KÉK HÍREK
A Rovatból

Négy lövéssel végzett egy rendőr a felé rohanó ártalmatlan kutyával, a helyiek majdnem meglincselték

A játékos golden retriever előtt egy másik kutyát még elhajtott az ohiói járőr, de Dixie-re négyszer is rálőtt a gazdája szeme láttára.

Link másolása

Egy rendőr azonnali elbocsátását sürgetik Ohióban, miután a család szeme láttára agyonlőtte a kutyájukat vasárnap, írja a New York Post. Elliott Palmer saját testkamerája rögzítette, ahogy elővette a fegyverét, majd többször is a Dixie nevű, három és fél éves golden retrieverre lőtt, amikor felé futott.

A rendőrség közleménye szerint Palmert a történtek után felfüggesztették, a kertvárosban történteket pedig vizsgálják. Közben már a kutya és a család mellett kiállók tüntetését is szerveztek a rendőrség épületénél.

Palmer hétvégi járőrözés közben arra lett figyelmes, hogy több nagytestű kutya is szabadon futkos a környéken. A rendőr szólt Tammie Kernnek, hogy tartsa kordában az ebeket. Miközben a nő lánya megpróbálta befogni a kutyákat, Dixie játékosan a férfi felé iramodott, mire a járőr több lövést is leadott a kutyára.

A lövések előtt egy másik golden retriever is a rendőr felé indult, de Palmer a másik ebet még néhány mozdulattal távol tartotta magától. Amint azonban Dixie a másik kutya példáját követve megindult felé, habozás nélkül előkapta fegyverét.

A nyilvánosságra hozott testkamera felvételen látszik, ahogy a kutya előbb orra bukik a betonon, majd nagy nehezen feláll, és a hátsó lábait maga után vonszolva a járdáig jut, ahol elterül. Eközben a családtagok, a környékbeliek és a rendőr között heves vita alakul ki, ami csak több odaérkező rendőr miatt nem fajul tettlegességig. Dixie gazdája hisztérikusan azt kiabálja, hogy az állat ártalmatlan volt, Palmer pedig négy lövéssel egyszerűen meggyilkolta.

A kutya lelövéséről készült sokkoló videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Tragédia a szalagavatón: a fellépése után meghalt a kiskunhalasi középiskola egyik tanára
A mentők hosszasan küzdöttek az oktató életéért, de már nem tudták megmenteni. Az iskola saját halottjának tekinti.

Link másolása

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni az életét - írja a baon.hu.

Az intézmény közleményében azt írta, hogy

az oktató a fellépését követően lett rosszul.

„Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti” - tették hozzá.

A baon.hu úgy tudja, hogy a rendezvények helyet adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Elvittek a kórházból egy ismert orvost a rendőrök Salgótarjánban az asszisztensével együtt
Az a gyanú ellenük, hogy hálapénzt fogadtak el. A rendőrség megerősítette a történteket.
SZMO, fotó: Police.hu - szmo.hu
2023. december 08.


Link másolása

Egy ismert orvost és asszisztensét vitték el a rendőrök hálapénz elfogadása miatt a salgótarjáni kórházból, írta meg a nool.hu.

A történteket a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette:

"A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán folyamatban lévő büntetőeljárásban munkatársaink vesztegetés elfogadása miatt december 7-én állítottak elő egy orvost az egyik Nógrád vármegyei kórházból."

A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel más információt egyelőre nem hoz nyilvánosságra.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Rémálom a sípályán: nyolc métert zuhant az anya és fia, amikor kizuhantak a sífelvonóból Ausztriában
Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

Link másolása

A sífelvonó, amelyben a család ült, hirtelen meglazult, és hátracsúszott, majd összeütközött a következő üléssel. A baleset Schwendauban történt: egy 38 éves nő és 11 éves fia a körülbelül nyolcméteres mélységbe zuhantak.

A Blikk összefoglalója szerint a négyüléses székben az anya és a fiú mellett a családfő is ott volt, amikor eddig ismeretlen okból a baleset bekövetkezett.

Az anya súlyos hát- és medencesérüléseket szenvedett. A fiú és a férj is megsérült, de róluk a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást.

A családot mentőhelikopterrel szállították az innsbrucki kórházba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
128 késszúrással ölte meg 19 éves feleségét – akár életfogytiglant is kaphat
Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.

Link másolása

Élete végéig börtönbe kerülhet az a 22 éves férfi, aki két éve 128 késszúrással végzett 19 éves feleségével Jászladányban. A házaspár tagjai aznap hangosan veszekedtek, ez fajult el a vád szerint. A gyilkosság után a férfi elrejtette felesége holttestét a lakásban, később a rokonai ott találtak rá - hangzott el az RTL híradójában. A párnak két kisgyereke van. Első fokon októberben a férj 14 év börtönt kapott, de ezt az ügyészség kevesellte, ezért fellebbeztek.


Link másolása
KÖVESS MINKET: