News here

Tóth Gabi és Köllő Babett is ráfeküdt az egyik versenyzőre – ilyen volt a Sztárban sztár leszek 3. adása

Volt szakállas Pocahontas, imádkozó Tóth Gabi és egy korábban az X-Faktorban is szerencsét próbáló énekes is.

Link másolása

Azért is érdemes néha zenei tehetségkutatókat nézni, mert az ember rájön, hogy még a legegyszerűbb, leggagyibb dal előadásához is kell tehetség. Például ki hitte volna, hogy a Baby Sharkot el lehet énekelni rosszul? Oké, már alapból rossz, ha valaki elénekli, de ebben is vannak fokozatok. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Az adás elején Rauch Péter indián fejdísszel galoppozott be a színpadra, hogy elénekelje és eltáncolja a YMCA-t. Nem igazán sikerült, és nem csak azért kellett hazamennie, mert Köllő Babett saját bevallása szerint jobban örült volna a rendőrnek.

A könnyű bemelegítés után kaptunk néhány elfuserált rockert a gyomrunkba. Hóbor Bertold a Korn Narcissistic Cannibaljét adta elő (és nem a Falling Away From Me-t, ahogy a TV2 honlapján olvasható). Nem akarok igazságtalan lenni, egy házibuliban vagy tábori műsorban a tábortűz mellett király lehet. Elgondolkodtató, mert Bertold saját elmondása szerint 10 éve zenél – most ne menjünk bele abba a parttalan vitába, hogy mi számít zenének és mi nem –, és szemmel láthatólag az volt a benyomása önmagáról, hogy jó. Spoiler: nem az.

Bertoldot hazaküldték, pedig még nem is ő volt a legrosszabb.

Egymás után jöttek a színpadra a tévedések.

Kovács Hajnalka hörgése annyira sátánira sikerült, hogy Tóth Gabi konkrétan imádkozni kezdett. Én megértem, néha én is úgy érzem, csak a Jóisten segíthet, hogy agysejtpusztulás nélkül megússzak egy-egy ilyen adást.

Miután a tehetségkutatók többnyire bot egyszerűségű dramaturgiát követnek, sejthető volt, hogy a sok kutyaütő után jön majd valaki, aki NAGYON JÓ.

A 43 éves Tímea Németországból jött, és a Welcome To The Jungle-t hozta. A Guns N’ Rosesszel fura a kapcsolatom. Sok jó daluk van, Axel Rose-t viszont mindig is elviselhetetlen ripacsnak tartottam, ezért én vagyok az, aki szívesebben hallgatja a dalaikat feldolgozásban. Szóval Tímeának már félig nyert ügye volt nálam, de nem szorult rá a szimpátiámra, mert felszántotta a stúdiót. A mesterek szuperlatívuszokban áradoztak róla, elmondták, hogy ilyen előadás még nem volt ezen a színpadon. (Kicsit gyöngíti a kijelentés súlyát, hogy még vagy kétszer elmondták ugyanezt ezen az estén más versenyzőknek is, de ne kötekedjünk.)

Tóth Gabi annyira nem bírt magával, hogy a produkció végén kirohant és ráfeküdt a versenyzőre, őrá pedig Babett.

Timi Gabit választotta, mert ő feküdt rá először. Pápai Joci szemmel láthatóan megütközött ezen. „Ebben a műsorban rá lehet feküdni emberekre.” Meg is fogadták Majkával, hogy ezentúl mindenkire ráfekszenek, hogy őket válasszák, ami elmondva jó poénnak tűnt, de aztán elég kínos perceket okozott a későbbiek során.

Néhány futottak még produkció után jött Tóth Napsugár és a Good Luck. Szegény Napsugár nem értette, a mesterek miért akarják mindenáron, hogy lefeküdjön. Láttam a szemén, hogy kicsit fél, mit fognak tenni itt, a gyerekei szeme láttára, de azért remélte, hogy van rá természetes magyarázat.

Napsugár nem csak fantasztikusan énekelt, de a hangutánzás is rendben volt. Róla is elmondták, hogy ilyen még soha nem volt, és megkapta a lehetőséget, hogy ő válasszon mentort. Babett nevét mondta.

A Kökény Attilát éneklő Pop Nyuszi közölte, hogy neki abszolút hallása van. Sajnos abszolút hang nem társult hozzá. Ezzel együtt nem volt rossz a produkció, Jolira nem lehet azt mondani, hogy köze sincs az énekléshez, a nyugdíjas klub királynője lehet.

Mivel aranyos személyiség volt, és még Pápai Jocit is megtáncoltatta, azt mondták neki, azért nem viszik tovább, mert ebben a műsorban sztárokat kell utánozni. (Érdekes módon Tímeánál ez nem volt szempont, mert bár fantasztikusat énekelt, azért azt nem lehet mondani, hogy kiköpött Axel Rose lett volna.)

A továbbiakban volt Csirke-imitátor (hiszen tudjuk, hogy az igazi Csirke a kétfarkúak csirkéje!), hanggal gyilkoló Whitney Houston és Beyonce-hasonmás, valamint a már említett Baby Shark- -produkció, ami teljesen megváltoztatta a világszemléletemet.

Említést érdemel még Páncél Dorina, aki szegény úgy lefagyott, hogy egy az egyben mehetne a Jégvarázs háromba. Helyzetét a mentorok sem könnyítették meg, akik szénné alázták a hülyéskedésükkel, majd hogy a megaláztatása teljes legyen,

Tóth Gabi kivette a kezéből a mikrofont, és megmutatta, hogy is kell elénekelni a Can’t Live Whitout You-t – mert hát véletlenül pont tudja.

Annyi pozitívum azért volt benne, hogy Gabi megmutatta, minden különcsége ellenére még mindig atom hangja van, és tényleg az ország egyik legjobb énekesnője. Remélem lesz még olyan idő az én életemben, amikor csak ez fog számítani.

Sztojka Vanessza a Sztárban sztár plusz egy kicsiben már szerepelt. Aztán kimaradt az életéből az éneklés, de most úgy döntött, visszatér.

Vanessza Kárpátaljáról érkezett, értsd: a mai napig ott él a családjával együtt. Christina Aguilerát énekelt, és remélhető volt, hogy jó lesz, hiszen még a TV2 műsorkészítői sem olyan szőrös szívű Hókuszpókok, hogy egy megható történetű kárpátaljai lányt ilyen hosszan bevágnak, ha lebőgött.

Jöttek a mesehősök, akik eléggé kiidegelték Majkát. Pedig akkor még nem is sejtette, hogy a java még hátra van: Aradi Zsolt bár állítólag nagy rocker, gondolt egy merészet, és Pocahontasként lépett színpadra. A legnagyobb baj, hogy jó volt, megérdemelten tovább is jutott.

Érdekes színfolt volt még a rapper Kovács Kristóf, akit ByeAlex imádna, de hát sajnos másik csatorna tehetségkutatójába jelentkezett. Ugyan a mesterekben is felmerült a kérdés: képes-e Kristóf másra is rapelésen kívül. Ki fog derülni, mert Majka magával vitte.

Sallai Andrea Neotonnal érkezett, és nagyszerű hangulatot varázsolt, de a mesterek mindent bevetettek, hogy véletlenül se kelljen magukkal vinniük.

Ahogy megszokhattuk, most is tehetséggel zárták az adást. A 20 éves Szirtes Dávid ismerősnek tűnt, nem véletlenül: 2021-ben az X-Faktorban is megfordult. Emlékezetes volt szomorú, nehéz élettörténete.

Egy év alatt sokat fejlődött.

Míg annak idején az X-Faktor mentorai közül nem tudott mindenkit meggyőzni, a mesterek mind igennel szavaztak.

Ő is Tóth Gabit választotta.

Ennyi volt a mese mára, jövő héten folyt. köv.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KULT
Meghalt Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja
A színésznő hosszabb ideje küzdött titokban a rákkal, gyerekei osztották meg a hírt a közösségi médiában.

Link másolása

Kirstie Alley a 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, nálunk főként a Nicsak, ki beszél filmekkel vált népszerűvé, de szerepelt olyan filmekben, mint a Kettőn áll a vásár, a Kitúr-lak, az Agyament Harry, és ő alakította Rebecca, a pultos szerepét az ikonikus Cheers sorozatban.

A színésznő, aki rákkal küzdött, hosszú távollét után áprilisban a Maszkos énekes amerikai változatában lépett fel, szeptemberben pedig friss videót is posztolt magáról, így sokakat ért váratlanul a halálhíre.

True és Lillie, a két gyereke osztották meg a közösségi médiában a hírt:

"A barátainknak, a világ minden pontján... Szomorúan tudatjuk veletek, hogy a csodálatos, erős és szerető édesanyánk meghalt a rákkal való küzdelme során, amelyet nemrég fedeztek fel nála.

Közeli családja mellette volt, ő pedig nagy erővel küzdött. Ikonikus volt a képernyőn, de ennél még lenyűgözőbb anya és nagymama volt. Hálásak vagyunk az orvosoknak és nővéreknek a Moffitt Cancer Centerben a gondoskodásukért." - írták a búcsúposztban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KULT
Láncokon rángatják Tóth Gabit legújabb klipjében, miközben acélkönnyeket sír
Az énekes egy ismert népdal egy sorát gondolta újra.

Link másolása

Mozgalmas éveken van túl Tóth Gabi, amelyekben voltak magasságok (családalapítás, sikeres koncertek és műsorok) és mélységek (közösségi médiás támadások, kifakadások) egyaránt. Állítása szerint ezekből minden ihletet merített legújabb, SzívbeEmelő című dalához készült videóklipjében.

Az énekesnő legújabb produkcióját a közönség először a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában hallhatta, akkor egy speciális, látványos táncos produkcióval egybekötve. Majd nem sokkal később, még aznap éjjel felkerült a YouTube-ra is a szám, immár egy izgalmas látványvilágú, fekete-fehér klippel.

„Drága emberek, végre megoszthatom veletek az új dalomat! Rengeteg munka van benne, de imádtam minden percét! Kiadtam magamból mindazt, ami az elmúlt két évben történt velem, rosszat, jót egyaránt”

– írta instagramos ajánlójában Gabi.

A klip maga nem kevés erős képpel operál: Tóth Gabi furcsa, leginkább acélra emlékeztető könnyekkel sír, miközben komoly erők rángatják láncon. De a klip egy pontján olyan jelmezt is kapott, ami némileg emlékeztet Szulák Andrea kancellárnő-ruhájára a 90-es évek emblematikus ifjúsági sorozatából, az Űrgammákból.

Gabi azonban a Xénia-láz helyett a hidegen fújó szelekről énekel, amivel megidézi, egyszersmind át is gondolja az ismert népdal híres sorát.

A teljes képért azonban érdemes végignézni az egész klipet.

Tóth Gabi – SzívbeEmelő


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KULT
Pénztelenül, zacskós levesen élt, mára történelmet írt a popzenében, és a Spotify listáját vezeti
Kim Petras élete olyan, mint egy Grimm-mese: tele nehézségekkel, fordulatokkal, de egyelőre teljes happy enddel.

Link másolása

Történelmet írt két előadó a popzenében idén: Sam Smith és Kim Petras lett az első nem bináris és transznemű szólóelőadó, akik a Billboard Hot 100-as slágerlistájának élére kerültek. Bár Petras szinte minden lehetséges alkalommal hangsúlyozza: szeretné, ha nem neme, hanem tehetsége és zenéje miatt figyelnének rá.

Kim Petras 1992. augusztus 27-én született Kölnben, és egész kicsi gyerekkora óta rosszul érezte magát abban a testben, amibe született. Szüleinek már gyerekként beszélt erről, ők pedig biztosították arról, hogy ha később is így érez, támogatni fogják a nemváltásban. Érzései nem változtak, azonban egyre rosszabbul érezte magát, sőt öngyilkos gondolatai is voltak, ezért szülei pszichológusokhoz jártak vele. Sok különféle visszajelzést kapott, volt olyan "szakember" is, aki szerint a gyerek egyszerűen őrült, megoldásként pedig azt javasolta, vágják kopaszra a haját, és úgy járassák iskolába. „Megcsináltuk, kopaszon mentem iskolába, és ugyanúgy azt mondtam, hogy remek, lány vagyok” – emlékezett vissza később.

Miután három különböző pszichológus is arról beszélt, hogy Kim (akkor még Tim) esetében jó volna minél hamarabb megkezdeni a nemátalakító folyamatot, 13 évesen megkezdték hormonterápiáját, amivel akkoriban egy német dokumentumfilmben is szerepelt.

Így amikor 16 évesen, 2009-ben átesett a beavatkozáson, a világ legfiatalabb transzszexuális személyeként lett ismert.

Ugyanakkor a mai napig úgy véli, hormonkezelését elrontották, és ezzel nevetségessé tették szülőhazájában.

Élete azonban innentől kezdve meseszerű fordulatot vett, tele nehézségekkel, akadályokkal, de végső soron az áhított hírnév felé haladva. Kim ugyanis eldöntötte, hogy dobva korábbi mérnöki álmait, énekes-dalszerző akar lenni. Erre a következtetésre akkor jutott, amikor megnézett egy dokumentumfilmet a svéd dalszerzőről, Max Martinról – külön szép a történetben, hogy a későbbiekben ők ketten együtt dolgozhattak.

Németországgal azonban többször is meggyűlt a baja. Ott egyfelől túl poposnak és túl "amerikainak" tartották dalait, másrészt a német nyelvet nem tartotta elég megfelelőnek érzései kifejezésére. Nem segített az sem, hogy hazájában szinte kizárólag a "transzi" fiatalként ismerték, nem pedig tehetsége miatt ismerték el. 19 éves korában így Los Angelesbe repült, de akkor még kapcsolatok nélkül, meglehetősen kevés pénzzel. Kezdetben háromhavonta haza kellett repülnie, mert nem volt megfelelő vízuma.

A fordulat három évvel később következett be, amikor – hitvallása szerint folyamatos, kitartó munka után – egyik számát felénekelte a népszerű énekesnő, Fergie. 2014-ben kiadói szerződést köthetett a Big Machine zenei kiadócsoporttal, ami lehetővé tette, hogy megkapja a vízumát, és végre legálisan tartózkodhatott Amerikában.

Pénzét azonban hamar elköltötte, házat bérelt magának, ahol azonban legtöbbször csak zacskós levesen élt.

Ennek ellenére dalait 2021-ben függetlenként adta ki, amit a következőkkel magyarázott: „Azért vagyok független, mert a nagy kiadók, akikhez elmentem, csak a nememről tudtak beszélni. Voltak, akik azt mondták, titkoljam, és olyanok is, akik azt, hogy használjam. Én pedig igazából egyiket sem akartam. Csak azt akartam, hogy a zeném önmagáért beszélhessen.”

Később dalai elkészítésében sokáig együtt dolgozott Dr. Luke producerrel, amiért számos kritikát is kapott, a zenei szakembert ugyanis a szakmában többen zaklatással vádolták. Bár Kim sokáig nyíltan védte kollégáját, az utóbbi időben Dr. Luke már nem működik közre dalaiban.

Így legújabb, Sam Smith-szel közös Unholy című slágerében sem, ami üstökösként robbant be a zenei piacra idén. A dal a Spotifyon már a megjelenését követő első 24 órában 10 milliós streamelést ért el, manapság pedig már közel 500 milliónál jár. A magát nem binárisnak definiáló Sam Smith hetedik Grammy-jelölését söpörte be vele, míg Petras az elsőnek örülhetett.

2021-ben ő volt az első transznemű előadó, aki fellépett az MTV EMA díjátadó estjén, ráadásul épp Budapesten, ahol nem sokkal azelőtt fogadták el a gyerekvédelmi álca mögé rejtett homofób törvénycsomagot. Kim Petras akkor azt mondta az Indexnek:

„Én egész gyerekkoromban arra vártam, hogy legyen egy transznemű popsztár, akire felnézhetek, és azt látni, hogy megpróbálnak minket kitiltani a tévékből, eléggé kiábrándító. Remélem, hogy ez a jövőben változni fog. Mindenesetre nagyon izgatott vagyok, már várom, hogy ott lehessek, és kiálljak értük, mindenképpen megpróbálom ezt belevinni az előadásomba. Hangja szeretnék lenni azoknak, akik úgy érzik, hogy nem fogadják el őket, hiszen én is sokáig ezt éreztem. Úgy gondolom, felelősséggel tartozom a közösségért.”

Sam Smith feat. Kim Petras – Unholy

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KULT
A Rovatból
Szenzáció a Sztárban sztár leszekben: Rúzsa Magdi önmagát utánozta
Nagyon élethűen utánozta önmagát. Tóth Gabi és Köllő Babett megint vezetőhírnek öltözött.

