A Rovatból

Videón, amint a kommandósok leteperik a feleségét megölő szentpéterszegi férfit

Filmbe illő akciót bonyolítottak le a TEK emberei.


Korábban mi is beszámoltunk a tragikus kimenetelű szentpéterszegi családi drámáról: egy 56 éves férfi késsel szúrta meg a feleségét, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meg is halt. Amikor a helyszínre kiértek a rendőrök, a teraszon megtalálták a nő holttestét, férje a kertben volt és egy késsel fenyegetőzött, emiatt a TEK-et is ki kellett hívni, délután fél 4-kor fogták el a férfit.

Most közzétettek egy videót is arról, hogyan tették ártalmatlanná az asszonygyilkost, aki azóta beismerő vallomást is tett és őrizetben van:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
„A főorvos úr közölte, hogy Áron elment, nagyjából ott omlott össze a világ” – megszólalt az iskolai kiránduláson víz alá merült kisfiú édesanyja
Az orvosok megállapították, hogy a gyerek teljesen egészséges volt. Mikor kiderült, hogy nem tudják megmenteni, a család még el tudott tőle búcsúzni.


Szörnyű tragédia történt egy iskolai kiránduláson hétfőn. Egy 13 éves fiú egy komáromi szabadidőparkban versenyzett a társaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni. Mire észrevették, hogy baj van a társukkal, percek teltek el. Végül mentőhelikopter vitte kórházba, ahol pár napon belül meghalt.

A 13 éves Áron percek óta mozdulatlan volt a víz alatt, mikor a gyerekek észrevették. Azonnal segítségért futottak. Az RTL úgy tudja, hogy az úszómester ért elsőként a fiúhoz.

A mentősök szóvivője elmondta: „A helyszínen tartózkodók megkezdték az újjáélesztést, esetkocsi, mentőhelikopter is érkezett, emeltszinten folytatták a beavatkozásokat, sikerült a fiú szívét, vérkeringését újraindítani, mentőhelikopterrel szállítottuk kórházba".

Ám hiába érkezett gyorsan a segítség, Áron néhány nappal később a kórházban meghalt.

Édesanyja a Híradónak elmondta:

„Igazából 22 óra magasságában, jött ki a főorvos úr és közölte, hogy Áron elment. Nagyjából ott omlott össze a világ.”

Elmesélése szerint a fia mindig eleven, pörgős és nagyon barátságos gyerek volt, aki izgatottan várta az iskolai kirándulást. Napok óta másról sem beszélt. Azt azonban nem értette, hogy mit keresett a mély vízben.

„Ez a víz alá merülés ez iszonyat veszélyes, én az egyetlen dolog, amit nem értek, hogy hogy engedték bele, mert ha jól értelmeztem, akkor ez a majd két méteres medencében volt és ő nem tudott úszni".

Az orvosok azt állapították meg, hogy a gyerek egészséges volt.

„Próbálták helyrehozni, amit lehetett meg is tettek, mert egyébként mondta is a doktor úr, hogy ez a legszörnyűbb, amikor egy teljesen egészséges, laborjait is nézték, a szívének sem volt semmi baja, nem az miatt történt ez az egész. Teljesen egészséges és lekapcsolt az agya és vége. Azt nem tudják helyrehozni”.

Mikor kiderült, hogy nem tudják a gyermekét megmenteni, még el tudtak köszönni tőle.

„Még így el tudtunk tőle köszönni. Ez sokat számít, hogy el tudtuk mondani neki, amit érzünk és ott volt az egész család.”

Az eset után a szabadidőpark vezetősége belső vizsgálatot rendelt el - tudta meg a Híradó.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
A Rovatból
A nevelőanya teljesen összetört, amikor a 2 éves Liliánát lekapcsolták a gépekről – egy lavórban merült víz alá a kislány
Az édesapa szerint a nő felelőtlen volt a gyerek felügyelete közben. Mindössze 30 másodpercre hagyta magára a kislányt, akkor történt a tragédia.


Nem tud megbocsátani a nevelőszülőknek, amiért elveszítette legkisebb gyermekét - ezt mondta a vér szerinti apa az RTL Híradónak, akinek 2 éves lányát a nevelőanya fürdetés közben magára hagyta a lavórban, és a gyerek annyi vizet nyelt, hogy később a kórházban meghalt.

„Hívott a párom, hogy a nevelőszülő bevitte a kicsit a kórházba. Bementem aznap a kórházba hozzá. Nem tudtunk már kommunikálni vele, nem volt már magánál, műtötték is”

– mesélte a kislány apja a Híradónak. Az orvosok mindent megtettek érte, de a kislány szervezete feladata a harcot. Az ügyészség szerint a gyereket 30 másodpercre hagyta magára a nevelőanya. Mikor visszajött, már csak azt látta, hogy a kislány teljesen a víz alatt van. Elmerült a lavorban. A nő azonnal kivette, rázta, hogy magához térjen, aztán a lábára fektetve a gyerek hátát ütögette.

A kislány sírni kezdett, láthatóan fájdalmai voltak, ezért az időközben hazaérkezett nevelőapa segített felvinni a gyereket a helyi orvosi rendelőbe. Onnan mentővel szállították kórházba.

A nevelőszülőket a csatorna hiába kereste, nem akartak beszélni a történtekről. Liliána apja azt mondta, megbízott bennük. A nevelőanya teljesen összetört, amikor a kislányt lekapcsolták a gépekről.

„Sírt, zokogott persze, mert sajnálta, de tehát akkor is ez egy felelőtlenség szerintem. Ő szülő. A két éves gyereket nem hagyjuk ott a kádnál”

– mondta el az édesapa.

Az ügyészég szerint a nevelőanya felelőtlensége miatt halt meg a gyerek. Gondatlan emberöléssel vádolják. „Amennyiben a vádlott a Törvényszék előkészítő ülésén beismeri a bűncselekmény elkövetését és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, őt a Törvényszék 2 év fogházbüntetésre ítélje, melynek végrehajtását 5 évi próbaidőre függessze fel” – mondta el a Híradónak Szűcs Erika, a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Az RTL Híradó riportja a megrázó esetről

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
93 utast és a 6 fős személyzetet kellett evakuálni egy felszálláshoz készülődő repülőgépből Stuttgartban
A szivárgó olaj miatt öt ember sérült meg, akik közül négyüket kellett könnyebb sérüléssel kórházba szállítani.


Egy repülőgép 93 utasát és 6 fős személyzetét kellett evakuálni műszaki meghibásodás miatt a stuttgarti repülőtéren – közölte az MTI vasárnap a német rendőrség alapján.

A tájékoztatás szerint egy füstjelző kapcsolt be az Airbus A319 típusú gép fedélzetén az utasok beszállásakor.

A repülőtéri személyzet öt tagja sérülést szenvedett szivárgó olaj miatt, amikor kinyitották a rakodónyílást, aminek hidraulikus rendszerében a meghibásodás bekövetkezett.A mentőegységek négyüket könnyebb sérülésekkel kórházba vitték.

Az eredetileg Londonba készülő repülő a történtek után nem indulhatott el, azonban az incidens egyéb fennakadásokat nem okozott a repülőtér működésében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Tragédia a szavazókörben: rosszul lett, és vért kezdett köpni, majd meghalt egy férfi Csepelen
Az idős férfit a jelenlévők próbálták újjáéleszteni, de sem ők, sem az időközben megérkező mentők nem tudták megmenteni az idős szavazót.


Meghalt egy szavazó az egyik budapesti választókörben vasárnap délelőtt – tudósított a Tények. A portál információi szerint az idős férfi a csepeli művelődési házba érkezett, hogy leadja szavazatát, amikor váratlanul rosszul lett, és vért kezdett köpni.

A jelenlévők közül többen a férfi segítségére siettek, ám hiába küzdött a többi választópolgár, majd – az elmondottak alapján sokára – kivonuló mentők is hosszasan az idős férfi életéért, nem sikerült megmenteni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk