News here

SZÍNES

Sárban vonultak fel a modellek a Balenciaga bemutatóján Párizsban, a netezők ledöbbentek

A luxusmárka megmagyarázta, miért választották ezt a díszletet, és azt is, miért tetőtől talpig feketébe öltözve debütált Kanye West modellként a show-jukon.

Link másolása

Elég emlékezetesre sikerült a Balenciaga divatbemutatója a párizsi divathéten, és nem csak azért, mert Kanye West, vagyis Ye ezen debütált modellként.

A luxus divatmárka mocsaras környezetet teremtett a show-ra: a modellek sárban és pocsolyákban lépkedve vonultak.

Bár a Balenciagára eddig is jellemző volt az extrém koncepció, a sár sokak számára így is megdöbbentő volt.

A divatház kreatív igazgatója szerint

a díszlet annak a metaforája, hogy a földön kell maradni és mélyre kell ásni az igazsághoz. A netezők azonban nem látták ebben ezt a mélységet.

Volt, aki azt írta, hogy ez inkább a divat mélypontja, míg más csak úgy kommentálta, hogy egyszerűen nem érti a divatot. Egy másik hozzászóló pedig úgy gondolja, ez valójában egy szociális kísérlet volt, amely túl messzire ment.

A show azért is volt nagy szám, mert Kanye West is a részese volt. Az amerikai rapper korábban foglalkozott divattervezéssel, modellként azonban most először lépett kifutóra.

Egy katonai stílusú, túlméretezett szettel nyitotta a bemutatót, és az sem volt véletlen, hogy tetőtől talpig feketébe öltöztették. A Balenciaga kreatív igazgatója szerint a divat individualizmusát egyre inkább felül akarják írni azok az "áltrendek", amelyeket egyes hírességek diktálnak a közösségi oldalaikon. A divatház viszont úgy véli, hogy a divatot nem kell másoknak "eladni", hagyni kell, hogy mindenki úgy öltözködjön, ahogy akar.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Csak egy jó kis tengerparti képet szeretett volna, alaposan meglepődött az eredményen a fiatal nő
Mikor a fotót először megosztotta, a sok aggódó komment miatt törölni kényszerült. Végül az amerikai lány magyarázattal együtt posztolta ki újra a vicces felvételt.

Link másolása

Egy véletlen optikai illúzió miatt kellett egy képet törölnie egy fiatal nőnek. Madi Marotta a tengerparti vidámságát szerette volna megörökíteni, ezért bikiniben, napszemüvegben és széles mosollyal pózolt a kameránk. Majd a fotót meglátva ő maga is elcsodálkozott azon, amit látott.

A képen ugyanis egy napozó nő karja úgy lóg be a képbe, hogy azt a látszatot kelti, mintha a lánynak pénisze nőtt volna, ráadásul még ki is lógna az alsójából.

A vicces fotót minden magyarázat nélkül kitette az Instagramra, ahol aztán dőltek a barátoktól az aggódó üzenetek. Ezért a képet törölte, és a TikTokon egy rövid magyarázattal együtt osztotta meg újra - írja a LadBible, a brit lap a felvételt is megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Videó: Forró pillanatok a Való Világ zuhanyzójában, közös fürdést csaptak a lányok
Volt, aki még a bikinifelsőtől is megszabadult.

Link másolása

Három villalakó lány úgy döntött, hogy közös zuhanyzást csapnak. VV Anita, VV Reni és VV Lissza a fürdés kezdetén még fürdőruhában tisztálkodott, de végül

Lissza úgy döntött, hogy ledobja a felsőrészt.

Szemmel láthatóan nem volt szégyenlős, míg a két másik lány azért a textilt húzogatva próbált meg mindenhol lefürdeni.

VIDEÓ: A zuhanyból


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hat nappal egy rejtélyes videó után meghalt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár
A 21 éves Megha Thakur halálának részleteit nem közölte a család.

Link másolása

21 éves korában váratlanul elhunyt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár, írja a Metro. Megha Thakur utolsó videóját hat nappal halála előtt posztolta. A felvételen egy New York-i utcán sétál, és csak annyit írt hozzá:

„Ne feledd, hogy te felelsz a sorsodért”, majd a videóban még azt mondja, hogy „Igazi erőt akarsz érezni? Ébredj rá, hogy ki a fasz vagy”.

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that ? #confidence #selflove ♬ original sound - Megha

A közel 1 millió követővel rendelkező Thakur a család közleménye alapján november 24-én a hajnali órákban hunyt el. A halál okát nem közölték.

Thakur három évvel ezelőtt kezdett tiktokozni. Az ontariói nő a testpozitív mozgalom lelkes tagja volt, ezen felül még az önbizalomról szóltak posztjai. Legnépszerűbb videója több mint 10 millió embert ért el, és azt mutatta be, hogyan kell mozgatni a fenekünket tánc közben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hal a tortán: L.L. Junior rendelt pizzát szolgált fel Zámbó Árpynak
A vendég értelemszerűen nem volt elragadtatva az ételtől.

Link másolása

Véget ért a Hal a tortán e heti műsorfolyama, a versenyt ezúttal Zámbó Árpy nyerte meg. A csapat utoljára L.L. Juniornál vendégeskedett, bár a főzést a rapper másokra hagyta.

Zámbó Jimmy testvére egyébként nem járt jól a vacsorával, mert a tenger gyümölcseit nem szereti, a menü egyik fele pedig tulajdonképpen csak abból állt.

Junior egy hirtelen jött, de nem épp díjnyertes ötlettel oldotta meg a dolgot: egy rendelt pizzát tett Árpy elé, majd tetézve a dolgot, közölte:

„Neked egy ilyet sütöttem gyorsba’”.

A vendég érthetően nem volt elragadtatva a helyzettől. Mint megjegyezte:

„Szerintem ezt valakinek rendelte: vagy a segítőinek vagy valakinek. Ideadta nekem, hogy nesze, itt van, kussoljál, itt a kaja. Így csinált a fejében. Nem eszel? Akkor egyél pizzát. Fain vagy, Junior.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: