GASZTRO
Hol eszünk a legszívesebben? Mitől lesz vonzó egy vendéglátóhely, és mi az, amit inkább elkerülünk? Egy friss kutatásból kiderül, hogy a magyarok továbbra is a hagyományos, barátságos helyeket részesítik előnyben, és az édességekről sem mondanak le.
GASZTRO
Végigettük az egész évben nyitva tartó balatoni helyek egy részét. Márciusban pedig 10 napon keresztül bárki megtapasztalhatja ezt a fajta nyugodtabb és családiasabb vendéglátást a tó körül.
GASZTRO
Az elmúlt hónapokban több új hely is nyílt Budapesten, amelyek friss színt hoznak a város éttermi és kávézói palettájára, a fine dining élményektől kezdve a laza street foodig.
GASZTRO
A rekord méretű torta egy részét jótékonysági célokra ajánlotta fel a támogató Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.
GASZTRO
A Kopaszi-gát után most végre egész évben élvezhetjük a Fruska Bistro otthonos hangulatát és minőségi konyháját. A belvárosi egység nemcsak az ismerős ízeket hozza el a Nádor utcába, hanem egy olyan bisztróélményt is, ahol reggeltől estig jólesik elidőzni.
GASZTRO
Beköltözött a hamisíthatatlan BURGER KING® életérzés a Szentendrei járásba. Február 4-én megnyílt a gyorsétteremlánc 59. egysége a budakalászi Omszk parkban.
GASZTRO
A gulyásleves az egyik legismertebb magyar fogás, amit szinte mindenki szeret. De hol kóstolhatunk igazán emlékezetes verziókat Budapesten? Összegyűjtöttünk öt helyet, ahol mindenképpen érdemes.
GASZTRO
Az édesség inkább lovagolja meg a Dubaj-csoki tavaly év végi őrültetét, de a készítők nem hagyták ki a mini/maxi-Dubaj ziccert sem.
GASZTRO
Ugron Zsolna és Nyáry Krisztián tíz éven át tervezgették, hogy az eredeti reformkori recept alapján elkészítik az ételt. Kétszáz adagnyi káposzta rotyogott az üstben, mind el is fogyott.
GASZTRO
Tzuyang nem hagyta ki a hatalmas adagjairól ismert középkori éttermet sem. Csak az idő akadályozta meg abban, hogy az egész hústálat felfalja.
GASZTRO
A Fiktív azoknak szól, akik szeretik a magyar alapanyagokat és ízeket, és közben nyitottak a gasztronómiai újításokra is.
GASZTRO
Tzuyang emelte a tétet, a törékenynek tűnő dél-koreai videós lány újabb étteremben bukkant fel, és tette emlékezetessé az ott étkezők napját.
GASZTRO
A NOBU a japán-perui fúziós konyha mesterműveit vonultatja fel több mint 30 éve, de már hazánkban is lassan 15 éve jelentenek biztos pontot a minőségi gasztronómiára vágyóknak.
GASZTRO
Fogyni szeretnél pár kilót, vagy csak szeretnél odafigyelni arra, hogy egészségesebb ételeket fogyassz? Ezek a helyek úgy segíthetnek elérni céljaidat, hogy közben élvezni is fogod az utat.
Népszerű
Ajánljuk