GASZTRO
A piros gyümölcsös torták taroltak. A júliusi döntőben kiderül, hogy meggyes-málnás, feketeribizlis vagy erdei gyümölcsös torta lesz a győztes idén.
GASZTRO
Talán az egyetlen tésztaféle, ami igazán magyarnak mondható, hiszen külföldön nem ismerik. Nem is gondolnátok, hogy a marhapörkölt köretén kívül, milyen sokféleképpen elkészíthető!
GASZTRO
Mivel 30 fokos hőségben senki nem kapcsolja be szívesen a sütőt, olyan tortát mutatunk, amihez nem is kell.
GASZTRO
Végleg elsöpörhetik-e az új gasztrotrendek és a molekuláris konyhaművészet a hagyományos ételeinket? Reméljük, nem.
GASZTRO
Ismét egy bizonyíték arra, hogy nem kell más mint egy-két jól összeválogatott hozzávaló és már kész is a pompa.
GASZTRO
Az idén 25 éves Electrolux – születésnapját ünnepelve – június 24-én nyitja meg a Bisztro25-öt. Az asztalfoglalás ma 12 órakor indul, ne maradj le róla!
GASZTRO
Kitűnő választás vacsorára, hétvégi reggelire, kínálhatjuk vele vendégeinket. Tálalhatjuk pirítóssal, kiflikarikával, friss paradicsommal, lilahagymával.
GASZTRO
A szezon közepén mi mással is lehetne feldobni a kakaós gofrit, mint habbá tuningolt eperrel?
GASZTRO
Pillanatok alatt össze lehet dobni, szinte mindig van hozzá minden otthon, könnyű habos, kávés, mi kell még a boldogsághoz?
GASZTRO
A 21. Jeunes Chefs Rôtisseurs nemzeti válogatóján a fiatal séf, Garai Ádám vitte a prímet. Ő képviseli hazánkat a manchesteri világbajnokságon.
GASZTRO
Mi köze egy artistának és egy hatalmas szerelmi botránynak Magyarországhoz és a magyar cukrászathoz? Elmondjuk!
GASZTRO
A meggy volt a központi elem a versenyen, a győztes a budapesti Nándori Cukrászdából érkezett.
GASZTRO
A legfinomabb tavaszi szörp készíthető belőle és bogyója nagyon szép színt ad az ételeknek. De vannak olyan részei is, amelyekkel legyetek óvatosak!
Népszerű
Ajánljuk