GASZTRO
Mi magyarok imádjuk a töltött, göngyölt, rántott húsféléket, melyek közül a népszerűségi lista élén a csirkemell áll.
GASZTRO
Ha most elkészítitek, nyáron - a fagyasztóból kivéve - tuti, hogy nagy siker lesz grillezéskor.
GASZTRO
Talán már találtok a piacokon friss borsót, így nem lehet több kifogás: próbáljátok ki a csirkemellsteaket borsópürével!
GASZTRO
Az ír szódakenyér élesztő nélkül készül, és mivel hamar kész van, reggelire is ehettek friss kenyeret.
GASZTRO
A vadhúsok elkészítése külön művészet, és a végeredmény megéri a fáradozást. Vörösboros változata tuti siker!
GASZTRO
Megmutatjuk azt az olsz ételt, amit mindenki meg tud csinálni. És legtöbben percek alatt elpusztítanánk egy vaskos adagot.
Népszerű
Ajánljuk