hirdetés

KÉK HÍREK

Kövér: „Szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen, akiknek a személyi száma kettővel kezdődik”

A házelnök szerint Szabó Tímea felszólalásaira a kormánypárti oldal szellemesen és elegánsan reagált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 27.

hirdetés

Nyíltan vállalva osztotta meg véleményét a baloldalról és Szabó Tímeáról Kövér László a Bayer show-ban. A házelnök azzal kezdte a beszélgetést, hogy elmondta: sosem gondolta volna, hogy hétfő reggel azzal fog kelni, hogy de jó, hogy bemehet a Házba, "a sok ápolt közé". Hozzátette: ez nem mindenkire érvényes.

A beszélgetés folytatásában az is kiderül, Kövér kire gondolhatott. Bayer a "rettegő ellenzékről" beszélt, majd Kövér László is elmondta véleményét. A házelnök szerint hisztériakeltés zajlik.

“Az a fajta hisztériakeltés, ami zajlik, hozzáteszem, nem az elmúlt néhány hétben, hónapban indult ez el, még csak nem is 2010 óta folyik, hanem gyakorlatilag azóta folyik, amióta először, immáron körülbelül 30 esztendeje szabadon választott Magyarország egy jobboldali, jobbközép kormányt, gyakorlatilag azóta folyik ezt a világszintet elérő hisztériakeltés”

- fogalmazta meg Kövér.

Később Kövér László megvallotta, mennyire idegesítik a nők és mennyivel rosszabb, ha az embernek egy nő-, mintha egy hímnemű ellenzéki szól be.

hirdetés

"Az elnöki pulpituson ülve hogy lehet ép lélekkel végigszenvedni egy Szabó Tímea-felszólalást?" - tette fel a kérdést Bayer Zsolt.

Lapozz a válaszért:

Erre Kövér elmondta, szánalommal tekint azokra a nőkre, akik Szabóhoz hasonlóan viselkednek a parlamentben, mert az "családanyához méltatlan".

„Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére”

- fejtette ki a házelnök.

Kövér ezután felvetette, vajon miért nincs olyan barát vagy családtag Szabó környezetében, aki szólna neki, hogy “őhozzá mint családanyához méltatlan”, amit “hétről hétre bemutat” a parlamentben.

Kövér ezek után közölte: Szabó Tímea felszólalásaira a kormánypárti oldal “szellemesen és elegánsan” reagált, mondta ezt arra az esetre utalva, amikor Szabó beszéde közben vastapsolással először belefojtották a szót, majd szándékosan addig tapsoltak, amíg lejárt az ideje. Ekkor az ülést levezető Kövér házelnök azzal tagadta meg, hogy az eltapsolt idővel kiegészítve befejezhesse, amit elkezdett, hogy a „viharos tetszésnyilvánítással nem tudott mit kezdeni”.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

9 hónapos csecsemő volt a győri horrorbaleset egyik halálos áldozata

A négytagú család rokonlátogatásból tartott hazafelé, amikor a tragikus karambol történt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

Mint megírtuk, egy négytagú család meghalt csütörtökön, amikor egy kamion és egy autó karambolozott Győr közelében.

A család tagjai - két szülő és két gyerek - bennégtek az autóban. Néhányan próbáltak segíteni rajtuk, de sajnos nem tudták megmenteni egyikük életét sem. Több szemtanú nyilatkozott is a szörnyű balesetről.

A legfiatalabb áldozat csak 9 hónapos volt, a 40 éves apa és szintén 40 éves élettársa közös gyermeke

- számolt be róla az RTL Híradó.

A szülőkön és a kisbabán kívül az anya 19 éves lánya ült még a kocsiban. A Híradó úgy tudja, a nőnek előző kapcsolatából volt még egy másik lánya is.

hirdetés
Információik szerint a család hazafelé tartott, amikor a tragikus karambol történt. Az egyik áldozat édesanyjánál jártak egy Győrhöz közeli faluban.

A Híradó kereste a rokonokat, de nem voltak otthon.

Az egyik győri középiskola udvarán koszorúval és mécsesekkel emlékeztek a 19 éves lányra, aki a Híradó szerint kertésznek készült.

A tragédia helyszínén, a kanyarban lévő szalagkorlátnál is gyertyát gyújtottak péntek délelőtt.

VIDEÓ: Az RTL Híradó riportja


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK

Fényes nappal késeltek meg valakit a Mester utcai villamosmegállóban

A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről, a sérültet kórházba szállították.
Fotó: Police.hu - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Budapesten a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság szóváltásba keveredett egy férfivel, majd a társaság egyik tagja megszúrta a fiatal férfit, írja a police.hu.

Az esetről többen is bejelentést tettek a rendőrségre szombaton dél körül. A rendőrök több egységgel percek alatt a helyszínre értek és megkezdték az elsődleges intézkedéseket és az elkövetők felkutatását.

A csoport tagjai elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Dohányboltnak csapódott egy jogosítvány nélkül vezető 15 éves fiú az Örsön, kijárási tilalom idején

A Hell energiaital Bruce Willis-plakátjának ment neki, megúszta könnyebb sérülésekkel.
MTI - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Egy dohányboltba csapódott az Örs vezér téren autóval egy 15 éves fiú szombaton. Az autót jogosítvány nélkül vezette, a kijárási tilalmat megszegve.

Az MTI szerint a rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de a sofőrje nem állt meg, nagy sebességgel tovább haladt, ezért a rendőrök utána indultak.

Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Eltűnt Debrecenben a 15 éves Harangi Noémi

Nagy erőkkel keresik, testvére és a legjobb barátnője sem tudják, hol lehet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Nagy erőkkel keresi a rendőrség és családja is a több mint három napja eltűnt 15 éves, Fülöpön élő lányt, Harangi Noémit.

A lány 2021. január 11-én fülöpi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A fiatal felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre - írja a Dereceninap.hu.

Noémi testvére a Facebookon azt írta, a lány hétfőn reggel az 5.30-as járattal elindult Debrecenbe az iskolájába. A busz 6.20 körül ért be, és 6.25 kor a Debrecen Nagyállomás Reál élelmiszerüzletben készült róla egy kamerafelvétel. Tisztán látszódik, hogy onnan a közeli aluljáró felé indult el, azóta azonban semmit nem tudnak a hollétéről.

Noémi eltűnésekor az orránál és a nyelvénél strasszos bordó kövekkel kirakott bordó bakancsot, fekete, bőr tapintású nadrágot (a két oldalán csípőtől bokáig kb. 2 cm vastag fehér csíkkal), egy középen rombusz kivágású fekete felsőt, kapucnis, fehér nyuszit ábrázoló pulóvert és indigókék, karcsúsított derekú kabátot viselt, aminek egy arany színű csatos öve is van.

Volt rajta továbbá egy bordó szájmaszk és egy világoskék fülvédő. Nála volt egy fehér Adidas feliratú fekete táska is.

Noémi 151 cm magas, 45 kg, jelenleg halvány lilára festett vállig érő haja van.

A lány családja azt kéri, aki bármit tud Noémi hollétéről, az hívja a 112-es segélyhívót, vagy a 0680555111, illetve a 0652457040-es számok valamelyikét.

hirdetés

A lányról a barátnője is megosztott egy Facebook-bejegyzést.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: