hirdetés
Magas ingatlanárak, alacsony berendezési költségek
Felmerülhet a kérdés, hogy miután sikerül álmaink otthonát megvásárolni, milyen további kiadásokra számíthatunk a lakberendezés kapcsán. A berendezés olcsóbban megoldható, mint azt a legtöbben gondolnák.


Már embereket is lehet komposztálni a haláluk után
2021-ben Washingtonban fog megnyílni az első olyan hely, ahol az elhunytakat komposztálják.„Írassák a sírkövükre: éltek 75 évet, ebből 19-et online” – beszélgetés Limpár Imre pszichológussal mindennapi időzavarainkról
Mindig a feladathoz rendeljük az időt, ezért nem lesz a végén időnk. Ha megfordítjuk, rengeteg időt spórolunk meg, mondja a kutató.


Azt hitted, drága? Csak Bulgáriában olcsóbb a Starbucks a környékünkön
A Starbucks-index 76 ország árait hasonlította össze.


Ki tetszik a férfiaknak? És ki a nőknek?
Annak ellenére, hogy a személyiség kisugárzó hatása elengedhetetlen, úgy tűnik, hogy vannak bizonyos esztétikai jegyek, amelyekre evolúciósan ki vagyunk hegyezve, és amelyek alapját képezik az egyes kultúrák szépségideáljának.


Az ártalomcsökkentés mindannyiunk érdeke
A cigarettázáskor nem csak a dohányos saját szervezetét érik a füstben keletkezett káros anyagok, hanem a környezetében lévőkét is, ezért nagyon fontos, hogy a dohányzás ártalmainak csökkentésére minél nagyobb figyelmet fordítson a társadalom.


A középiskolások harmada rendszeresen fogyaszt alkoholt
Legalábbis ez derült ki a felmérésből, amit a Szétcsúszva programmal közösen készítettünk. Mutatjuk az eredményeket!


„Mindenkinek lehessen egy saját egyedi lámpása" – kerámialámpák varázslatos fényei
Aki egy kicsit is nyitott a jó értelemben vett spiritualitásra, az egyből látja, hogy Váradi Andi lámpáiból árad a nyugalom, a szeretet és egy nagyon pozitív energia


A Halál Kávéház Magyarországon is tabuk nélkül fogadja vendégeit
A Londonból induló Death Café mozgalom célja, hogy elfogadó környezetben éljük meg a halál utáni ösztönös kíváncsiságunkat.


A Wizz Air kitiltaná a business osztályt a rövid távú légi közlekedésből
A business classon utazóknak kétszer akkora a szén-dioxid-lábnyoma, mint azoknak, akik turistaosztályon utaznak. Az üzleti osztályon a középső üléseket ugyanis kényelmi szempontok miatt nem értékesítik.


Ismét 4 százalékkal csökkenti műanyag palackjai súlyát a Coca-Cola Magyarország
600 tonnával kevesebb műanyag és csaknem 30 százalék újrahasznosított PET palack kerül a palackokba.


Egészségügyi és klímavédelmi okokból is kevesebb húst kellene enni szakértők szerint
A klímaváltozást okozó gázon nyolcada a hústermelés miatt kerül a levegőbe.


Másodkézből olcsóbb! Az apróhirdetések sikerének titka
Az ok nem más, mint az anyagiak, hiszen használtan töredék áron lehet ezekhez hozzájutni, és sok esetben a minőség kapcsán sem kell kompromisszumot kötni.


Miért tabu sok apánál a SZERETLEK szó?
A szerző a 90-es évek elején született és anyukájától többet hallotta, de apukája igen ritkán mondta. Nem, ez most nem szemrehányás lesz, sem pedig ujjal mutogatás, csak a miérteket keresi.


Állítsd össze a saját zenekarod!
Hallgasd meg a kiválasztottakat és szavazz, kik alkossák a Jägermeister Brass Bandet. Szavazatodért akár egy berlini utat is nyerhetsz.


Babát szeretnél? Így készülj fel rá!
Az Ipszilonanyu blog szerzője jól tudja, hogy nem könnyű a gólyára várakozás. Ez egy olyan dolog, amit nem irányíthatunk, bármennyire is szeretnénk. Amikor viszont beköszönt a várva várt csoda, mégis hirtelen minden a feje tetejére áll.


<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!