News here

Milliók követik a párt, akik romantikus álomnyaralásokról posztolnak képeket Instára

Abból élnek, hogy utazgatnak, élményeiket pedig képeken örökítik meg. Ki ne álmodna ilyen munkáról?

Link másolása

Jack Morris és Lauren Bullen irigylésre méltó életet élnek: bejárják a világot, a legcsodálatosabb helyeken nyaralnak, és mindezt együtt, mintha örökké nászúton lennének.

A fiatal férfi és a lány 2016-ban találkoztak először egymással, amikor a Fidzsi-szigeteken összehozta őket egy közös munka.

Az utazás iránti szenvedélyük miatt hamar egymásra találtak, azóta pedig hivatásszerűen járnak országról országra, és abból élnek, hogy élményeiket képek formájában megosztják a neten.

Road tripping through the middle of the US??⛽️ Snapped by @muenchmax #SouthDakota #UnitedStories

33k Likes, 373 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Road tripping through the middle of the US??⛽️ Snapped by @muenchmax #SouthDakota #UnitedStories"

Mindketten kezelnek egy-egy Instagram-oldalt, kettejüknek összesen majdnem 5 millió követőjük van, képeikre pedig több tízezer lájkot kapnak.

A Daily Mail-nek elmondták, hogy

nem irigykednek egymásra, ha valamelyikük képét többen lájkolják, de volt már példa arra, hogy vita lett abból, ki posztolja először ugyanazt az ütős képet.

Általában azonban inkább segítik egymást, hogy minél jobb fotókat készítsenek. Ha végigpörgetünk az Insta-oldalaikon, valóban minőségi, szinte tökéletes képeket látunk.

I would happily wake up here with you, Every. Single. Day. ?

139.7k Likes, 1,705 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "I would happily wake up here with you, Every. Single. Day. ?"

So stoked on the new shirts from my friends @suspiciousantwerp so perfect for my recent travels in Taipei ⚡️⭐️ & yes we got matching shirts ??

67.6k Likes, 740 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "So stoked on the new shirts from my friends @suspiciousantwerp so perfect for my recent travels in..."

Livin' the jungle life ? #doyoutravelXgypsealust New mobile presets released on @doyoutravelpresets ?

119.6k Likes, 1,066 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Livin' the jungle life ? #doyoutravelXgypsealust New mobile presets released on @doyoutravelpresets..."

And in this moment, nothing else matters ??

186.7k Likes, 3,060 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "And in this moment, nothing else matters ??"

Addicted to this universe..?

136.9k Likes, 1,351 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Addicted to this universe..?"

Unexpectedly one of the best sunsets I've witnessed, ?? @katamaranresort the best spot for sunset on Lombok ?

null

Wining & dining under the sea ?? brought along my fav wine @lepetitrose_au to celebrate birthday week in the Maldives #TheRoséWay #JacobsCreek

80.4k Likes, 642 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Wining & dining under the sea ?? brought along my fav wine @lepetitrose_au to celebrate birthday..."

We are only a moment ???

72.1k Likes, 640 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "We are only a moment ???"

Forever falling in love with distant places ❥

110.2k Likes, 847 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Forever falling in love with distant places ❥"

I got a big grizzly bear for a date ??❄️ Snapped by @eljackson

84.8k Likes, 765 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "I got a big grizzly bear for a date ??❄️ Snapped by @eljackson"

Young Love ✌?? We're now back in Asia thanks to @singaporeair #FlySQ

98.8k Likes, 757 Comments - LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Instagram: "Young Love ✌?? We're now back in Asia thanks to @singaporeair #FlySQ"

Last moments in Switzerland ?? What a trip, this place really exceeded my expectations ~ until next time ✌[email protected] @Pilatus @ilove_lucerne #Pilatus

116.3k Likes, 834 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Last moments in Switzerland ?? What a trip, this place really exceeded my expectations ~ until next..."

Balcony hangs in Europe ???~ Back in the city of @ilove_lucerne to indulge in Swiss chocolate and wine ?? @myswitzerland #LakeLucerneRegion #inlovewithswitzerland

101.6k Likes, 601 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Balcony hangs in Europe ???~ Back in the city of @ilove_lucerne to indulge in Swiss chocolate and..."

Catching every sunset ❩

132.7k Likes, 1,199 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Catching every sunset ❩"

Sorry I've not posted in a while ~ been having a bit too much fun in the Maldives ??

113.6k Likes, 858 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "Sorry I've not posted in a while ~ been having a bit too much fun in the Maldives ??"

