GASZTRO
Ha finom és természetes alapanyagokból készült nasira vágytok, süssetek otthon kekszet. Kevés hozzávaló kell hozzá és gyorsan elkészül. Légmentesen zárható dobozban sokáig eláll. Uzsonnára egy csésze tea mellé, tv nézéshez, gyerekeknek is kiváló csemege.
GASZTRO
Ha friss zöldségre, sajtokra, vagy lekvárokra vágytok, akkor mostantól a Szimplában a helyetek. A romkocsma minden vasárnap 9 és 14 óra között belvárosi piaccá alakul, ahol a különböző élelmiszerek mellett, gyerekprogramok, kóstolók és érdekes beszélgetések várnak titeket.
GASZTRO
Ha szereted a gumicukrot, de nem szeretnél mesterséges anyagokat enni, akkor készítsd el házilag! Nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is elkápráztathatod vele. Igaz, hogy egy kis időbe telik elkészíteni, de egyszerű, és megéri, mert mókának sem utolsó.
GASZTRO
Ha különleges édességre vágytok, vagy egyedi ajándékot szeretnétek adni, ajánljuk figyelmetekbe ezt a whiskys bonbont. Szükségetek lesz egy polikarbonát formára és némi tapasztalatra, de megéri! Haladóknak ajánljuk!
GASZTRO
Ha szeretitek a kaprot, akkor érdemes kipróbálni ezt a desszertet. A kapor és a túró együtt, édesen is nagyon finom. Van, aki pitét készít omlós tésztával és van, aki kelt tésztát, most az utóbbit mutatjuk be. Nagyobb piacokon és néhány élelmiszerboltban is árulnak ordát, ha mégsem kaptok, helyettesíthetitek túróval is.
GASZTRO
Egyre többen vagytok ételallergiások. Olyan ételeket mutatunk most, amelyek gluténmenetesek, de mégis nagyon finomak.
GASZTRO
Kezdőként is könnyen elkészítheted az áfonyás muffint, tojás sem kell hozzá, csupán a lenmag áztatása vesz igénybe némi időt. A sütemény ízét a mandulatejtől és az áfonyától kapja. Sem glutént, sem tejet, sem tojást nem tartalmaz, így többféle diétába is beilleszthető.
GASZTRO
Egzotikus, eklektikus, belvárosi helyre invitálunk benneteket, ahol sok a macska. A kávézóban kézműves söröket és pálinkákat kóstolhattok, és változatos vegetáriánus ételeket ehettek. A falakat fiatal művészek alkotásai díszítik, zenei programok is rendszeresen várnak rátok. Tartsatok velünk a Macskába!
GASZTRO
A triász névre keresztelt jeges desszert lett az idei év fagyija. Alkotója Csuta Zsolt csákvári cukrászmester, aki két éve szintén nyertes fagyit kreált.
GASZTRO
Ha egyszerű, finom, mégis különleges süteményre vágytok készítsetek clafoutis-t (magyarul kb. "klafuti"). Ez a palacsintatészta jellegű francia pite nálunk is nagyon népszerű. Legjobb cseresznyével..
GASZTRO
Ezek az almás muffinok kölesliszttel és zabliszttel készültek. Puhák, finomak, és kicsik. A köles finomra őrlésével készül a kölesliszt, használhatjátok süteményekhez, főzelékek sűrítéséhez vagy kenyér sütéséhez is. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
A Tej Világnapján nem csak a tejről, hanem a magyar szív és száj számára legkedvesebb tejtermékről, a Túró Rudiról is ejtünk néhány szót. Összeállításunk majdnem olyan egészséges, mint maga a tej.
GASZTRO
Az otthon készített péksüteménynek nincsen párja. Nem csak finomabb és minőségibb, mint bolti társa, hanem isteni illatot áraszt miközben sül. Ráadásul a dicsőség listátok is növekszik szeretteitek körében. Ha még nem próbálkoztál a kelt tésztákkal, itt az ideje! A receptet kezdőknek is ajánljuk.
GASZTRO
A torta tésztáját finomra darált olasz keksz is ízesíti. Külsejét tetszés szerint tejszínhabbal vagy csokiglazúrral díszítsétek! A receptet kezdőknek is ajánljuk.
GASZTRO
A nagymamátok konyhájából biztos emlékeztek a rácsos pitékre. Emőke segítségével bemutatjuk, hogyan készítsétek el ezt a klasszikus süteményt. A töltelék a mai trendhez igazodva rebarbarával és nádcukorral készült. Piknikre, uzsonnára, vasárnapi ebédre ajánljuk!
GASZTRO
A bolti piskótatalléroknak nagy sikere van, annak ellenére, hogy tele vannak ízfokozókkal. Megmutatjuk, hogyan készíthettek otthon színes, vidám süteményeket. A változatos párosítások miatt még az ínyenceket is lenyűgözhetitek vele.
Népszerű
Ajánljuk