GASZTRO
A homár a szegények tányérjáról évszázadok alatt átvándorolt a leggazdagabbak étlapjaira. A 17. században még a szolgák is fellázadtak, ha túl sok homárt kellett enniük, de a vasúthálózat terjedésével beindult a homár karrierje is.
GASZTRO
Csokoládé, csokipuding, kakaó és tejszínhab: ez már önmagában is maga a gyönyörűség. Képzelhetitek a tortát, ami ezekből készül!
GASZTRO
Az ittas állapotban beköszönő farkaséhséget valamivel csillapítani kell. De azt tudtad, hogy minden ország fiataljainak megvannak a kedvenc részeges ételei?
GASZTRO
Az Unicum Riservát Zwack Izabella pincészetének 2007-es évjáratú Tokaji aszúja teszi teljessé.
GASZTRO
Első hallásra lehetetlen, pedig zseniális ötlet olyan pizzát készíteni, ami tulajdonképpen csak feltétből áll. Ráadásul abszolút passzol bármelyik diétába fagy fogyókúrába is.
GASZTRO
A Fóti Sörfőzde legjobbjait kóstoltuk meg, hozzájuk passzoló, külön erre az alkalomra összeállított ételsorral.
GASZTRO
Teljesen más lesz az idei Macaron Nap. Például ha sok apró francia édességet vásárolsz március 20-án, egy autistákkal foglalkozó alapítványt támogathatsz. Mutatjuk, mi változik még!
GASZTRO
A palacsinta és a túró fúziójából készült gyönyörűség garantáltan el fog fogyni egy csapásra.
GASZTRO
Kollégáink a Pöttyös Túró Rudi három új termékét vetették össze az eredetivel. Mit gondolsz, melyik lett a befutó?
GASZTRO
A formája tényleg olyan, mint egy mosolygó száj. Könnyed linzertészta egy szelet almával. Kell ennél egyszerűbb délutáni sütemény?!
GASZTRO
A vadászpite leggyakrabban darált húsos raguval készül, amit most omlós csülökkel helyettesítünk. De a lényeg változatlan: gyönyörű rózsák sülnek a tetején.
GASZTRO
Mielőtt azt mondanád, hogy a kakaós csiga a csigák csigája, és jobbat nem is lehetne kitalálni, nézd meg, amit mi ajánlunk: joghurtos-málnás csiga.
Népszerű
Ajánljuk