News here

KARÁCSONY

Tarol a Meki idei karácsonyi reklámfilmje, azonnal a netezők kedvence lett

Többeknek könnycsepp szökött a szemébe, amikor megnézték a videót.

Link másolása

A McDonald's is előállt idei karácsonyi reklámfilmjével, amely azonnal belopta magát a netezők szívébe.

A reklámban egy kisfiú útját követik, aki kétségbeesetten próbálja eljuttatni a karácsonyi kívánságlistáját a Mikulásnak, de útja során több akadályba ütközik.

A videóban, amely alatt Becky HillOnly You” című dala szól, láthatjuk, hogy főhősünk a valaha volt leghosszabb karácsonyi kívánságlistáját készíti el, amit még rajzokkal és matricákkal is díszít. Bár a teljes listát nem láthatjuk, egy-egy részlet kiolvasható. Ebből kiderül, hogy a fiú játékokat, többek között egy focilabdát szeretne.

A helyi sétálóutcában halad szüleivel a Mikulásnak szánt listával, amikor hirtelen elfújja a szél az összeragasztott lapokat. Hiába kap utána, a hosszú papírsorból csak egy darab marad hátra.

A listán szereplő utolsó lap, amit a kisfiú meg tudott menteni, az a családjáról készített kép, amely tükrözi, miről is szól valójában a karácsony.

A McDonald's reklámja láttán többeknek könnycsepp szökött a szemébe a LadBible által szemlézett reakciók szerint. Egy Twitter-felhasználó ezt írta: "McDonalds azt hiszem, ez a kedvenc karácsonyi hirdetésem eddig... és amit a legtöbbször néztem meg."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KARÁCSONY
Kezdődik! – Itt az idei a szezon legviccesebb fenyőszállítási trükkje
A karácsonyért mindent – írja az egyik kommentelő.

Link másolása

Bár még csak december első napjaiban járunk és van még pár hét karácsonyig, azért már többen is vannak, akik időben gondoskodni akarnak a fenyőfáról. A minden évben komoly kihívást jelentő fenyőszállítás rendkívül kreatív ötletekre insprirálja a méretes példányokat vásárlókat. A csomagtérből kikandikáló, a sílécszállítóra eszkábált vagy a hátsó ablakon kilógatott tűlevelüek már szinte megszokottak.

És most itt van egy újabb – követésre nem feltétlenül ajánlott – megoldás, amit a Bp-i Autósok közösségi oldalán osztottak meg azzal:

„Kezdődik”.

A kommentelők is vették a lapot. Van aki azonnal házhozszállítást ajánlott, volt aki a bringásokért aggódott, vagy a visszapillantótükrök használhatatlanságára figyelmeztetett, de a kommentszekciót minden bizonnyal a következő nyerte:

„A fán nem lehet autózni, de az autóban lehet fázni”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KARÁCSONY
Kanári-szigeteki nyaralást és luxusruhát is kap karácsonyra egy egyéves brit kisfiú
Két saját karácsonyfája is lesz a családi fenyő mellett, ráadásul hógéppel is készül neki az édesanyja.

Link másolása

Még a nyáron írtunk arról az Angliában élő kisfiúról, akit szó szerint tejben és vaj helyett mézben fürdet az édesanyja. A 33 éves Kasey Akram ugyanis már várandósan megfogadta, hogy mindent meg fog adni a kisfiának, ez pedig nála nem csak a legszükségesebb dolgokat takarja, hanem magát a luxust.

Inkább magán spórol, csak hogy a kis Jareemnek minden jót megvehessen. Márkás ruhákat, drága ékszereket vesz az egyéves gyerekének, akinek egy közel félmillió forintot érő, tömör aranyból készült cumija is van.

A nő kéthetente vágatja le kisfia haját, de rendszeresen fizet neki pedikűrt is, sőt Jareemnek saját ékszerésze is van, mivel a tiszta aranyon kívül minden fémre allergiás. Eközben az anya csak olcsó ruhákat és holmikat vesz magának, csak hogy legyen pénze gyereke luxuscuccaira. A nő tisztában van vele, hogy elkényezteti a fiát, de elmondása szerint nem tudná máshogy nevelni őt.

Kasey Akram most a Daily Mailnek elárulta, hogy a kis Jareem 2500 font (~1,2 millió forint) értékben kap majd karácsonyi ajándékokat, egészen pontosan 100 darabot.

A fa alá kerül például egy olyan játékvonat, amire rá lehet ülni, és egy Burberry (brit luxus divatcég) márkájú szabadidőruha-szett is. De lesznek bőven meglepetések a 33 karácsonyi zokniban is.

A legértékesebb ajándék két kiruccanás lesz: ellátogatnak majd egy Mikulás tematikájú élményparkba, a későbbiekben pedig a Kanári-szigeteken fognak nyaralni.

Jareem ugyanis delfint kért karácsonyra, ezért az anya úgy gondolta, hogy ahelyett, hogy a delfint hozná a kisfiához, a gyereket viszi el oda, ahol delfineket láthat.

A nő a karácsonyi dekorációt sem aprózza el: a több mint kétméteres családi karácsonyfa mellett a kisfiú is kap két saját karácsonyfát. Az egyik 91 centiméteres lesz, a szobájában álló pedig 1,8 méteres. Ezen kívül egy hógéppel is készül az anya, hogy ha esetleg nem lesz fehér karácsony, akkor is lásson hóesést a gyereke.

Kasey azt mondja, a családja nagy része nem ünnepli a karácsonyt, ezért ő mindent meg akar adni Jareemnek ahhoz, hogy szeresse ezt az ünnepet. Már májusban elkezdi az ajándékok beszerzését, hogy ne egyszerre költsön sokat. A kisfiú apjával közösen osztoznak a költségeken, bár a férfi nem ért egyet azzal, hogy exe már fél évvel karácsony előtt belekezd az ajándékvásárlásba.

„Azt szeretném, hogy a kisfiam karácsony napján 100 ajándékot bonthasson ki. Szeretem, ha a padló tele van ajándékokkal”

- mondja az anya.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KARÁCSONY
Videó: Rendhagyó eljegyzés az Advent Bazilikánál, fényfestéssel kérte meg kedvese kezét a külföldi fiú
Megható pillanatokat élhettek át az adventi vásárra látogatók.

Link másolása

Budapesti adventezésnek indult, megható eljegyzés lett belőle. Örökre emlékezetes marad az Advent Bazilikánál tett látogatás annak az fiatal külföldi lánynak, akinek párja rendhagyó módon, a Szent István-bazilikára vetített fényfestéssel kérte meg a kezét.

„Maor will you marry me?” – ez a felirat volt olvasható az épület homlokzatán, amit az ifjú kérő a párja elé térdelve egy eljegyzési gyűrűvel is megerősített.

A lánykérésről mit sem sejtő lány természetesen boldogan mondta ki az igent.

A romantikus pillanatnak a karácsonyi vásár látogatói is tanúi voltak, akik osztoztak az ifjú jegyespár örömében.

A vőlegénynek az Advent Bazilika csapata segített megszervezni a meglepetést.

VIDEÓ: Az eljegyzés pillanatai


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KARÁCSONY
Saját rendezője szerint az Igazából szerelem elavult és nem elég sokszínű film
A film egyik főszereplője, Hugh Grant is elárulta, mit gondol az ikonikus táncáról.

Link másolása

Az ikonikus film rendezője és néhány szereplője – köztük Hugh Grant, Emma Thompson, Bill Nighy, Laura Linney és Thomas Brodie Sangster - az ABC amerikai tévécsatorna vendégei voltak.

Az egyórás műsorban azt is megkérdezték az Igazából szerelem rendezőjétől, hogy vannak-e olyan részei a filmnek, amely ma már nem feltétlen nyeri el a tetszését.

Richard Curtis azt válaszolta, hogy rosszul érzi magát a film egyes részei miatt. Leginkább azért, mert a film néhány jelenete szerinte mára elavult.

"Vannak dolgok, amiken változtatnék, de hála Istennek a társadalom változik. A filmem bizonyos részei elavultak. A sokszínűség hiánya miatt kellemetlenül és ostobán érzem magam. A szerelem kivételes érzése szerte a világon mindenféle irányba árad, és ezt látva csak azt kívánom, bárcsak jobb filmet csináltam volna"

– vallotta a rendező.

A Guardian megemlíti, hogy bár a filmben csak heteroszexuális kapcsolatokat látunk, az eredeti forgatókönyv szerint egy leszbikus szál is megjelent volna, de azt végül kivágták a filmből.

Nem ő az egyetlen, aki a napokban fanyalgott a karácsonyi klasszikussal kapcsolatban: Hugh Grant bevallotta, hogy rühellte az ikonikus táncát.


Link másolása
KÖVESS MINKET: