News here

HÍREK

Videó: érszorítót és tampont javasol venni egy orosz egység vezetője a túlélés érdekében

További videókban pedig a besorozott orosz katonák sokkoló, zsúfolt barakkjaiba is betekinthetsz.
Fotó: Twitter/ NEXTA - szmo.hu
2022. szeptember 27.


Link másolása

Az Altaj régióban állomásozó orosz katonai egység vezetőjéről készült videót osztott meg a NEXTA, melyben arra kéri a katonákat, hogy

mivel csak lőszerük van, így gyógyszereket, kötszereket és érszorítókat is vásároljanak. Emellett azt is tanácsolja, hogy a cipőkhöz női betétet is szerezzenek be, az esetleges lőtt sebek vérzésének elállítására pedig tampont.

Nem ez az egyedüli eset, hogy az utóbbi időben az orosz hadsereg gondjairól és széthullásáról lehet hallani. Nemrég arról számoltunk be mi is, hogy az orosz katonák megtagadták a harcot, vagy elmenekültek a besorozás elől más országokba, hogy ne tudják átvenni a katonai behívót. Sőt olyan esetről is írtunk, amikor Szibériában egy besorozott egyszerűen lelőtte parancsnokát. Éppen ezért Putyin elnök szombaton aláírta az új törvényt, amely szerint 10 év börtönbüntetésre számíthatnak azok az orosz katonák akik megtagadják a harcot, dezertálnak, vagy megadják magukat az ukrán hadseregnek.

A NEXTA további felvételeket is közölt, melyeken a besorozott orosz katonák zsúfolt, lepusztult barakjaiban vezetnek körbe:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: