GASZTRO
A tejespite igazi nyári desszert, a legfinomabb bogyós gyümölccsel. Gyorsan elkészül, utána már csak várni kell, hogy kissé kihűljön, mert akkor lesz szépen szeletelhető.
GASZTRO
Ezt a nagyon csokis süti a krémsajtos réteg teszi különlegessé. A süti úgy néz ki, mintha márványos lenne a teteje.
GASZTRO
A sörben párolt karaj igazi férfias étel. Kínálhatjátok krumplipürével vagy párolt rizzsel, de legjobban a puha, foszlós kenyérrel lehet felitatni az ízekben gazdag szaftját.
GASZTRO
A meggyes süti receptjét bloggerünk egy nagyon régi, családi receptfüzetben találta. Az omlós finomságot könnyű elkészíteni. Olyan érzésetek lesz, mintha a nagyi lepényét ennétek.
GASZTRO
Az érett, de nem túl puha kajszibarackot ha vajas karamellen grillezitek nagyon finom lesz. Házi túrókrémmel tökéletes nyári desszert.
GASZTRO
A rumos-dió íz az egyik legkedveltebb a fagyik sorában. A jeges nyalánkságot otthon is könnyen elkészíthetitek, gép sem kell hozzá.
GASZTRO
A petrezselyemsaláta vagy közismert nevén tabulé a keleti konyha kedvelt, üde étele. Ebbe a változatba gabona helyett karfiol került, így a nyers-vegán értrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Az érett banán felhasználására tökéletes ez a banánkenyér. A sütemény különlegessége, hogy teljes kiőrlésű lisztből készül. Reggelire és uzsonnára is tökéletes.
GASZTRO
A sok harsogó zöldség, a friss bazsalikom illata összetéveszthetetlenül nyárivá teszi ezt a fogást. Egy átúszott, átnapozott nap után igazán életmentő lehet egy gyors és nem túl sok munkát igénylő recept.
GASZTRO
A születésnapok kedvence lehet ez a málnakrémes torta. Az élvezetek fokozásaként a tésztájába kakaó került. Az elkésztéséhez szükségetek lesz egy állítható tortakeretre.
GASZTRO
A sonka, gomba, sajt triót sokan szeretik. Ezt az egyszerű fogást önmagában előételként is fogyaszthatjátok, vagy körettel főfogásnak is jó. A lényeg, hogy nagyobb, tölthető gombafejeket válasszatok.
GASZTRO
A csokis, diós, mézes, tejszínes pite nemcsak látványos, de finom desszert is. Lehűtve nyári hűsítő uzsonnának is kiváló.
GASZTRO
Ha valami klasszikus, nyári édességre vágytok, készítsetek barackos rétest. Friss gyümölcsből az igazi! Érdemes 3 rúddal sütni belőle, hogy mindenkinek jusson. ;)
GASZTRO
Megdöntötte saját korábbi 24 órás egyszemélyes palacsintasütési csúcsát Pokol Krisztián. Több százzal szárnyalta túl korábbi eredményét.
GASZTRO
A kedvelt erdélyi finomságot: a kürtőskalácsot otthon is elkészíthetitek. A titka csupán, hogy izzó parázs felett sül.
GASZTRO
Huszonnégy órán át majdnem húsz gáztűzhelyen sütötték egyfolytában a palacsintákat, így minimum ezer darabbal több palacsinta készült a tervezettnél.
GASZTRO
A barackos gombóc vetekszik a szilvással. Egyszerű étel, finom és olcsó is, és nem kell hozzá különösebb szakácstudomány.
Népszerű
Ajánljuk