FELFEDEZŐ

Pottyondy Edina Tóth Gabiról: „Legalább egy gyászhetet miért nem bírt várni ezzel a képpel a Quad Angyal?”

Kemény szavakkal illette az énekesnőt a humorista, aki szerint Tóth Gabi hozta magát olyan helyzetbe, hogy magánügye közüggyé vált.

Link másolása

Megszámlálhatatlanul sok sztár, celeb és megmondóember után videót készített Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának zátonyra futásáról Pottyondy Edina is. A humorista nyári, videómentes szünetét szakította félbe a nagy esemény miatt.

Az éles nyelvű stand upos már a videó elején sem titkolta, hogy igenis közügynek tartja a NER-közeli énekesnő magánéleti kérdéseit, amit részben párhuzamba állított Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szintén múlt heti luxusjachtozásával is. Szerinte Mészárosék luxusjachtjának üzemanyagában éppen annyira benne van a mi pénzünk is, mint Tóth Gabi Rolexében vagy erdélyi turnéjában.

Arról is beszélt, hogy ha a pár minden pillanatát a közösségi médiában élte, visszás dolog azt kérni, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, „most, amikor van valami tényleg érdekes”. „Ugye, nem minden nap történik meg, hogy Szűz Mária félrekúr” – teszi hozzá.

Pottyondy nagyjából ugyanoda futtatja ki gondolatmenetét, ahova tette Osváth Zsolt is, azaz: nem feltétlenül csak a megcsalás tényével van a gond, hanem hogy mindeközben Gabi olyan – állami – események arca volt, mint a Házasság hete, vagy olyan helyeken írt házasságáról, mint a Család.hu oldal blogszekciója. Mindezzel pedig egy olyan kormány nézeteit támogatja, amelyik kirekesztő módon eleve sok családot nem is tekint családnak. A humorista nem állja meg azt sem, hogy többször megemlítse, mennyire "liberális" elvek szerint éli az életét a magát konzervatívnak mondó Tóth Gabi.

Mint ahogy annak sem tud ellenállni, hogy ne idézzen az énekesnő írásából, amit erdélyi turnéja közben tett közzé, és ami a történtek fényében egész más értelmet nyer:

„A világ összes élményét megkaphatod egy hétbe sűrítve, a világ legjobb kollégái, barátai lehetnek körülötted, de ha nincs ott a családod, mindig ott lesz az a bizonyos DE. Egyszerűen csak nem kerek valami. Ez egy érzés. A nappalok elteltek, talán még voltak pillanatok – jellemzően a koncertek előtt –, amikor nem gondoltam senkire, hiszen az egy másik tudatállapot.

De amikor elcsendesedett minden, és én a szobámban feküdtem egyedül, az adrenalin még nem hagyott aludni, csak azon agyaltam, vajon én is hiányzom-e neki, vajon kérdezgeti, hogy hol vagyok, miért nem én altatom és mikor jövök már haza. És annyira hiányzott az illata, a puha bőre, amit mindig puszilgatok és a még puhább puszija, amit csak ő tud adni! Ezeket a sorokat már itthonról írom, már itt szuszog mellettem, és én azon gondolkodom, hogy legközelebb milyen jó lenne őt is vinni”.

Videója végén Pottyondy Edina kitér arra is, hogy az újdonsült pár már részt is vett egy quadozáson Pócs János Jász-Nagykun-Szolnok megyei képviselő dinnyeföldjén, és ehhez kapcsolódóan megjegyzi:

„Ha egy gyászévet nem is, de legalább egy gyászhetet miért nem bírt várni ezzel a képpel a Quad Angyal és Quadon Jani?”

Pottyondy Edina videója Tóth Gabiról

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Videó: óriási erővel szavalta el Ady versét Magyar Péter debreceni tüntetésén a Mi kis falunk sztárja
Rusznák András szuggesztív szavalata nagy hatással volt a tömegre, versmondás közben többször is hatalmas tapsot kapott.

Link másolása

Magyar Péter debreceni tüntetésén a felszólalások között Rost Andrea is énekelt, majd Rusznák András szavalt egy verset a színpadon. Ady Endre: Fölszállott a páva című versét adta elő.

Mikor azt szavalta, hogy "másképpen lesz holnap", majd "várjuk már az új magyar csodákat", hatalmas tapsot kapott.

Íme a teljes előadás:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
FELFEDEZŐ
A Rovatból
Orbán Viktor három generációnyi cukisággal jelentkezett be anyák napján
Édesanyja és legkisebb unokája is szerepel a megosztott fotón.

Link másolása

Édesanyjáról és legkisebb unokájáról, Zsigmondról tett közzé bejegyzést anyák napján Orbán Viktor miniszterelnök.

„Isten éltessen minden édesanyát!”

– tette hozzá.

A kormány legkisebb unokája egyébként az ő nevét is viseli, Zsigmond Viktornak anyakönyvezték.

Zsigmond Viktor Orbán hatodik unokája, második legidősebb lányának, Sárának a gyereke, és tavaly novemberben született.

Korábban Karácsony Gergely is köszöntötte már az anyákat: ő egy gyerekkori fotóval jelentkezett be.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
A Rovatból
Felfalta a kacsákat az állatkerti medve, miközben a gyerekek végignézték a támadást
A Seattle-i Woodland Park Állatkertjének medvéje, Juniper elfogyasztott néhány kacsát a gyerekek szeme láttára.

Link másolása

A Seattle-i Woodland Park Állatkertjének medvéje egy állatkerti kirándulás során meglepte a gyerekeket – számolt be róla az UNILAD. Ugyanis az állat észrevette, hogy egy kacsacsalád úszkál a territoriumában, amire a medve vízbe ugrott, és a bámészkodó gyerekek szeme láttára széttépte a zsákmányát.

Az április 23-án megtörtént esetről videó is készült, amit egy anyuka vett fel, aki éppen lányával és annak barátaival ünnepelte a gyerek születésnapját. A medve, Juniper kiszúrta, hogy egy kacsa és több fiókája úszik a vízen, amire beleugrott a vízbe, és nekiesett a madaraknak, amiket a szülinapozó társaság előtt felfalt.

Az édesanya megosztotta az esetről készült videót a TikTokon, s megköszönte a medvének, hogy tönkretette a lánya születésnapját. Ugyanakkor az anyuka hozzátette, hogy a természet tette a dolgát, az eset szerencsére nem traumatizálta a gyerekeket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


FELFEDEZŐ
Vitézy Dávid szomorú és megható poszttal jelentkezett anyák napján
Szép szavakkal emlékezett 2021-ben elhunyt édesanyjára.

Link másolása

„Anyák napja lehet egy alkalom a közös ünneplésre, de jelenthet egész mást, amikor már csak régi közös fotók nézegetésére ad apropót – nálam már így telik az elmúlt három évben” – írta közösségi oldalán Vitézy Dávid, független főpolgármesterjelölt.

Vitézy édesanyja Hankiss Ágnes szociológus, politikus, az NMHH Médiatanácsának tagjavolt, aki 71 évesen, 2 és fél éve halt meg, és két cikluson keresztül EP-képviselő is volt a Fidesz színeiben.

A politikus emlékezését így folytatja:

„Boldog anyák napját kívánok az anyáknak és a gyerekeknek egyaránt, akár közös nevetéssel, akár emlékezéssel telik.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: