KAPCSOLAT

Te megcsinálnád? A nő arra kényszerítette a barátját, hogy FaceTime-on közvetítse a 12 órás műszakját

A férfiben ugyan állítása szerint megbízik, de a nőkben nem.


TikTokon van egy flackoandela nevű fiók, ami José és Nela tulajdona és az ő kapcsolatukat lehet rajta nyomon követni. Azonban az egyik videójukkal kissé kiverték a biztosítékot.

Nela ugyanis bevallotta, hogy arra kérte Josét, hogy közvetítse végig a 12 órás műszakját FaceTime-on:

„A barátomnak az egész 12 órás műszakja alatt Facetime-oznia kell velem. NEM azért, mert nem bízom benne, hanem mert nem bízom a nőkben”

A képaláíráshoz pedig azt írta: „Lehet, hogy felmondok és elmegyek vele dolgozni!”

@flackoandnela Might quit my job & go work w/ him ! 🥰 #4u ♬ Insane - Summer Walker

Akárhonnan is nézzük, ez nagyon durva önbizalomhiányra utal, és elég mérgező lehet a kapcsolatukra nézve, amit többen ki is fejtettek a kommentszekcióban. Többen megírták, hogy ez így már túlzás, és hagyjon teret a barátjának, bízzon benne, hogy a férfi képes kezelni a nőket.

A videó most már 7,5 millió megtekintés fölött jár, de nem ez az egyetlen említésre méltó megosztásuk. Egy másikban például azt láthatjuk, ahogy a lány a kocsiból követi a barátját, a feliratban pedig leírja, hogy csak biztosra akar menni, hogy a barátja nem egy kolléganőjével sétálgat.

„Tesó, ez őszintén olyan szomorú, látom a traumát a szemében. Nem szereti ezt. Csak hagyd el őt.”

- írta nekik valaki, és azt kell mondjuk, egyetértünk.

Nela és José azonban nem törődtek a kritikákkal, és egy közös videót is posztoltak, amiben gyakorlatilag kinevették azokat, akik mérgezőnek tartják a lány hozzáállását.

@flackoandnela Behind cameras! #4u ♬ sees sound blowing up - jayden

Később azonban kiderült, hogy José is posztolt egy ilyen videót, amiben tágra nyílt szemmel néz a kamerába, a felirat nagyjából ugyanaz, azonban a végén az olvasható: „nos, srácok, igazatok van”. A felirata pedig lefordítva az, hogy szabadítsátok ki flacko-t!

@cash_flacko Free flacko #4u ♬ Pope Is a Rockstar - SALES

A közös csatornájukon 2022-es az utolsó videó, így arra lehet következtetni, hogy a páros kapcsolata nem tartott sokáig. És persze benne van, hogy csak poénnak szánták ezt a pár féltékenykedő videót, valószínűleg volt igazság alapja és akkor valószínűleg mindkettőjüknek jobb, ha külön utakon folytatják.

Forrás: YourTango


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
A Rovatból
Így vallotta be Alföldi Róbert, hogy a férfiakhoz vonzódik
A színész-rendező tíz éve coming outolt. Nem ő volt akkoriban az egyetlen hazai sztár, aki bevallotta másságát.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. március 19.Tíz évvel ezelőtt beszélt először nyíltan melegségéről Alföldi Róbert, írja az rtl.hu.

„Melegként lemenni az edzőterembe, az megint egy plusz szorongás”

– mondta 2014 márciusában a színész-rendező, aki fél évvel korábban Csáki Judit Alföldi színháza – Öt nemzeti év című könyvében törte meg először a csendet. Alföldi akkor a Nyitottak vagyunk kampányhoz csatlakozott, amiben az elfogadásra hívták fel az emberek figyelmét.

Nem ő volt az egyetlen, aki akkoriban felvállalta szexualitását. Kulka János mellett Gallusz Niki is őszintén beszélt boldogságáról a Fókusznak:

„Mitől érzi egy nő magát igazán nőnek? Én ettől, hogy számításba vagyok véve, és úgy, hogy tudom, követi a gondolataimat. Velem van. És ettől érzem magamat úgy, mint egy hagyományos kapcsolatban” – mondta a színésznő.

A hírességek tíz évvel ezelőtti coming outjait ebben a videóban lehet megnézni:

Kvíz ajánló: Mennyire emlékszel Szécsi Pál dalaira?


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
A Rovatból
Ezért nem szabad háromnál többször kitörölni a fenekünket – hallgass a szakértőre!
Fontos kérdésre kaptunk választ egy Tiktokon posztoló fizioterapeutától.
K. A., fotó: Unsplash - szmo.hu
2024. március 25.Fontos kérdésre adott választ egy Tiktokra posztoló fizioterapeuta. A George néven futó szakértő ugyanis arról beszélt egy videóban, hogy hányszor érdemes kitörölni a fenekünket kakilás után.

A válasz az, hogy legfeljebb háromszor, mivel a túlzásba vitt törölgetés aranyeret okozhat.

„Amikor kettőnél vagy háromnál többször törlöd meg, azt székletkenésnek hívják. Lényegében arról van szó, amikor túl sok széklet marad a végbélnyílás bejáratánál még azután is, hogy befejezted a kakilást”

- fejtette ki George.

Szerinte az egyik technika, amivel csökkenthetjük a törlések számát az, hogy vízesésszerűen összeszorítjuk a medencefenekünket.

„Tehát kezdd azzal, hogy 20 százalékkal, majd 50 százalékkal, 80 százalékkal és 100 százalékkal összenyomod a végbélnyílást, így a kakilás végére ez négyszer is megtörténik. Ez segíthet lezárni a végbélnyílás záróizmát – ha kis székletdarabok lógnak ki a bejáraton, az általában a külső záróizom gyengeségéből adódik.”

Ha pedig ez sem működik, akkor George szerint érdemes orvoshoz fordulni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Anyaszült meztelenül edz egy olasz pár, mert szerintük így sokkal egészségesebb
Te kipróbálnád? Tudományosan nem igazolt az állítás, de az olasz influenszerpár esküszik a módszerre.


A Blikk oszlatta el kétségeinket afelől, hogy igaz-e a hír, miszerint a 31 éves Bella Mantovani és férje, a 34 éves Vagner O Fera, olasz influenszerek (ki nem hallott róluk?), kitalálták, hogy meztelenül edzenek. Azt mondják, az egészséges, és több kilót is képesek leadni.

Hogy mondandójuknak nyomatékot adjanak, fotósorozattal is előrukkoltak.

Az, hogy valóban egészségesebb és hatásosabb-e a meztelen edzés, nem tudni. Annyi bizonyos, hogy Bella és Vagner jól keres a fotósorozattal, és saját állításuk szerint rengeteg előnye van a meztelen edzésnek. „Így több kalóriát égetünk el” – állítják, bár meggyőző bizonyíték egyelőre nincs a dologra. Bella azt mondja, ő már négy kilót dobott le ezzel a módszerrel. Hozzáteszik azt is, a ruházat hiánya által biztosított szabadság növeli a motivációt, de a testet is intenzívebb munkára ösztönzi.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Szeretjük egymást, de nem szexelünk – túlélhet-e egy házasság testiség nélkül?
Egy 48 éves nő kért tanácsot miután észrevette: bár szeretik egymást a férjével, de már nincs köztük testiség. A szakértő rövid válasza az, hogy túlélheti a házasságuk, de a helyzet nem feltétlenül egyszerű.


Egy 48 éves nő kért tanácsot Coleen Nolan-től, a Mirror tanácsadó rovatában: az olvasói levél szerzője arról írt, hogy bár ő és a férje szeretik egymást és jó barátok, az elmúlt években valami megváltozott közöttük.

„Azt mondanám, hogy lelki társak vagyunk, ragyogó barátok, és nagyon szeretjük egymást. Azonban az elmúlt néhány évben fokozatosan belecsúsztunk ebbe a mintába, hogy nem szexelünk”

– áll a levélben. Az olvasó arra kíváncsi: van-e jövője a házasságuknak akkor, ha nincsen közöttük szexuális kapcsolat. Coleen határozott igennel válaszolt:

„Nos, a válasz igen, egy házasság túlélhető szex nélkül is, ha mindkét partner 100%-ban benne van.”

A tanácsadó szerint minden kapcsolat keresztül megy különféle fázisokon, ami teljesen normális. Hangsúlyozza azonban, hogy „ha az egyik fél szexet akar, a másik pedig nem”, az bizony probléma. Azt javasolja, hogy beszéljenek nyíltan a helyzetről, hogy tudják, mit szeretne a másik. Emellett azt tanácsolja, hogy próbáljanak „mélyebb szinten újra kapcsolódni egymáshoz”.


Link másolása
KÖVESS MINKET: