KÉK HÍREK
A Rovatból

Horror Baranyában: a bostai rém magával vitte áldozata holttestét költözéskor, amit évek óta a szerelőaknában rejtegetett

A férfi végül beismerő vallomást tett, de azt nem tudta megmondani, miért gyilkolt. Azt mondta, nem emlékszik mi történt, mert annyira részeg volt.

Link másolása

Mivel a 23 éves áldozat az eltűnése előtti napon összeveszett élettársával, gyermeke anyjával, a faluban azt beszélték, hogy külföldre költözött. Az áldozatot ezután a rendőrség eltűntként kereste. Feltételezett gyilkosa a férfi földi maradványait a garázsa alatti szerelőaknába rejtette - hangzott el az RTL híradójában.

Korán reggel lepték el a rendőrök a bostai házat. A tulajdonosát emberölés gyanúja miatt tartóztatták le. A nyomozók azután fogták el a férfit, miután felmerült a gyanú, hogy csaknem 6 évvel korábban meggyilkolhatta egyik ismerősét.

2017. június közepén az egyik este a sértett ittas állapotban megjelent a vádlott lakásánál, ahol közösen folytatták az italozást. Szóváltás alakult ki, majd a vádlott egy konyhakéssel nyakon szúrta a sértettet, aki meghalt

– mondta el Dr. Kutas Tamás, a Baranya Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi áldozata holttestét egy pokrócba csavarta és elrejtette. Az udvaron található garázs alatti szerelőaknába dobta, amelyre hamut, meszet és különféle hulladékot halmozott fel.

Mivel a 23 éves férfi az eltűnése előtti napon összeveszett élettársával, gyermeke anyjával, a faluban azt beszélték, hogy külföldre költözött. Az áldozatot ezután a rendőrség eltűntként kereste.

A gyilkosság után csaknem négy évvel a vádlott úgy döntött, hogy házat cserél egy ismerősével. A költözéskor azt mondta, hogy az aknába temette elpusztult kutyáját, és a maradványait magával akarja vinni. A holttestet kiásta, és új házának padlásán rejtette el. Ezután részegen kezdett beszélni arról, hogy az eltűntnek hitt férfit megölte. A rendőrök ekkor kezdtek újra foglalkozni az üggyel.

Kutatást végeztünk, ahol 7 óra előtt néhány perccel a lakóház padlásáról egy fekete színű nylon zsákból emberi maradványok kerültek elő. F. Attila ekkor elismerte, hogy ezek a maradványok Sz. Zoltán maradványai

– mondta Bátori Péter, a Baranya Vármegyei RFK Bűnügyi Osztályának vezetője.

A férfi végül beismerő vallomást tett, de azt nem tudta megmondani, miért gyilkolt. Azt mondta, nem emlékszik mi történt, mert annyira részeg volt. A faluban élők megdöbbentek, amikor kiderült az eset.

Én rosszat nem tudok mondani róla. Már régóta itt laktak. Én nem nézem ki belőle, hogy ő gyilkolt volna

– mondta az egyik szomszéd a vádlottról.

Az ügyészség most emelt vádat a férfi ellen. 10 évre küldenék fegyházba.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Olaszországi tragédia: gyerekeik is végignézték, ahogy tengerbe fulladnak a magyar turisták
Lapinformációk szerint a két férfi családja szemtanúja volt annak is, ahogyan a családapák élettelen testét kiemelték a vízből.

Link másolása

A Virgilio című olasz lap szerint családjuk végignézte, ahogyan a 46 és a 48 éves magyar férfi tengerbe fullad a Livorno melletti Rosignano strandján szombaton.

Ahogyan beszámoltunk róla, egy 46 és 48 éves férfi Toszkánában, Livorno közelében, a homokos strandjairól híres Rosignanónál a tengerbe ugrott a kedvezőtlen, viharos időjárás ellenére. A vízből már nem tudtak kijönni, és ugyan azonnal riasztották a mentőegységeket, de végül mindketten megfulladtak. Valószínűleg elkaphatta őket egy erős áramlat, amely mindkettejüket elsodorta a part közeléből.

A Virgilio című olasz lap szerint

a két magyar férfi felesége és gyerekeik is szemtanúi voltak annak, ahogyan a családapák küzdenek az életükért, majd azt is látták, amikor kimentik élettelen testüket a vízből.

Egyiküket csak egy tűzoltósági helikopterrel tudták kiemelni a tengerből. A másikukat sikerült partra húzni, de már nem tudták újraéleszteni.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
Megszólalt az égő gödörbe esett 4 éves kisfiú édesanyja: Lajoska már túl van az életveszélyen
A nagykállói gyerek apja rakott tüzet az udvarukon, állítólag a szemetet akarta elégetni. A kisfiú valahogy a lángok közé esett.

Link másolása

Túl van egy műtéten, és már nincs életveszélyben a 4 éves fiú, aki lángoló gödörbe esett Nagykállóban, ezt az édesanyjától tudta meg az RTL híradója. A gyerek apja rakott tüzet az udvarukon, állítólag a szemetet akarta elégetni. A kisfiú valahogy a lángok közé esett. A rendőrség eljárást indított.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Erős fájdalmakkal küzd, és magát hibáztatja a történtekért a még májusban megégett 8 éves tápiószecsői kislány
Lénát a házuk kertjében történt baleset után hetekig altatásban tartották. Már otthon gyógyul. A településen gyűjtés indult a családnak.

Link másolása

Még most is erős fájdalmakkal küzd, és magát hibáztatja a történtekért az a 8 éves tápiószecsői kislány, aki még májusban égett meg életveszélyesen a házuk kertjében - hangzott el az RTL híradójában.

Vihargyújtóval próbált tüzet gyújtani, amikor a lángok belekaptak a ruhájába. Rá és testvérére vigyázó ismerősük épp a házban volt – a kislány sikítására rohant ki.

Ellene eljárás indult. Lénát hetekig altatásban tartották. Már otthon gyógyul. A településen gyűjtés indult a családnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Becskei tragédia: testvére is végignézhette, ahogyan rázuhan a tévé a másfél éves kislányra
A Blikk szerint a kisgyerek egy régi típusú, képcsöves, nehéz tévét borított magára véletlenül. A kórházban belehalt a sérüléseibe.

Link másolása

Egy régi típusú tévé borult rá a másfél éves becskei kislányra, amikor ő belekapaszkodott a tévészekrénybe. A tragédiát a kisgyerek 8 éves féltestvére is végignézhette – írja a Blikk.

Ahogyan beszámoltunk róla, szeptember 17-én délután Becskén, az otthonában játszott egy másfél éves kislány, amikor magára rántotta egy televíziót. A kisgyereket mentőhelikopter szállította kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk információi szerint a másfél éves Bori már próbálgatta a járást, ez vezethetett a balesethez.

Valószínűleg próbált megkapaszkodni a tévészekrényben, amelyen egy régi típusú, képcsöves tévé állt. A készülék valahogyan kibillent a helyéről és a kislányra zuhant, aki súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni az életét.

A helyiek elmondása szerint a család éppen építkezik, ezért bérli a lakást, ahol a tragédia történt. Hozzátették, családja minden figyelmet megadott a kislánynak, akinek volt egy 8 éves féltestvére is, és ő is otthon volt a tragédia idején.


Link másolása
KÖVESS MINKET: