gyakornokként dolgozott, ahol fizetést sem kapott. A vidám fotót elnézve szerencsére fodrászra nem kellett költenie, így azt megspórolhatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő helyretette a propagandasajtót
A szupermodell haragosan kelt fel a kormánymédia nagy pechére.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő Instagram-történetben rakta helyre a lakájmédiát, miután a Metropolon és az Origón is arról írtak, hogy férje, Korányi Dávid Karácsony Gergely főtanácsadója és diplomata „kétmillió dolláros álomvillát vett magának” Connecticutban. Ehhez persze dukált egy jó kis cím is, ami így hangzott:

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”.

Emellett képeket is közöltek az ingatlanról, arról azonban elfelejtettek beszámolni, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, aki New Yorkban a saját lakásában él.

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni”

- írta Mihalik Enikő közösségi oldalán, aki aztán pontról, pontra szedte darabokra a kormánysajtó „ellenőrzött” állításait:

- „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média - egyszerűen nem tudja mit beszél.”

- A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam.

hirdetés

- A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan.

- A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni.

- A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: