GASZTRO
Ez a változat extra csokis. Amaretto-s csokoládéhab, és csokoládés ganache krém váltják egymást.
GASZTRO
A spárga a tavasz egyik legegészségesebb zöldsége. Kalóriaszegény, vizelethajtó és méregtelenítő hatású, így a fogyókúrás étrendbe is beleilleszthető. Hús helyett ehettek finom pestoval megbolondított spárgás tésztát is.
GASZTRO
Szeretitek a túrógombócot? Ez az étel igazi hungaricum, a túró ilyen formában más ország konyhájában nem található meg. Mi most egy extra változatot mutatunk számotokra, ami házi marcipánnal készült.
GASZTRO
A csalánt ugyanúgy használhatjuk, mint a spenótot. Egy kicsit macerásabb beszerezni és előkészíteni, de ilyenkor tavasszal fogyasszátok, mert nagyon kedvező hatásai vannak.
GASZTRO
Gyerekkorunk vendégségét idéző finomság a kókusz kocka. Ezt a süteményt viszonylag könnyű elkészíteni, kezdőként is nyugodtan nekiláthattok!
GASZTRO
Ez a csokitorta krémesen lágy, ropogós a kukoricapelyhes aljának köszönhetően, a meggy pedig fanyarságot visz az édes élvezetbe.
GASZTRO
Csokikrém, epres tejszínhab és ropogós grillázs egy kehelyben: a különböző ízű és textúrájú rétegek harmonikus egészet alkotnak. A friss gyümölcs nagyszerű ellensúlya a sűrű, intenzív krémnek.
GASZTRO
Ez a mennyei kávés-mascarponés bonbon még azokat is leveszi lábukról, akik eredetileg nem rajonganak a kávéért. Próbáljátok ki ti is! :)
GASZTRO
Különleges snack, amelyet laktózérzékenyek is fogyaszthatnak. A krémsajtot felhasználhatjátok szendvicsek készítéséhez vagy kenhetitek pirított kenyérkockákra, krékerre, de akár zöldségeket is mártogathattok bele. A kesudió áztatását leszámítva gyorsan készen van.
GASZTRO
Szeretitek a túrógaluskát? Az Ételallergia Online szakértőinek segítségével megmutatjuk a glutén,-és laktózmentes változatát. Fagyasztott és friss málnával is kitűnő desszert. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Az egyszerű csokoládékat feldobhatjátok egészséges gabonákkal. Így nem csak üres kalóriát, hanem értékes tápanyagokat is fogyasztotok ráadásul ínyenc, fűszeres változatokban is. A bolti változattal ellentétben az az érzésetek sem lesz, hogy fűrészport fogyasztanátok.
GASZTRO
A bulgurt leginkább köretként ismerjük, sós ételek készítésénél használjuk fel. A tört búzából azonban nemcsak ebéd és vacsora, hanem könnyen elkészíthető, tápláló, laktató különleges reggeli is főzhető. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Tombol a medvehagyma szezon. Ez a vadon termő növény kiváló alapanyag, sok mindent készíthetünk belőle. Lehet pesto, leves, főzelék, pogácsa, valójában csak fantázia kérdése. Kísérletezzetek bátran, és örvendeztessétek meg szeretteiteket evvel a finom aprósüteménnyel!
GASZTRO
Sokan szeretjük, mégsem ismerjük az egyik legnépszerűbb italt, a kávét. A kávé különleges világát hozta közelebb hozzánk az első Kreatív Kávéfórum, amit a Corinthia Grand Hotelben rendeztek meg. Tartsatok velünk, és nézzétek meg a kávécsodákat!
GASZTRO
Egyre több helyen kapható már eper, igaz még drága, de ehhez a desszerthez nem is kell belőle sok. Ebbe a csokoládékrémbe kókuszkrém és házi krémsajt is került, valamint levendulás eperdzsem.
GASZTRO
Az arborio rizs egyre elterjedtebb itthon is, és ebből az olasz fajtából finom csokis desszertet tudtok készíteni. Igazi mesterfogás, amit kezdőknek is ajánlunk!
GASZTRO
A medvehagyma a tavasz egyik legkedveltebb fűszernövénye. Sokféle módon el lehet készíteni. De lehet egyszerűen felaprítva vajas kenyérre is szórni. Mi most egy levest mutatunk, melynek főszereplője: a medvehagyma.
Népszerű
Ajánljuk