KÉK HÍREK
A Rovatból

Horrorház: a 13 éves Krisztinát a nevelőapja ölhette meg 2009-ben, holttestét a családi házban keresi a rendőrség

Nővére, a 19 éves Alexandra maradványait tavaly nyáron találták meg az udvarban elásva, akkor le is tartóztatták H. Józsefet. A két lány öccse továbbra is az diósjenői családi házban él.

Link másolása

Továbbra sem találják a rendőrök annak a 13 éves lánynak a holttestét, akit a nevelőapja ölhetett meg a testvérével együtt 2009-ben - írja a Blikk.

A két lány öccse továbbra is a horrorházban él, azzal a tudattal, hogy a nővére maradványai valahol a közelben lehetnek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk: a rendőrök tavaly júliusban tartóztatták le H. Józsefet, miután a 2009-ben 19 évesen eltűnt egykori nevelt lánya, Alexandra holttestét megtalálták Diósjenőn az egykori családi udvarán elásva. Az eltűnésekor mindössze 13 éves Krisztina holtteste azonban azóta sem került elő.

A lányok öccse, Attila már akkor arról beszélt a Blikknek, hogy a testvéreinek sok konfliktusa volt a nevelőapjukkal, aki emlékei szerint szexuálisan is bántalmazta őket. Az RTL Híradó pedig később arról számolt be, hogy a fiatalabb lány, Krisztina gyermeket szült, mielőtt nyoma veszett volna. A kicsi később nevelőszülőkhöz került.

A Blikk most azt írta az ügyről,

már biztos, hogy a tavaly nyáron megtalált holttest Alexandráé. A húga, Krisztina maradványai viszont azóta sem kerültek elő. H. József pedig nem segít a nyomozásban, inkább a hallgatást választotta.

„A közelmúltban váratlanul beállítottak a rendőrök, hogy az információjuk szerint elképzelhető, a férfi annak idején az épületen belül tűntette el a testvéremet, ezért fel kell túrniuk a fürdőszobát. Vésőkkel törték meg a téglát, aztán hetven centiméter mélyre leástak a szakemberek, de nem találták meg szegényt. Nem tudni, hol ásta el a gyilkos a testvéremet” - mondta a lapnak Attila.

A férfi azt is elárulta: nem ez volt az első alkalom, hogy a hatóságok a házon belül keresték a maradványokat. Már korábban is leástak az egyik szobában.

„A szomszéd telket is feltúrták, még egy kútba is benéztek, de az sem vezetett eredményre. Legutóbb azt mondták nekem, van még sejtésük, hol lehet szegény Krisztina, de ennél többet nem árultak el” - tette hozzá Attila.

Alexandra maradványait a férfi már elhozhatta a salgótarjáni kórház halottasházából, de még egy papírt el kell intézniük a búcsúztatáshoz. A Blikk azt írja, a hamvasztást megtiltották a családnak, mert még elképzelhető, hogy szükség lesz a csontokra, és akkor majd kihantolják.

„Fogalmam sincs, miért rejtette el a két holttestet más helyen, de nagyon szeretném, ha végre pont kerülne ennek a rémséges történetnek a végére, és tisztességgel búcsút vehetnék mindkét nővéremtől. A kétely már teljesen felőröl”

- mondta Attila lapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Dunánál találták meg az eltűnt kétgyermekes anya holttestét
A váci kineziológus szerda éjszaka tűnt el. Barátai szerint rossz lelkiállapotban volt az elmúlt időszakban.

Link másolása

Szerdán tűnt el I. Judit, a váci kineziológus. Egyik ismerőse másnap a Facebookon kért segítséget a megtalálásában, amit aztán ezrek osztottak meg. A rendőrség az eltűnt emberek körözési listájára is feltette - írja a Blikk.

"Kedves ismerőseim

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőm, Judit eltűnt VÁCRÓL, szerda este 23-tól nincs róla hír. Telefonja kikapcsolva, egész nap nincs hírünk róla! Nagyon aggódunk érte, mivel sajnos lelkileg nincs jó állapotban. Fekete hosszú kabátban (amnesia felirat a cipzáron) és talán fekete sapkában lehet. Nagyon kérlek benneteket, ha látjátok jelezzétek SOS nekem bármikor éjjel-nappal

AKÁR EGY MEGOSZTÁS IS SEGITHET!"

- írta egyik barátja a közösségi oldalra.

A kétgyermekes anyának két évvel korábban halt meg a férje. Barátai szerint az elmúlt időszakban rossz lelkiállapotban volt, sokan aggódtak érte. Az eltűnését jelentették a rendőrségen, sokan személyesen is a keresésére indultak.

Pénteken a Dunánál találtak egy holttestet a hatóságok.

A rendőrség a Blikknek megerősítette, hogy I. Juditot találták meg, idegenkezűségre utaló jel nincs.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, vagy olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Dulakodás közben, 20 centis vadászkéssel szúrta szíven Deutsch Tamás apósát támadója
Kiderült: azon veszett össze későbbi áldozatával, hogy már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mégis rendszeresen visszajárt a lakásba.

Link másolása

Újabb megrázó részleteket hoztak nyilvánosságra a rendőrök az egy évvel ezelőtti gyilkosságról. Lazsányi László egykori élvonalbeli focistát az egyik albérlője gyilkolta meg - hangzott el az RTL híradójában.

A támadó ellen most zárták le a nyomozást. Kiderült: azon veszett össze későbbi áldozatával, hogy már hónapok óta nem fizette a bérleti díjat, mégis rendszeresen visszajárt a lakásba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Újraélesztették a mentők, de a kórházban meghalt egy fiatal – spinningedzés közben esett össze
A konditeremben még sikerült visszahozni a már nem lélegző fiatalt az élők közé, de a kritikus állapotban kórházba szállított férfi végül meghalt.

Link másolása

"Spinningedzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe" - írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

"A férfi biciklizés közben mellkasi fájdalomról kezdett panaszkodni, majd hirtelen összeesett. Kedvese és az edzőtársak rögtön segítségére siettek, mentőt hívtak és a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett.

Azonnal több mentőegység indult segítségül, a bejelentők pedig a hatalmas pánik ellenére is pontosan követték a telefonos utasításokat és megkezdték az újraélesztést" - írták.

A mentők a helyszínen szálltak be aztán az életmentésbe:

"A bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, amit az egész konditerem lélegzet-visszafojtva figyelt. A mentők még sokáig küzdöttek a fiatal életéért, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit kritikus állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink."

Sajnos azonban nem lett happy end a vége, mert "a fiatalember életéért kórházba szállítása után még közel másfél órán keresztül küzdöttek, azonban a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére is életét vesztette."

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Videón, ahogy zsebre teszi a boltban kiállított telefont egy férfi – keresik a rendőrök
Tavaly decemberben történt az eset, a rendőrség még nem akadt a tettes nyomára.

Link másolása

Lopás miatt indított nyomozást a X. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen - írják a police.hu oldalon. Egy férfi még tavaly december elsején nyúlt le egy telefont egy X. kerületi bevásárlóközpont üzletéből.

Videó is készült arról, ahogy odamegy egy kiállítópulthoz és leemeli a helyről a mobilt, majd zsebre rakja és kisétál a boltból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Link másolása
KÖVESS MINKET: