GASZTRO
Kókuszkrémmel és kókuszreszelékkel, tej és tojás nélkül készült ez a rakott palacsinta. Könnyű elkészíteni, bármilyen gyümölcslekvárral nagyon finom. Mivel csupán növényi alapanyagokat tartalmaz, vegánként, illetve tojás- és tejérzékenyként is fogyaszthatod.
GASZTRO
Most van a spárga szezonja szezonja, készíthettek belőle salátát, levest, vagy egyszerűen csak pároljátok meg vajban, vagy ízesítsétek vele a rántottát. Az alábbi recept az egyik legjobb spárgasaláta, amit az eper tesz igazán különlegessé. Előételként is fogyaszthatjátok.
GASZTRO
Ez a süti kimondottan csokoholistáknak való, rengeteg csoki kell hozzá, mégis eteti magát. A tésztája egy brownies, ezt követi a puffasztott rizzsel kevert karamella réteg. A tetején pedig tejszínnel kevert csokoládé van.
GASZTRO
Az egyik legismertebb magyar ételünket mutatjuk be, amit garantáltan bárki el tud készíteni magának. Kaptok hozzá egy hasznos tippet is.
GASZTRO
A magyaros ízek kedvelőinek készült ez a zsenge töltött karalábé. Különlegessége, hogy zöldborsóval és friss petrezselyem zöldjével, rántás nélkül állíthatjátok össze. Így sokkal ízletesebb, könnyebb és korszerűbb. A felhasznált alapanyagoknak köszönhetően glutén, tojás- és tejérzékenyek is fogyaszthatják.
GASZTRO
Hogyan készült az eredeti csokoládé ital? Honnan származik a csokoládé név? Mikor született a tejcsoki?
GASZTRO
A meleg hétvégéket érdemes egy-egy grillpartival egybekötött, baráti összejövetellel feldobnotok. A hagyományos grill húsok mellett darált húsból is készíthettek pikáns nyársakat friss, karakteres fűszerek hozzáadásával.
GASZTRO
Kultúrkocsma, középkori környezetben: így jellemezhető röviden az egyetemi városrész közepén található Vaskapu Taverna. A vendéglátóhely sok mindent kínál, akár egy finom kávéra, vagy egy pohár sörre vágytok, nyitva áll előttetek a Vaskapu.
GASZTRO
Szeretnétek egy egészséges brownie-t készíteni? Van ilyen! Cukor nélkül is édes, de nincs benne tojás és liszt sem. Így az erre érzékenyek is bátran elkészíthetik.
GASZTRO
A gyros eredetileg görög étel, de az utóbbi 15 évben hazánkban is nagyon népszerű lett. A pitát is könnyen elkészíthetitek otthon, ráadásul ez sokkal finomabb, mint a bolti változat. Kiváló fogás lehet egy baráti összejövetelre, vagy családi piknikre.
GASZTRO
Végre itt a kerti parti szezon. Számtalan ételt készíthettek bográcsban, a finom ízek mellett a hangulat is garantált. Mi most egy zöldséges sertésragut mutatunk számotokra, amely nem csak laktató, hanem színes és ízletes is.
GASZTRO
Szeretitek a brióst? Ettetek már tökéletes változatot? Mi most egy nagyon finom brióst mutatunk meg nektek, ami egy pohár meleg itallal kiváló reggeli. Időigényes finomság, de higgyétek el megéri elkészíteni.
GASZTRO
A tavaszi madársaláta igazi vitaminbomba. Gazdag C-vitaminban, ásványi anyagokban, nyomelemekben. Kalóriatartalma alacsony, segít a szervezet méregtelenítésében is, ezért súlytartó diétába illeszthető a belőle készült saláta.
GASZTRO
Itt a spárga szezon, és lassan betör a magyar eper is a piacra. Ez a fogás nem csak szép, de a hozzávalók kifinomult kombinációjának köszönhetően nagyon finom is. Bő fél óra alatt elkészíthető, és igazi tavaszi, vitaminfeltöltő étel.
GASZTRO
Régimódi sütemény, meglepően különleges ízzel. Mert nem egy egyszerű almás-diós finomságot mutatunk most nektek, hanem egy mézzel bolondított, nagyon is mai „nagyi-sütit”. Kóstoljátok meg ti is!
GASZTRO
Ha megfelelően bánunk a levendulával, remekül fel tudja dobni a süteményeket. Málnával pedig kiváló párosítás. A torta összeállítására rá kell szánni az időt, de megéri a fáradtságot. A legjobb az, hogy a tetejét bármilyen mesehőssel, motívummal díszíthetitek kedvetek szerint. Erre a tortára például Babóca került.
Népszerű
Ajánljuk