Link másolása

Hú, gyerekek, ez sűrű volt. A TV2 eddig is szemérmetlenül kihasználta a tehetségkutató műsort az egyéb projektjei promotálására, de az elődöntőben szintet lépett.

Kezdték rögtön a közös produkcióval. A négy versenyző Rúzsa Magdi Hazatalálsz című dalát énekelte, amiben egyszer csak megjelent Magdi is. Egy darabig néztem, ki alakítja, amíg rá nem jöttem, hogy ez bizony ő maga. El kell ismernem, nagyon élethűen utánozta önmagát.

Mindez azért, mert 2023 tavaszán indul a csatorna Hazatalálsz című napi sorozata, aminek ez lesz a főcímdala. Na és ha már ott volt persze megemlítették Magdi jövő évi Aréna-koncertjét, amire hogy-hogy nem, jegyet is lehetett nyerni a műsor során.

A zsűri hölgytagjai ismét vezetőhírnek öltöztek. Köllő Babett leginkább egy Transformers-szereplőt idézett nekem, de öltözete állítólag a Dűnére utalt – most lebuktam, a Dűne eddig kimaradt nekem, tudom, tudom, szégyellem is magamat.

Tóth Gabi pedig matyóhímzéses feketeözvegyre vette a figurát, ami voltaképp illik hozzá. Ő maga szerényen a Kárpátok Madonnájának nevezte magát.

Én a Kárpátok Ostora titulust sem sajnálnám tőle (a Moldávia bánata talán túlzás lenne).

Volt köszöntés is, Tilla ugyanis december 3-án töltötte be az 51-et, sőt mint megtudtuk, ez Gabi kislányának a születésnapja is. Őt nem, a veterán műsorvezetőt viszont felköszöntötték. Kapott egy tortalufit (hiánypótló) és karácsonyi rondapulcsit. A mesterek előtt a pultra fekete plüssmacskák kerültek, és Tilla komolyan eljátszotta, nem tudja miért. (Spoiler: később ebből is promóció lesz.)

De a lényeg, hogy sikerült körülbelül 20 percig elhúzni, hogy az első versenyző színpadra lépjen. Mindenki kétszer énekelhetett, a szóló produkció mellett korábbi Sztárban sztár leszek-versenyzőkkel énekeltek duettet.

Kökény Dani a Beautiful Monstert énekelte mint Ne-Yo. A hangutánzás elég jól sikerült, legalábbis ami a hangszínt illeti, de Dani éneklésében azért hallottam hibákat. A mesterek sem voltak maradéktalanul elégedettek, úgy látták, Dani a produkció elején megijedt, és a második részre jött csak bele. Összesen 25 pontra értékelték.

Bari Laci Kendrick Lamarként rappelt, és ahogy megszokhattuk, ezúttal is maximálisat nyújtott. Vagyis majdnem, Gabi csak 9 pontra értékelte, ezért a maximális pontszám helyett csak 29 jutott Lacinak. Pedig Gabi külön hangsúlyozta az értékelésében, mennyire jól rappelt a srác.

Kaly Roland Presser Gábor után az LGT másik legendáját, Somló Tamást is elénk varázsolta, és ezúttal is fantasztikus munkát végzett. Igaz, nem mindennapi segítséget kapott, hisz a próbán a dal szerzője Závodi Gábor is meglátogatta.

Tóth Gabi jól mondta: Rolandem csak Somló hangját adta vissza, hanem a lelkiségét is. Köllő Babett nem is bírta ki könnyek nélkül. Gabi azt is bevallotta, hogy Roland a kedvence a versenyben maradt négy versenyzőből. 30 pontot ért a teljesítménye.

Yulaysi Mirandának is jutalomjáték jutott, Gloria Gaynorként tökéletesen énekelte az I Will Survive-ot. Nem is lehet nagyon mit hozzáfűzni, Yuli jön lát és győz. Neki is járt a 30 pont.

Végre fény derült a macskákra. Természetesen ez is egy promóció része volt. Hamarosan visszatér ugyanis a képernyőre a megújult Zsákbamacska, Majka és Pápai Joci műsorvezetésével. Hát, hurrá.

A duetteket Bari Laci kezdte a tavalyi évadban versenyző Gábor Márkó oldalán. Kikit és Zoltán Erikát alakították – a koncepció az, hogy a régi versenyző olyan karaktert alakít, akit korábban már játszott a műsorban –, amint a Summer Nights magyar verzióját éneklik a Grease-ből.

Gábor Márkó amúgy is őrült, várható volt, hogy nőnek öltözve ez csak fokozódik, és nem is csalódtunk. Kicsit ellopta a showt Bari Lacitól, aki

olyan volt, mintha a lábát tört Danny Zuko szánalomszexet remélne Sandytől.

Inkább volt vicces, mint jó hangutánzás, de végül is szórakozni ültünk a képernyő elé. Laci 30 pontot kapott.

A második párosban Yulaysi Rihannájához Havas Alfréd Eminemje társult. Yuli tökéletesen hozta Rihannát.

A duett kör legnagyobb meglepetését Kökény Dani okozta. Miután Venczli Zóra tavaly Ágai Irénné változott, Danival ezúttal egy Jávor Pál-duettet kellett előadniuk.

Ezen a ponton két megjegyzést kell tennem. Egyrészt Lovasi Andrásnak üzenem, bármennyire is szeretem a Kiscsillagot, Jávor Pálnak sosem kellett ronda nőket megcsókolnia. Egyrészt tudjuk, hogy a ronda nőket csak az ügyetlen férfiak találták ki, másrészt ha lennének is ronda nők, Jávor Pálhoz alighanem sorban álltak a csajok csókért, nyugodtan castingolhatott.

A másik fontos: örülök, amikor a sok nézőt vonzó műsorok néha elő-elő hoznak régi neveket. Kökény Daninak fogalma sem volt például, ki az a Jávor Pál. Nem hibáztatom. Míg az én generációmnak még megadatott a feketefehér tévék csodája, a régi filmek nem tűntek olyan idegennek. De egy mai 20 évesnek, aki már interneten és videómegosztón szocializálódott, nem sokat mondanak ezek a régi filmalkotások. Ezért nem értek egyet azokkal, akik azon bosszankondnak, hogy a „mai fiatalok” már nem ismerik a Jávorokat, Csortosokat, Ágai Iréneket vagy épp Turay Idákat. Ez ilyen. Tenni kell érte, hogy megismerjék őket.

Bár pár évtized múlva valószínűleg Tillára vagy Tóth Gabira sem fog emlékezni senki, néhány retróimádón kívül.

Az évad egyik legjobb hangutánzását hallhattuk mindkét énekestől. Bevallom, nem néztem ki Daniból. Tényleg le a kalappal.

Az elődöntő utolsó versenyprodukcióját Kaly Roland mutatta be Szakács Szilvi oldalán, a Beyonce Jay-Z házaspár duettjét adták elő. A mindössze 17 éves énekesnő dekoltázsa gondoskodott róla, hogy minden szem rájuk szegeződjön, és nyilván hozott jó sok szavazatot is. Akinek mégis sikerült a produkcióra figyelnie, az azt is megállapíthatta, hogy mindketten nagyon jól énekeltek/rappeltek.

Ha azt hittétek, vége a promóknak, hát tévedtetek. Tóth Gabi is színpadra lépett, hogy új dalát és klipjét népszerűsítse. A produkció elején Gabi láncokba verve énekelt. Erős kép, szerintem az elmúlt hónapokban sokan álmodoztak erről. De aztán kiszabadult, és a Fricska táncegyüttes társaságában táncra is perdült.

Maradt az eredményhirdetés. Ismét Yuli lett az adásgyőztes, mellette Kökény Dani jutott tovább csont nélkül. Kaly Roland és Bari Laci került a veszélyzónába. Miután Laci nem először került oda, Roland viszont eddig mindig tovább jutott, nem okozott meglepetést, hogy Laci ment haza.

Jövő héten döntő, alább láthatjátok, ki milyen feladatot kapott, emellett lesznek sztárduettek is. Mindjárt vége, aztán jöhet karácsony. Tippem szerint Yulaysi Miranda nyeri az évadot, Kökény Dani lesz a második, Kaly Roland a harmadik. Vagy nem.


Link másolása
KÖVESS MINKET: