News here
hirdetés

KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés

„A lányom felhívott telefonon, hogy meg fogja ölni az unokámat” - mondja a kisfiát Olaszországban meggyilkoló nő anyja

Az asszony azt mondja, soha többé nem akarja látni a lányát, akinek a lehető legsúlyosabb büntetést adná.

Link másolása

hirdetés

Soha többé nem akarja látni a lányát, és a lehető legsúlyosabb büntetést adná neki - ezt mondta az RTL Híradónak a kisfiát Olaszországban megölt magyar nő édesanyja.

Mi is megírtuk, hogy pénteken egy magyar anya egy olaszországi szupermarketbe vitte, majd a kassza futószalagjára tette kétéves kisfia testét, de a gyerek ekkor már nem élt. A kisfiút nem sokkal korábban a szupermarket közelében lévő elhagyatott területen szúrhatta halálra az édesanyja.

A gyilkossággal gyanúsított nő anyja teljesen összetört, miután megtudta: lánya megölhette unokáját. Az asszony az RTL Híradónak azt mondta: nem sokkal a tragédia előtt hátborzongató hívást kapott.

"A lányom felhívott telefonon, hogy meg fogja ölni az unokámat"

- mondta a nagymama, aki a háttérből akkor még hallotta unokája hangját.

hirdetés

Az asszony próbálta megállítani a lányát.

"Ne tedd meg, te, mert gyilkos lesz belőled. De úgy látszik, nem használt neki, nem törődött velem, megölte a saját gyermekét"

- fogalmazott az asszony.

A nagymama szerint nincs mentség arra, amit a lánya tett. Most megtörten gyászolja unokáját.

"Tündéri volt hozzám. Olyan volt, mint egy falat kenyér, és mindig azt mondta, hogy nagymama, nagyikám, jössz velem? Megyek, kicsikém, hova megyünk? Gyere be, és vitt a kis szobájába"

- mesélte könnyeivel küszködve az asszony, aki azt mondja, lánya, akit szerinte korábban pszichiátrián is kezeltek, soha nem emelt kezet a gyerekére. A nagymama nem tudja, lánya miért vehette el kisfia életét.

"Nem akarom látni se, nem akarom. Aki a saját gyerekét megöli? Soha az életbe nem akarom látni"

- mondja a nagymama.

A gyilkossággal gyanúsított nő anyja azt szeretné, hogy lánya börtönben maradjon élete hátralévő részében.

"Ne jöjjön ki onnan soha. Annyit kapjon azért, amiért megölte a fiát, amennyit megérdemel. És a legnagyobb börtönbüntetést adnám neki"

- tette hozzá.

Az olasz lapok szerint elfogása után a nő először azt vallotta, látta, ahogy a gyerekét megölték. Majd később azt, hogy már holtan találta, és nem tudja, ki ölhette meg és miért. A nyomozók szerint az összegyűjtött bizonyítékok az ő felelősségére utalnak.

Az RTL Híradó riportja:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Veszekedés után ugorhatott ki a hetedik emeletről a káposztásmegyeri tinédzser – állítja egy szemtanú
A 16 éves fiú és családja pár hónapja költözött a lakásba, ahonnan vita hangjait lehetett hallani - mondta el a Blikknek egy nő, aki a szemközti házból látta a tragédiát.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, meghalt egy 16 éves fiú, aki kizuhant egy társasház hetedik emeleti erkélyéről Budapesten, a IV. kerületi Megyeri úton vasárnap.

Az eset szemtanúja a szomszéd épület egyik erkélyén látta a targédiát. A nő a Blikknek azt mondta, hogy

"A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett".

A lap szerint a mentők ugyan gyorsan kiértek, és bár még mentőhelikoptert is riasztottak, de a fiún már nem tudtak segíteni.

A fiatal édesapja nem volt otthon, őt telefonon értesítették. Miután az áldozatot letakarták, a szülei ráborulva zokogtak a holtteste fölött - írja a lap.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Autóbalesetben meghalt Csanki Márk 19 éves kenus
A szegedi tehetség az M5-ösön egy ütközést akart elkerülni, amikor elrántva a kormányt a szalagkorlátnak ütközött.

Link másolása

hirdetés

Csanki Márk szegedi kenus hunyt el abban az autóbalesetben, amely péntek este történt az M5-ös autópályán Inárcs térségében – írja az MTI.

Az ifjúsági és U23-as korosztályban világbajnoki ezüstérmes Csanki a Szegedi Vízisport Egyesület sportolója volt. Az M5-ös 36-os kilométerszelvényénél egy román kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa, Csanki Márk a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

„Gyászol a magyar kajak-kenu sport! Elhunyt Csanki Márk! Az MVM Szegedi Vízisport Egyesület 19 éves, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenusa tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket!” – írja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A Szövetség hozzáteszi: osztoznak a család fájdalmában.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy 15 éves fiú volt az a motoros, akit halálra gázolt a vonat
A fiút, aki tilosban hajtott a sínekre, a Kassáról Budapestre tartó Hernád InterCity ütötte el egy vasúti átjáróban. A gyorsvonat több száz méteren át tolta maga előtt a motort.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázolt a vonat egy motorost Vámosgyörk és Hort között pénteken - közölte a Mávinform.

A motorost a Kassáról Budapestre tartó Hernád InterCity ütötte el egy vasúti átjáróban. A fénysorompó rendben működött.

Egy 15 éves fiú vezette a motort, aki a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, hogy utolérje barátját.

A Tények riportja szerint az áldozat barátjával motorozott a szántóföldeken, de lemaradt, és amikor próbálta utolérni, a sínekre hajtott a piros jelzés ellenére, a vonat pedig már nem tudott megállni. A gyorsvonat több száz méteren át tolta maga előtt a motort. A fiú bukósisakja lerepült, a motor mindkét kereke kitört, a kormány is leszakadt. Az is kiderült, hogy a fiúnak jogosítványa sem volt.

A vonaton körülbelül 200 utas volt, de senki nem sérült meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
A Rovatból
hirdetés
Kizuhant a hetedikről és meghalt egy 16 éves fiú
A tragédia körülményei egyelőre tisztázatlanok.
MTI - szmo.hu
2022. május 22.


Link másolása

hirdetés
Meghalt egy 16 éves fiú, aki kizuhant egy társasház hetedik emeleti erkélyéről Budapesten, a IV. kerületi Megyeri úton vasárnap

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.

A BRFK sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a fiú eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le az erkélyről, a rendőrség azonban az idegenkezűséget kizárta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: