hirdetés

KÉK HÍREK

Fogadalmat tett a ketrecharcos, hogy megtalálja felesége gázolóját

Zamara Rodriguez motorját egy dél-spanyolországi autópályán sodorta el és hagyta az út mellett egy gondatlan sofőr, akinek most nem lennénk a helyében.

Link másolása

hirdetés

Christian „The Animal” Holley azután döntött így, miután modell felesége, Zamara Rodriguez súlyos sérüléseket szenvedett egy motorbaleset következtében, ahol a hibás fél segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A 27 éves kétgyerekes anyuka, aki egyébként fitneszmodellként dolgozik, súlyos égési sérüléseket szenvedett az egész testén, miután keresztbe csúszott a forgalmas úttesten.

A könyökén mély vágás keletkezett, az arcát pedig megműtötték, mivel a baleset következtében leszakadt a bukósisakja és ezzel együtt az arcának egy része is.fitneszmodell

A rendőrségnek eddig nem sikerült elkapnia a vétkes sofőrt, az autópálya kamerák pedig nem rögzítették az autó rendszámát. Férje talán emiatt is döntött úgy, hogy teljes mellszélességgel beáll a nyomozás mögé. "Beszéltem a rendőrfőnökkel, a törvényszéki nyomozók pedig az autópálya melletti kamerákat is végignézik, hátha találnak valamit" - mondta a ketrecharcos.

"
Azonban én is megteszek mindent, hogy megtaláljuk azt, aki ezt tette Zamarával és ne engedjük, hogy bárki mással is megtehesse.ketrecharcos2

A baleset egy hónappal ezelőtt történt, amikor Zamara éppen az esti csúcsforgalomban ment haza edzés után.

Christian, aki feleségével és két gyermekével, a hatéves Danile-lal és a négyéves Christiannal él együtt, hozzátette: „Zamara telefonjáról hívott egy férfi, hogy a feleségem súlyosan megsérült. Rettenetes volt.

hirdetés
"
Nem akartam elhinni és amikor először megláttam, hisztérikus állapotba kerültem. Tudni akartam, ki tette ezt vele. Tudom, hogy Zamara túléli, mert nagyon erős és magabiztos.ketrecharcos1

A baleset óta egy hónap telt el, és Zamarának még mindig minden nap kell mennie a kórházba kötözésre és ez, valamint a gyógyulás is megviseli fizikailag. Próbál elég bátorságot venni ahhoz, hogy visszatérjen a munkába.

A sors fintora, hogy a baleset előtt 10 perccel egy másik motorosnak adta a védőkabátját, akit korábban elütöttek. Még szomorúbb, hogy ő megvárta a mentőt a másik sérültnél, amikor azonban őt ütötték el, senki nem sietett a segítségére. Úgy kellett leintenie egy autót.fitneszmodell2

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy ott estem el, ahol. Nem jött egy autó sem éppen, így nem ütöttek el, rosszabbul is járhattam volna. De ha nem találjuk meg ezt a sofőrt, szerintem más is így fog járni. Kérek mindenkit, aki tud valamit, hogy segítsen” – mondta az otthon lábadozó Zamara. A sofőr megtalálására már Facebook-kampány is indult, amit több ezren osztottak meg, azonban a pár további szemtanúkat keres.

Forrás: Mirror


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés

Annyira kegyetlen halálos ítéletet szabtak ki egy pedofil sorozatgyilkosra, hogy a pakisztáni kormány megtiltotta a végrehajtását

A hidegvérű gyilkos hat hónap alatt száz fiatal fiúval végzett. Végül csak azért került börtönbe, mert feladta magát.

Link másolása

hirdetés

Legalább száz gyereket erőszakolt, majd gyilkolt meg a pakisztáni Javed Iqbal, akit letartóztatása után a módszereihez hasonló kivégzésre ítélt a bíróság, írja a Daily Star. A férfi 1999 végén adta fel magát, a következő évben szabták ki rá a példa nélküli halálos ítéletet, amit végül soha nem hajtottak végre.

A történet folytatását csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Fél év alatt száz fiatal fiú megerőszakolását és meggyilkolását ismerte el 1999. december 30-án az akkor 43 éves Javed Iqbal. A pakisztáni férfi saját magát adta fel egy helyi lapnak és a rendőrségnek írt levélben, amiben bevallotta horrorisztikus bűncselekményeit, ami egészen addig senkinek nem tűnt fel. A férfi végül az újság szerkesztőségbe sétálva adta fel magát. Azt mondta, hogy nem mert a rendőrségre menni, mert attól félt, hogy azonnal megölik.

A kegyetlen pedofil sorozatgyilkos 6 és 16 év közötti többnyire utcai koldulásból élő fiúkat csábított a lakására, ahol előbb szexuálisan bántalmazta áldozatait, majd végzett velük. A férfi ezek után válogatott módszerekkel szabadult meg a holttestektől.

Iqbal áldozatairól részletes nyilvántartást vezetett, ami tartalmazta a meggyilkolt gyerekek nevét, életkorát, fényképét, néha pedig még egy-egy ruhadarabot is eltett emlékbe.

hirdetés

Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa a kihallgatás során azt mondta, hogy egyszerűen csak bosszút akart állni a rendőrségen, amiért évekkel korábban gyerekbántalmazással vádolták meg, és úgy megverték, hogy örökre megnyomorodott. Iqbal ekkor döntött úgy, hogy ha az ő anyja sírt miatta, sírjon száz anya is a saját gyerekéért.

A gazdag családból származó hidegvérű gyilkos a tárgyaláson elmondta, hogy egyáltalán nem bánta meg, amit tett. A hat hónap meggyilkolt száz fiú hiánya még csak fel sem tűnt senkinek, állítása szerint éppen ezért akár ötszáz meggyilkolása sem okozott volna gondot neki. Csak azért állt meg kereken száznál, mert ezt a fogadalmat tette korábban saját magának.

Iqbalra a bíróság minden idők egyik legkegyetlenebb halálos ítéletét szabta ki. Ennek értelmében előbb meg kellett volna fojtani a férfit az áldozatok szüleinek szeme láttára, majd testét szimbolikusan száz darabra tépték volna szét, végül pedig egyesével savban oldották volna fel a maradványokat.

Az ítéletet azonban soha nem hajtották végre, mivel kegyetlensége miatt a pakisztáni kormány felfüggesztette a kivégzést. Iqbal végül a saját cellájában akasztotta fel magát 2001. október 8-án, miközben egy másik zárkában az egyik cinkosa is hasonló módon végzett aznap magával.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

A hívek adományaiból vett drogot, majd szexpartikon terítette egy olasz pap

Don Francesco Spagnesi nemcsak árusította, hanem fogyasztotta is a kábítószert.

Link másolása

hirdetés

Kábítószer-kereskedelem miatt tartóztatott le a rendőrség egy Olaszországban élő papot - írja az Il Messaggero.

Az olasz rendőrség szerint a Pratóban élő

Don Francesco Spagnesi a hívek adományaiból vásárolt a drogot, amit a társai által szexuális társkereső oldalakon szervezett partikon árusított.

A lap szerint a híveknek is feltűnt már, hogy Don Francesco szokatlanul gyakran szólítja fel őket adakozásra, hogy az adományokból rászorulókon segítsen.

A pap azonban nemcsak árusította, hanem fogyasztotta is a drogot.

Giovanni Nerbini püspök azt mondta, döbbenten áll a dolog előtt. A püspök azt állítja, arról tudott, hogy a pap egészségügyi problémákkal küzdött, de kábítószer-függőségre sosem gondolt volna. De amikor 2021 áprilisában fény derült rá, pszichoterápiás rehabilitációra küldte, és megvonta tőle a plébánia számlakezelési jogát is, mert gyanús pénzmozgásokat talált. Don Francesco ezt szintén azzal magyarázta, hogy rászorulóknak segített.

A pap jelenleg házi őrizetben van.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Súlyosabb büntetést kér Galambos Lajosra az áramlopási ügyben az ügyészség

Könnyen lehet, hogy a fellebbezés után a zenésznek több mint 2 év 10 hónapig kell börtönben lennie.

Link másolása

hirdetés

Az ügyészség fellebbezést jelentett be egy országosan ismert zenész és társai ellen lopás és vesztegetés miatt született ítélettel szemben - írja honlapján a testület.

Bár a közleményben nincs megnevezve, egyértelmű, hogy Galambos Lajosról, művésznevén Lagzi Lajcsiról van szó. A művészt 2 év 10 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte első fokon a Budaörsi Járásbíróság.

Az Érdi Járási Ügyészség az ítélet ellen fellebbezést jelentett be. Az ügyészi fellebbezés az elítélt vádlottak esetében súlyosabb büntetések kiszabására irányult. A teljes egészében, illetve részben felmentett vádlottak esetében pedig a bűnösségük megállapítását és büntetés kiszabását kérték

- áll a közleményben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Egymillió illegális potencianövelő tablettát találtak egy kőbányai raktárban

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.
MTI, fotó: Police.hu - szmo.hu
2021. szeptember 17.


Link másolása

hirdetés

Mintegy egymillió darab, illegális gyógyszert találtak egy kőbányai raktárban, a potencianövelő tabletták összértéke meghaladja a 760 millió forintot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a budapesti rendőrök egy X. kerületi raktárépületben tartottak kutatást, ahol a 250 ezer levélnyi tablettát megtalálták.

A lefoglalt tabletták többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük új pszichoaktív anyagnak minősül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen elfogott egy 41 éves férfit, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik - írták.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: