GASZTRO
A kánikulai napokra ajánlunk egy remek desszertet, ami könnyen és gyorsan elkészíthető és persze nagyon finom.
GASZTRO
Áfonyából nagyon finom fagyit készíthettek. Ráadásul ezt a változatot főzni sem kell és fagyigép nélkül is előállíthatjátok.
GASZTRO
A Kárpát-medence kenyere néven százötven kilogrammos cipót sütnek Szent István király napjára Szolnokon. Az óriási kenyér Guinness-rekordra is pályázik.
GASZTRO
A mustár kiváló alternatívája lehet a chimichurri (ejtsd csimicsurri) mártás. Ez a zöldfűszer alapú, olívaolajos, chilis, ecetes szósz, ami sültekhez, de leginkább kolbászhoz passzol.
GASZTRO
Jégkását otthon is könnyen készíthettek. Ráadásul a házi változatba nem kerül tartósító és színezék. Az egyik legfinomabb a görögdinnyés.
GASZTRO
Őszibarackból és joghurtból könnyen készíthettek házilag jégkrémet. Fagyigépre nem lesz szükségetek, csak jégkrémformára.
GASZTRO
A patiszon univerzális alapanyag. Paradicsommal, olajbogyóval és kapribogyóval töltve mediterrán hangulatú nyári ételt készíthettek belőle. Kínálhatjátok előételnek és főételnek is.
GASZTRO
Dobogós helyet kaphat a gyümölcssaláták körében ez a részeges baracksaláta. Elkészíteni egyszerű, igazi hűsítő nyári csemege.
GASZTRO
A jó szték titka az alapanyagon és a sütési technikán múlik. Friss zöldbabból kiváló, különleges köretet készíthettek hozzá.
GASZTRO
Ha egy igazán nyári, csokis finomságra vágytok, akkor ez a csokitorta kiváló választás lehet. Hőségben is szállítható, piknikre, kerti partikra is tökéletes.
GASZTRO
A karamellpudinghoz jól illenek a szezonális gyümölcsök, például a fehér ribizli és a szeder. Készítsétek el házilag, így garantáltan ízfokozóktól és tartósítószertől mentes desszertet kaptok.
GASZTRO
Vicces az állaga a tápióka gyöngynek, mégis nagyon finom az íze. Tálaljuk sok-sok málnával és hideg fagyival, ebben a nagy hőségben.
GASZTRO
A hagyományos tiramisut most bolondítsátok meg az egyik legfinomabb nyári gyümölccsel, a málnával. A sütemény íze fenséges lesz!
GASZTRO
A karamellizált barack kakukkfűvel bolondítva igazán különleges. Ez egy rendkívül egyszerű nyári desszert, kezdő konyhaművészeknek is ajánljuk.
GASZTRO
A kajszi és a málna nagyon jó páros, készítsétek el lekvárnak. A hagyományos cukrot helyettesítsétek nyírfacukorral, így egészségesebb változatot kaptok.
GASZTRO
Szabó Eszter a kánikulára való tekintettel gyümölcssorbet és semifreddo kísérleteket indított. A legjobb változatok receptjeit most megosztja veletek.
GASZTRO
A puncsfagyi örök sláger, készíthetitek mazsolával vagy anélkül. Ráadásul ehhez a változathoz fagyigép sem kell.
Népszerű
Ajánljuk