hirdetés

KÉK HÍREK

Feltörték a Nemzeti Színház honlapját, szextippeket adó randioldalt csináltak belőle

Több ezer ilyen témájú cikk került fel a honlapra, cikkünk írásának pillanatában még elérhetőek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 20.

hirdetés

Hekkertámadás áldozata lett a Nemzeti Színház honlapja: valaki távol-keleti randioldalt csinált belőle - vette észre a Telex.

Az oldalt telerakták randizásról, szexről és koreai drámákról szóló angol nyelvű cikkekkel, közel 10 ezer ilyen témájú írás került fel egy Google-keresés alapján.

A honlapra kattintva jelenleg a szokásos kínálatot láthajtuk, de a szex- és randitippeket adó cikkek még mindig elérhetőek az oldalon. Például ez, amiben azt tanácsolja a szerző egy tanulmányra hivatkozva a férfi olvasóknak, hogy már az első randin le kell feküdniük a partnerükkel, ha barátnőt akarnak.

A színház egyelőre nem közölt információkat az ügy kapcsán.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Brutális kettős gyilkosság: vascsővel, késsel és baltával öltek meg egy idős párt Kislángon

A házaspár sonkalopás közben érte tetten a gyilkost, aki azonnal a két idős emberre támadt. Csak erős idegzetűeknek!
Címkép: Google Streetview - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába vasárnap 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált - írja a police.hu.

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg. Már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül elfogták a 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak. A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak.

A deltahirek.hu információi szerint

a házaspár sonkalopás közben érte tetten a gyilkost, aki nem habozott, azonnal a két idős emberre támadt.

A lap úgy tudja, az elkövető vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez, egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Egy cellába zárták M. Richárdot és a soroksári futónő feltételezett gyilkosát

A Blikk információi szerint a cellatársak jól kijönnek egymással.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 04.

hirdetés

Közös cellában raboskodik a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd és a soroksári futó nő megölésével vádolt, R. Szilveszter - írja a Blikk.

A lap információi szerint a "két nehézfiú remekül kijön egymással".

A Blikk által megszólaltatott szakértő, Németh Zsolt kriminológus szerint a börtön vezetősége nagyon is átgondolt és stratégiailag helyes döntést hozott, amikor közös zárkába osztotta be őket.

"Mivel fizikailag közel azonos adottságokkal bírnak, egyikük sem lehet biztos benne, hogy egy összecsapásból ki jönne ki győztesen. Ezt felmérhették, ezért nem packáznak egymással. És mivel két, a börtönt jól ismerő emberről beszélünk, azt is tudják, hogy a rendbontás milyen fegyelmi eljárásokat, megvonásokat vonhat maga után"

- mondta a lapnak a szakértő.

A Blikk elérte R. Szilveszter ügyvédjét, aki megerősítette, hogy

eddig zökkenőmentes a két rab viszonya, sőt, már az is kiderült, hogy közös ismerőseik is vannak, és kifejezetten jól megvannak egymással.

Elmondása szerint védence egyébként sem balhés rab, új cellatársa érkezéséig főleg az ágyon fekve, a fal felé fordulva krimiket olvasott, nem igazán nyitott a külvilág felé. A lap forrásaira hivatkozva úgy véli, hogy amennyiben a két rab jó kapcsolatot alakít ki, R. Szilveszter beszélhet a gyilkosságról, amellyel gyanúsítják, és amellyel kapcsolatban még sosem vallott.

hirdetés

M. Richárd azért került hosszú jogi huzavona után őrizetbe, mert 2017-ben halálos balesetet okozott a Dózsa György úton, de a kecskeméti maffiaperben is felmerült a neve. R. Szilvesztert a 2013-ban brutális módon meggyilkolt futónő, Kardosné Gyurik Krisztina megölésével vádolják, 5 évvel a bűntény után, egy DNS-vizsgálat segítségével tartóztatták le.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

Nem akart magányos lenni, ezért hónapokig a halott öccsével élt egy férfi Ukrajnában

Négy hónapig evett és aludt a holttest mellett, miközben elképesztő bűz terjengett a házban.
képünk illusztráció, fotó: Unsplash/Zac Durant - szmo.hu
2021. március 05.

hirdetés

Állítólag tartott a magánytól, ezért nem akarta eltemettetni szívrohamban elhunyt öccsét egy 52 éves ukrán férfi, írja a Mirror.

Valerij a végső búcsú helyett inkább a kanapén fekvő 42 éves Andrej lassan bomlásnak induló holttestével élt együtt hónapokig.

Először a szomszédoknak lett gyanús, hogy jó ideje nem látták már a testvéreket. Amikor végül felkeresték a házat, ahol Valerij élt az öccsével, elképesztő bűz fogadta őket. A nappaliba érve egy kanapén fekvő alakot vettek észre, amit gondosan letakartak egy lepedővel. A lepel alatt legnagyobb meglepetésükre egy rothadó holttestre bukkantak, ezután rögtön értesítették a hatóságot.

Valerij a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy

nem akart magányos lenni, ezért élt a testvére halála után a holttesttel úgy, mintha még mindig életben lenne. Kiderült: a férfi négy hónapig evett és aludt a lassan mumifikálódó Andrej mellett.

A vizsgálat során nem találtak erőszakos halálra utaló jeleket, a 42 éves férfi halálát nagy valószínűséggel tényleg szívroham okozta. A több hónapja halott testvért előbb a szőnyegre, majd onnan a ház elé helyezték, ahonnan végül a hullaházba szállították a maradványokat.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Hét méter mély szakadékba zuhant egy kiránduló Pécsen

A kiránduló súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők a pécsi kórház sürgősségi osztályára szállították.
MTI - szmo.hu
2021. március 05.

hirdetés

Súlyosan megsérült egy fiatal nő, aki hét méter mély szakadékba zuhant egy népszerű kirándulóhelyen Pécsen – tájékoztatott a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Sárkány Sándor elmondta:

a Mecsekoldalban található Tettye városrészben történt balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották.

A szerencsétlenül járt nőt a katasztrófavédelem munkatársai hordágyhoz rögzítették, felhúzták a szakadékból, majd átadták a mentőknek, akik a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának sürgősségi osztályára vitték.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: