hirdetés
Az ártalomcsökkentés mindannyiunk érdeke
A cigarettázáskor nem csak a dohányos saját szervezetét érik a füstben keletkezett káros anyagok, hanem a környezetében lévőkét is, ezért nagyon fontos, hogy a dohányzás ártalmainak csökkentésére minél nagyobb figyelmet fordítson a társadalom.


A középiskolások harmada rendszeresen fogyaszt alkoholt
Legalábbis ez derült ki a felmérésből, amit a Szétcsúszva programmal közösen készítettünk. Mutatjuk az eredményeket!„Mindenkinek lehessen egy saját egyedi lámpása" – kerámialámpák varázslatos fényei
Aki egy kicsit is nyitott a jó értelemben vett spiritualitásra, az egyből látja, hogy Váradi Andi lámpáiból árad a nyugalom, a szeretet és egy nagyon pozitív energia


A Halál Kávéház Magyarországon is tabuk nélkül fogadja vendégeit
A Londonból induló Death Café mozgalom célja, hogy elfogadó környezetben éljük meg a halál utáni ösztönös kíváncsiságunkat.


A Wizz Air kitiltaná a business osztályt a rövid távú légi közlekedésből
A business classon utazóknak kétszer akkora a szén-dioxid-lábnyoma, mint azoknak, akik turistaosztályon utaznak. Az üzleti osztályon a középső üléseket ugyanis kényelmi szempontok miatt nem értékesítik.


Ismét 4 százalékkal csökkenti műanyag palackjai súlyát a Coca-Cola Magyarország
600 tonnával kevesebb műanyag és csaknem 30 százalék újrahasznosított PET palack kerül a palackokba.


Egészségügyi és klímavédelmi okokból is kevesebb húst kellene enni szakértők szerint
A klímaváltozást okozó gázon nyolcada a hústermelés miatt kerül a levegőbe.


Másodkézből olcsóbb! Az apróhirdetések sikerének titka
Az ok nem más, mint az anyagiak, hiszen használtan töredék áron lehet ezekhez hozzájutni, és sok esetben a minőség kapcsán sem kell kompromisszumot kötni.


Miért tabu sok apánál a SZERETLEK szó?
A szerző a 90-es évek elején született és anyukájától többet hallotta, de apukája igen ritkán mondta. Nem, ez most nem szemrehányás lesz, sem pedig ujjal mutogatás, csak a miérteket keresi.


Állítsd össze a saját zenekarod!
Hallgasd meg a kiválasztottakat és szavazz, kik alkossák a Jägermeister Brass Bandet. Szavazatodért akár egy berlini utat is nyerhetsz.


Babát szeretnél? Így készülj fel rá!
Az Ipszilonanyu blog szerzője jól tudja, hogy nem könnyű a gólyára várakozás. Ez egy olyan dolog, amit nem irányíthatunk, bármennyire is szeretnénk. Amikor viszont beköszönt a várva várt csoda, mégis hirtelen minden a feje tetejére áll.


Bitay Andi: A minimalizmus nem a lemondásról szól
Bitay Andi minimalista blogger elmondta, milyen az élet kávé mentesen, anyaként milyen nehézségekbe ütközik, és mi a legfontosabb, ha valaki szeretne változtatni az életmódján.


Nem tesz műanyagfedelet több termékére a Spar, ezzel 5,5 tonna műanyagot spórol meg
A kibontott termékek minőségét többször használható, tisztítható szilikon zárófedelekkel lehet megőrizni a műanyagfedél helyett.


Így keltek új életre a legendás magyar termékek
Az Európai Unió számtalan komoly és nagyszabású projektet finanszíroz hazánkban autópályák létrejöttétől hidak vagy kórházak megépüléséig, de azt tudtad, hogy a Márka, a Pécsi kesztyű vagy épp a Manna szappan is az EU-nak köszönhetően fejlesztette termékeit?


A térbűbáj - avagy hogyan varázsolj kis térből nagyot
Az ingatlan és az albérlet piac is tele van pici, huszonpár négyzetméteres lakásokkal. Bár elsőnek kicsinek hangzik, okos berendezéssel igazi kis ékszerdobozt lehet varázsolni az ilyen otthonokból.


Schell Judit hét férfival egy szobában
A Legszebb férfikor című bohózatot Magyarországon elsőként a Thália Színház mutatja be december 14-én.


<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!