GASZTRO
Magyarország első és egyetlen növényi alapú specialty pizzázójában a kiváló olasz alapanyagok, a biokémiai szemlélet és a fatüzelésű kemencében sütés együtt adják ki a tészta-orgiát a szádban.
GASZTRO
Meglepően izgalmas helyeken merülhetünk bele, a különböző kultúrákba. Elmondjuk mik voltak a tapasztalataink!
GASZTRO
A BMW új, elektromos modellje ihletett az egész menüsort. A vacsorához használt étkészlet pedig többek között az autóiparból származó újrahasznosított anyagokból készült
GASZTRO
Mind a magyar, mind az olasz Sparban egyszerre volt akciós a Barilla tésztaszósz, az árkülönbség brutális.
GASZTRO
Az új városrész megérdemelt már egy törzshelygyanús bisztrót. Bíró Dániel menüje még vonzóbbá teszi a Kopaszi-gát környékét.
GASZTRO
Érdekes módon az ínyencség piaci ára csökkent az elmúlt időszakban. De a nemzetközi aukción így is rekordár született.
GASZTRO
A Pepper X már hivatalosan is csípősebb, mint az eddigi rekorder Carolina Reaper. A fogyasztása az alkotója szerint igazi testen kívüli élményt okoz.
GASZTRO
A mostani első helyezett Pepper X többi mint egymilliót vert a Scoville-skálán az immár második helyezett Carolina Reaperre.
GASZTRO
A Vitéz Kürtős neve garancia a kiváló alapanyagokból készült, eredeti kürtőskalácsra. 2023-ban 20 éves a márka, és már 10 éve, minden ősszel megrendezik a Kürtőskalács Fesztivált is.
GASZTRO
Az okokról nem beszél a csapat. A 2020-ban nyitott hely kevesebb mint egy éve kapott BIB Gourmand minősítést.
Népszerű
Ajánljuk