hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

105 ezer forintért kelt el Magdi anyus ikonikus otthonkája, de akár többet is adhatnak érte

Befejeződött a népszerű sorozat, ezért jótékonysági licit indult a forgatási kellékekből.

Link másolása

hirdetés

A Barátok közt 23 év után befejeződött, fináléjára jótékonysági aukciót szerveztek. A Vaterán meghirdetett licitre 40 jelképes kelléket ajánlott fel a sorozat stábja.

Talán sosem fizettek ennyit egy papírgalacsinért: a Magdi anyus halálát okozó tárgy 66 ezer forintot ért.

A legdrágább tárgy, a 210 ezer forint értékű kávés szett, amely Berényi Claudiajé volt. Novák Laci boltjában található vintage stílusú zöld kisszekrény is 200 ezer forintért kelt el. Az Afganisztánban katonáskodó Krisztián, sörösdobozból hajtogatott rózsát küldött Alíznak, ez 170 ezer forintért talált gazdára.

Berényi Miklós a sorozatban viselt pizsamája és köntöse közel 70 ezer forintot ért meg egy licitálónak. Viszont a legikonikusabb darab kétségkívül Magdi anyus otthonkája, amiért 105 ezer forintot fizettek. A ruhadarabot további jótékonysági gyűjtésre ajánlották fel: néhány hétre az Erkel Színház melletti patika kirakatába költözik, majd aztán újra kalapács alá kerül, hogy más alapítványokat is támogathasson további jó célok elérésében.

Az árverésen összesen közel 2,4 millió forint gyűlt össze, az összeget az RTL Klub az SOS Gyerekfalvak alapítványának ajánlotta fel.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dancing with the Stars: Kemény kritikát kaptak Cookyék Bereczki Zoltántól, a rádiós szerint a zsűritag „összevissza beszélt”

Cookyék produkciójában a gyermekeik is feljöttek hozzájuk a színpadra, Bereczki Zoltán emiatt kritizálta őket.

Link másolása

hirdetés

A Dancing with the Stars hétvégi adásában Cooky és párja, Szécsi Debóra búcsúzott a versenytől. A kiesésüknél azonban sokkal nagyobb visszhangot kapott az egyik zsűritag, Bereczki Zoltán kritikája, amivel a rádiós műsorvezető és szerelme produkcióját illette.

Cooky és Debóra kisfilmjében és a színpadon is feltűntek a gyerekeik. Bereczki pedig élesen bírálta a sztárpárt emiatt.

"Fú...nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

- fogalmazott Bereczki.

A 24.hu szúrta ki, hogy a DWTS zsűrije a LifeTV-n bővebben is kifejtette a véleményét, és, hogy mivel volt problémája Cookyék produkciójával kapcsolatban.

"Több szinten volt problémám: fél tízkor mi a túrót keres két kiskölök nem az ágyban? Az alap problémám az a médiában való gyermekmutogatás volt. A másik nagy problémám a színpadi hatáskeltés gyerekkel, kutyával, sérült emberrel, sérült állattal. Az utolsó gondolat a fejemben az volt, hogy Cooky teljesen feladta, hogy bármilyen tánclépést tegyen. Ezek ellentéte robbant a fejemben: nem egy táncprodukciót láttunk, hanem egy hatásvadász dolgot kellett volna magas pontszámmal jutalmaznom, miközben nem láttam mögötte teljesítményt"

- fejtette ki Bereczki Zoltán.

hirdetés

Cooky és Debóra hétfőn a Mokkában reagált az őket ért kritikára.

"Nyilván ez egy táncműsor, arra jöttem rá, hogy tényleg nem tudok táncolni. De azért nem álltam úgy a színpadon, mint egy oszlop! (...) Bereczki Zoli összevissza beszélt szerintem, de nem akarok belemenni. A rumba egy nagyon-nagyon nehéz tánc..."

- fogalmazott Cooky, aki azt is hozzátette: nagyon jól érezték magukat és ez egy örök emlék marad számukra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina bevallotta, a házasságukat akarják megmenteni férjével a műsorban

Az egykori szépségkirálynő az első adásban egy órási hasra eséssel nevettette meg a többieket, a következő részben viszont meglepő vallomással döbbenti meg őket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn este elindult az RTL-en a Nyerő Páros új évada, amiben ismét nyolc sztárpár küzd meg a Nyerő Páros címért és a fődíjért. Köztük van Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti is, akik az első játékból győztesen jöttek ki, ezért három másik párral együtt választhattak, hogy a luxusvilla négy legjobb szobája közül melyikbe költözzenek. Először az udvaron található luxus rezidencia sorsáról kellett dönteniük a játékosoknak egy licitálással, amit L.L. Junior és párja nyertek meg, a többiek pedig a villán belüli szobák közül választhattak.

Kulcsár Edina azonban annyira sietett volna megnézni a lehetőségeket izgalmában, hogy alighogy futásnak eredt, máris hasra esett a medence mellett.

Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat Virágjaként ismert Kármán Odett sietett oda hozzá, hogy felsegítse, miközben Edina férje, Csuti kicsit távolabb leguggolva, a fejét fogva nevetett.

"Azt a szégyent! Kicsúszott az első kanyarban a versenyző"

- kommentálta a történteket.

Szerencsére az egykori szépségkirálynőnek nem esett baja, nevetve felállt és már ment is tovább a villába, hogy megnézze a választható szobákat.

VIDEÓ: Kulcsár Edina hasra esik a Nyerő Párosban

A következő részben már annyira nem lesz vicces a hangulat este, legalábbis a keddi adás előzeteséből kiderül, hogy

hirdetés
Kulcsár Edina bevallja a többieknek: azért jöttek ebbe a műsorba Csutival, hogy megmentsék a házasságukat.

Az jól látható, hogy a többi pár igencsak megdöbbent ezen a kijelentésen.

VIDEÓ: Kulcsár Edináék meglepő vallomása


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Varga Viktor „Petőfi Sándor gúnyájában”, kardot rántva énekli el a Himnuszt új klipjében

Az énekes egy olyan verziót készített a Himnuszból, amely szerinte stílusában hordozza a magyar virtust és erőt, őrzi hagyományainkat és bátorrá tesz.

Link másolása

hirdetés

2022-2023-ban Petőfi-emlékév lesz Magyarországon, Varga Viktor azonban már idén szeretett volna tisztelegni egyik leghíresebb költőnk előtt. Nem is akárhogy: saját maga varrta meg Petőfi mentéjét, majd ebben elénekelte a Himnuszt saját verziójában, amihez videóklip is készült.

"Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!"

- írta a YouTube-on megosztott videóhoz.

Az énekes a drámai hatás kedvéért kardot is ránt éneklés közben a biatorbágyi Nyakas-kőnél, majd a lemenő nap fényében, a dal végén visszahelyezi azt a tokba. A videó leírása szerint a klipet teljes egészében Varga Viktor készítette a drónfelvételektől a vágáson át az utómunkáig.

VIDEÓ: A Himnusz Varga Viktor előadásában

A kommentelési és lájkolási lehetőséget azóta letiltották a videó alatt.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nyerő Páros: Kulcsár Edina akkorát hasalt, hogy rossz volt nézni

Méghozzá magas sarkúban vágódott el a teraszon.

Link másolása

hirdetés

Éppen a szobájukat készültek felfedezni az RTL Klub Nyerő Páros című realityjének szereplői, amikor Kulcsár Edina úgy elvágódott a terasz kövén, ahogy a nagy könyvben van megírva, ráadásul tűsarkúban.

Kamarás Norbi Edinát már érkezésükkor részegnek titulálta, látva a pörgését. A celebnek azonban nem okozott semmiféle törést a megcsúszás, a forgatás többi részében is aktív maradt.

Edina azért sietett annyira, hogy az elsők között választhassa ki közös szobájukat férjével, Szabó Andrással, avagy Csutival. Amikor viszont a segítségnyújtásra került volna a sor, a férfi csak nevetett, Kármán Odett szaladt oda bajbajutott vetélytársához. Csuti konkrétan nevetőgörcsben tört ki, és annyit mondott:

Azt a szégyent!

Az esés utáni interjúban is csak fogta a fejét Csuti, így reagált felesége csattanására. Valaki még azt is megjegyezte, hogy kicsúszott a versenyző az első kanyarban. A férj ezt a beszólást is jópofa poénnak tartotta.

Kulcsár Edina nagyot hasal a Nyerő Páros első napján

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: