GASZTRO
A vargabéles az erdélyi konyha elterjedt, népszerű édessége. Az eredete nem teljesen tisztázott, de a legvalószínűbb, hogy elsőként a kolozsvári Darvas vendéglőben készítették el. Nevét a szintén kolozsvári Varga vendéglőstől örökölhette.
GASZTRO
Először azt hittem, hogy egy újabb elegáns butik előtt sétálok el az Október 6. utca most felújított részén. Aztán kiderült, szó sincs róla. Ez egy cukrászda, mégpedig nem is akármilyen!
GASZTRO
A főváros vonzáskörzetében több, gasztronómiai úti célként szóba jöhető település van. Ilyen Vác is, melynek mára védjegye lett a Mihályi László, nemzetközileg elismert cukrász által vezetett Desszert Szalon.
GASZTRO
Az el nem múló télben különösen jólesnek a meleg italok. Ha az összetevőkre is odafigyelünk, könnyen válhatunk a modern kor boszorkányaivá.
GASZTRO
A kőszegfalvi farsang fő étke egy különleges fánk, a cigenudli. Ha szeretitek a hagyományokat és a különlegességeket, akkor érdemes kipróbálni. Az íze mindenért kárpótol, diétázni pedig ráérünk nagyböjtben.
Népszerű
Ajánljuk