A hot tub in the middle of a snowy forest ❄️? @northernlightsranch

178.6k Likes, 2,109 Comments - JACK MORRIS (@doyoutravel) on Instagram: "A hot tub in the middle of a snowy forest ❄️? @northernlightsranch"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kulcsár Edina videóval bizonyította, hogy a Gucciban veszik a ruháikat, nem a Józsefvárosi piacon
„Egy turkálós szettben, egy Zara ruhában és egy Gucci ruhában is lehet értéket képviselni” – véli az influenszer, akit az öltözködéséről kérdeztek Instagramon.

Link másolása

Követői kérdéseire válaszolt Kulcsár Edina Instagramon. Elárulta például, hogy a mostani, harmadik terhessége teljesen más, mint a korábbiak, sokkal fáradékonyabb és érzékenyebb, de a szüléstől nem fél. Azt is elmondta, hogy már eldöntötték párjával, G.w.M-mel születendő kislányuk nevét, de egyelőre még nem szeretnék megosztani mindenkivel. Annyit mondott csak, hogy különleges nevet választottak, amiből rögtön tudni lehet, hogy az ő közös gyerekükről van szó.

Egy olyan kérdést is kapott, hogy miért öltözik „fiúsan”, „miért kell ennyire átvenni a roma stílust?” A kérdés első részére azt válaszolta az influenszer, hogy általában lazább ruhadarabokat, vagyis farmert, pólót, melegítőt és utcai cipőt visel, mert neki ez tetszik, és sokszor ez is kényelmes neki kismamaként. De elegánsabb ruhát is szívesen húz bakanccsal, esetleg magassarkú cipővel. A kérdés második részére így reagált:

„Átvettem a roma stílust? Szerintem ha így lenne, akkor sem lenne ezzel probléma, hiszen a párom az, de gondolom leginkább arra gondolsz, hogy márkásabb ruhákat lehet rajtam látni. Nem gondolom, hogy ez egyenértékű a roma stílussal, de ha igen? Örüljünk neki, hogy megtehetik. Ja és akkor a külföldi hírességek mind azok? És ha már itt tartunk... Hallottam, hogy a méltán híres Redditen az a hír járja, hogy a Józsefvárosi piacon vásároljuk a cuccainkat, és nem is eredetiek. Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni.”

Azért hogy bizonyítsa, valóban nem a Józsefvárosi piacról szerzik be a márkás ruháikat, mutatott két videót, amit egy Gucci üzletben készített. Mindkettőn a párja, G.w.M látható, a másodikon pedig egy ajándékot is lehet látni, amit az üzlettől kaptak.

Kulcsár Edina azt is leírta egy következő Insta-sztoriban, hogy korábban is voltak drágább darabok a gardróbjában, de próbálta nem mutatni ezeket.

„Egy évvel ezelőttig úgy éltem az életemet, hogy folyamatosan rettegtem, nehogy valakiben rossz érzést keltsek, ha véletlenül látják, hogy nekem milyen cipőm, ruhám, táskám, vagy mondjuk autóm van, ami másoknak elérhetetlennek tűnhet. Tele voltam megfelelési kényszerrel, és kényelmetlen volt így élni. El kellett engednem, mert ígysem, úgysem tudtam mindenkiben jó érzéseket kelteni. Most úgy élek, ahogy nekem kényelmes. Befelé figyelek és csak a közvetlen környezetemre. Nem figyelek oda, hogy mibe öltözök reggel, hogy ha abban kikerülne egy kép a közösségi médiába, akkor ahhoz mit szólnak majd.”

Az egykori szépségkirálynő állítja, hogy sem most, sem a jövőben nem akar kérkedni azzal, amije van, mert ez nagyon távol áll tőle. Szerinte ő most is ugyanaz az ember, aki volt, csak egy még erősebb kiadásban, aki értéket próbál képviselni.

„De nemcsak a ruha teszi az embert, hanem leginkább az, hogy ő maga milyen. Egy turkálós szettben, egy Zara ruhában és egy Gucci ruhában is lehet értéket képviselni! Nem ez számít. Csak a szeretet és az elfogadás”

- véli.

Azt is leírta még, hogy ő mindig imádta nézni azokat az embereket, akik megtehették, hogy menő ruhákba öltözzenek. Nem utálta őket, hiszen ők késztették arra, hogy ő is ilyenekről álmodozzon. Akkoriban sosem hitte volna, hogy ez neki is összejöhet, mostanra viszont már valóság lett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Milliókat költött plasztikai beavatkozásokra, mára szinte felismerhetetlenné műtette magát a 25 éves bolgár nő
Andrea Ivanova szerint azonban még van mit alakítani magán, újabb beavatkozásokat tervez.

Link másolása

Alaposan feltöltette az ajkait egy 25 éves bolgár nő, mert szerinte túl unalmas volt a szája. Andrea Ivanova megszállottan plasztikáztatja magát, eddig már 43 beavatkozáson van túl, amivel megszabadult természetes szépségétől.

A mostani hialuronsav-injekciós szájfeltöltése rekord - írja a The Sun.

A nő szeretne a Barbie-babára hasonlítani, ezért már közel hétmillió forintnyi összeget költött magára, és már szinte felismerhetetlenné vált.

Célja még, hogy övé legyen a „világ leghosszabb és leghegyesebb álla”, ezért az állába és arccsontjába is feltöltőinjekciókat kapott. De már mellnagyobbítást is csináltatott. Bevallása szerint szereti az eltúlzott dolgokat:

"Nem szeretem a hétköznapi külsőt, ellenben rajongok a hatalmas formákért és a különc szépségekért. A természetes szépség számomra unalmas, ezért úgy döntöttem, hogy radikálisan megváltoztatom a külsőmet"

- árulta el.

A külsejével még nem elégedett, ezért újabb beavatkozásokat tervez. Karácsonyra például újabb injekciókkal lepi meg magát.

Arról, hogy mit szólnak hozzá az emberek, úgy vélekedett:

„Mindig vannak pozitív és negatív reakciók... az emberek mindig megfordulnak, hogy megnézzenek, megjegyzéseket tesznek rám, suttognak egymásnak.

Vannak, akik ujjal mutogatnak rám, vitatkoznak velem a megjelenésemről, vannak, akik fütyülnek, vannak, akik nevetnek, gúnyolódnak rajtam, és persze vannak, akik odajönnek hozzám, gratulálnak, és fényképezkedni akarnak velem. Akárhová megyek, mindig vannak emberek, akik hajlandók velem fotózkodni, ami csodálatos számomra.”

Forrás: RTL.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Lakatos Márk a kirúgásáról: „A műsor végén azt mondták az öltözőben, hogy akkor köszönjük szépen, ennyi volt”
A stylist elárulta, nem számított rá, hogy neki kell távoznia a Reggeli műsorvezetői közül.

Link másolása

November végén derült ki, hogy Lakatos Márk nem lesz többé műsorvezető az RTL Reggeli című műsorában. A csatorna azzal indokolta ezt, hogy a műsor folyamatosan frissül és változik, és arra törekszenek, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjanak teret és lehetőséget.

A stylist most a Blikknek mesélt arról, hogy érintette az, hogy elküldték. Elmondta, hogy fel volt készülve arra, hogy valakinek mennie kell a csapatból, mivel érkezett két új műsorvezető. Arra azonban nem számított, hogy ő lesz az, akitől elköszönnek, mert úgy gondolta, hogy ő az egyik legjobb.

Az egyik újonccal, az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból ismert Tihanyi Péterrel még vezetett közösen adást, éppen az után mondták meg neki, hogy a továbbiakban nem számítanak rá műsorvezetőként.

„Derült égből villámcsapás volt az, amikor a műsor végén azt mondták az öltözőben, hogy »akkor köszönjük szépen, ennyi volt«.”

Azt is elmondta, hogy a döntéssel kapcsolatban nincs benne tüske, az azonban nem igazán tetszett neki, ahogy a hírt közölték vele.

„Négy és fél év után ezt lehetett volna másképp is csinálni. Az volt a jó, hogy mivel nem kerültem saját magam alá, tudtam valami olyan erőt képviselni, amire reagált a ház is, és ebből sikerült olyan kompromisszumos, szép búcsút csinálni, amit szerintem alanyi jogon, amúgy is megérdemeltem volna”

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Kiderült, ki lett a VV11 első párbajának győztese
Melina vagy Henrik megy, illetve marad a villában? Erről kellett a közönségnek döntenie.

Link másolása

A nézők döntöttek arról, hogy ki az, aki az első párbaj után győztesen térhet vissza a villába. A videóból kiderül, hogy melyik játékosra mennyien szavaztak.

Elégggé egyértelmű volt a nézők ítélete, ez már rögtön a számok ismeretében látszott, csak akkor még nem lehetett tudni, ki nyeri a párbajt, és kinek kell távoznia.


Link másolása
KÖVESS MINKET: