HÍREK

Előbb drogot kevertek az italukba, majd megerőszakolták őket – állítja két nő egy Bahama-szigeteki üdülőhely dolgozóiról

A tengerparti klub szerint a biztonsági kamerák felvételei nem egyeznek az amerikai nők állításaival. A két alkalmazottat mindenesetre elbocsátották.


Amber Shearert és Dongayla Dobsont fényes nappal támadták meg, miközben a tengerparton pihentek. A két nő elmondta: az üdülőhely egyik alkalmazottja különleges itallal kínálta őket és alig 15 perc elteltével már nagyon rosszul érezték magukat. Ezután egy félreeső helyre kísérték őket és emlékeik szerint megerőszakolták őket. A két nő testét vágások és zúzódások borították a történtek után és később feljelentést tettek a rendőrségen. A helyi egyenruhások egy 40 és egy 54 éves férfit tartóztattak le.

„Kevesebb, mint néhány korty után tudtuk, hogy valami nincs rendben. Valami szörnyen nem stimmelt” – mondta Shearer egy televíziós műsorban. A két nő azt is elárulta, hogy a történtek után a rendőrség nem vizsgálta meg, valóban történt-e nemi erőszak, a toxikológiai tesztek viszont kimutatták, hogy rengeteg gyógyszer került a szervezetükbe.

A rendőrség szerint a nyomozás továbbra is folyamatban van, a tengerparti üdülőklub pedig azt állítja, hogy a biztonsági kamerák felvételei nem támasztják alá a két nő által elmondottakat.

„A videók további felülvizsgálata alapján a helyszínen elhangzott állítások, valamint később, a közösségi médiában megjelent bejegyzések és hírek ütköznek azzal, amit a mi kameráink rögzítettek” – áll a Pirate's Cove tengerparti üdülőhely közleményében. A Pirate's Cove megerősítette, hogy a két alkalmazottat elbocsátották, ugyanis bármi is történt, megsértették a zéró tolerancia elvét.

A Bahamák és Jamaica egyébként „nagy kockázatú” utazási célpontnak számít napjainkban. Csak januárban 18 gyilkosság történt a térségben, az Egyesült Államokban azt javasolják, hogy aki teheti, ne ide utazzon pihenni – írta cikkében a New York Post.

 

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Meghalt Kovács Péter
64 éves volt az olimpiai bronzérmes tornász. A róla elnevezett Kovács-szaltó új fejlődési irányt jelentett a nyújtógyakorlatokban.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2024. június 22.A Magyar Torna Szövetség jelentette be, hogy életének 64. évében elhunyt Kovács Péter olimpiai bronzérmes tornász.

A szövetség megemlékezése szerint a sportoló a nyújtógyakorlatok mozgásanyagának egyik forradalmasítója volt.

A róla elnevezett Kovács-szaltó új fejlődési irányt jelentett a nyújtógyakorlatokban.

Kovács Péter az 1980-as a moszkvai olimpián szerzett bronzérmet csapatban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Elindult a 29. Pride
A felvonulás délután 3 órakor indult a Podmaniczky utcából, innen a menet a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út útvonalon halad, majd a Vajdahunyad vára előtti zöldterületre érkezik meg szombat délután.
Fotók: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. június 22.Június 22-én, szombaton 29. alkalommal rendezték meg a Budapest Pride felvonulást.

A felvonulás délután 3 órakor indult a Podmaniczky utcából, innen a menet a Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út útvonalon halad, majd a Vajdahunyad vára előtti zöldterületre érkezik meg szombat délután.

Az idei Pride házigazdája Karafiáth Orsolya, író, költő.

Fotóink a menetről.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A rendőrségnek kellett lecsillapítani a Liszt Ferenc repülőtéren dühöngő tömeget, akik majdnem egy napot vártak arra, hogy felszálljon a gépük
Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor indult volna el a Sun Express Antalyába tartó járata, ám erre végül csak 19 órával később, szombat reggel került sor.


A dühöngő tömeg miatt a rendőrség is kivonult a Liszt Ferenc repülőtérre, miután péntek délelőtt a Sun Express Antalyába tartó járata technikai okok miatt nem indult el, és az utasok szerint hosszú órákon át étlen, szomjan váratták őket a tranzitzónában – írja az utazomajom.hu.

Eredetileg pénteken délelőtt 11:35-kor kellett volna felszállnia a Sun Express Antalyába tartó járatának, de erre nem került sor, majd az indulás időpontját folyamatosan eltolták műszaki hibára hivatkozva.

Először 12:00-ra módosították az indulást, aztán 16:00-ra, 17 óra körül pedig azt közölték az utasokkal, hogy semmi biztosat nem tudnak mondani.

Órák óta tartó várakozás után az utasok 19:30-kor kaptak egy vouchert, és kiengedték őket a food courtba étkezni. Végül az Antalyába tartó járat szombat reggel 6 órakor, 19 órás késés után szállt fel.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Megdőlt az országos melegrekord szombaton
Az előzetes adatok szerint megdőlt az erre a napra vonatkozó országos melegrekord. A korábbi rekordot, 37,6 fokot Tiszaroffon mérték, még 2000-ben.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2024. június 22.Az előzetes adatok szerint megdőlt a 24 éves országos melegrekord szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szombat délután.

Azt írták: szombaton a Dél-Alföldön több helyen emelkedett 35 Celsius-fok fölé a hőmérséklet, a Csongrád-Csanád vármegyei Derekegyházon pedig 37,7 fokot mértek, ugyanannyit, mint pénteken ugyanezen az állomáson.

Ezzel pénteken nem, de szombaton az előzetes adatok szerint megdőlt az erre a napra vonatkozó országos melegrekord. A korábbi rekordot, 37,6 fokot Tiszaroffon mérték, még 2000-ben.


Link másolása
KÖVESS MINKET: