KÉK HÍREK
A Rovatból

Durva videót adott ki az érdi lövöldözésről és vérfürdőről a rendőrség

Egy benzinkút közelében tört ki a balhé, egy ember meghalt, több sebesültet mentővel szállítottak kórházba.

Link másolása

Csütörtök este az érdi Iparos utcában két társaság balhézott össze, aminek következtében egyszercsak kést és pisztolyt rántottak. A rendőrség pénteken videofelvételt adott ki a benzinkútnál összecsapó bandákról.

A bandatagok botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezve estek egymásnak, majd néhány perccel később mindenki menekülni kezdett. Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt sérüléseibe, 12 ember kórházba került.

13 embert fogtak el a két társaság tagjai közül. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít.

A helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi incidenst megbosszuljon. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak.

Ekkor kezdetét vette az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre - értesült a Blikk.

Security Check Required

null


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
A Rovatból
Nagyban lopták a sajtot a tejüzemi dolgozók – rendőrök kapcsolták le őket
Több rejtekhelyük is volt, amiben sikerült kicsempésziük a tejtermékeket a veszprémi tejüzemből. Ám egy igazoltatásnál öt nő és egy férfi lebukott.
Fotó: Police.hu - szmo.hu
2024. április 26.


Link másolása

Egy veszprémi tejüzem munkavállalóit szállító kisbuszokat állítottak meg 2024. április 24-én hajnalban a rendőrök, és igazoltatták az utasokat - írja a Police.hu.

Az egyenruhások mind a hat utas ruházatát és csomagját átvizsgálták. Sajtokat és különböző készítményeket találtak náluk, melyek eredetéről nem tudtak elszámolni.

Az öt nőt és egy férfit a járőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket. Kettejük ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek, négyüket lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A 49 éves berhidai, az 58 éves nemesgörzsönyi és egy szintén 49 éves pápai nő, valamint a 44 éves berhidai férfi elismerte, hogy az év elejétől kezdve többször loptak munkahelyükről a sajttermékből, melyeket kicsempésztek az üzemből, és értékesítették azokat.

A gyanúsítottaknál megtalált élelmiszert – a lefoglalást követően – a nyomozók visszaadták az üzem képviselőjének.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KÉK HÍREK
„Kurvára irritáló vagy, megöllek!” – brutálisan bántalmazta tanárnőjét egy szolnoki diák, székkel és ököllel támadt rá
A pedagógus éppen órát tartott az osztályban, mikor a 17 éves fiú rátámadt. A nő a teremből végül a tanáriba menekült, de súlyos sérüléseket szenvedett.

Link másolása

Durva támadás ért egy tanárnőt Szolnokon. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy egy 38 éves tanárnő történelem órát tartott a 9. osztályosoknak egy szolnoki iskolában, mikor az egyik diák székkel és ököllel támadt rá.

A pedagógus nyolc napon túl gyógyuló, törésekkel és zúzódásokkal járó sérüléseket szenvedett. A vármegyei főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a 17 éves fiút.

A tanuló előzetes engedély nélkül ment ki a mosdóba. Mikor visszatért, leült a tanári asztallal egy vonalban lévő padba, a nő mellé. A pedagógus közölte vele, hogy engedélyt kellett volna kérnie, ha ki akar menni. A diák ezt tudomásul vette és azt válaszolta, hogy legközelebb szól.

Ez után a tanárnő azt kérte a fiútól, hogy folytasák a feladatot. Erre a diák azt válaszolta:

"Kurvára irritáló vagy!". A tanárnő kérdésére ezt megismételte: „Irritáló vagy és megöllek!”.

A nő ezután kiküldte a teremből a diákot, aki felvette a széket, amin ült, és a feje felé emelve elindult a tanári asztal felé, ahol a tanárnő állt, és megütötte vele. A pedagógus felemelte a kezét, hogy védje magát, így a kezét érte az ütés.

A fiú többször is rávágott a nőre a székkel. A nő kihátrált a teremből, de a fiú követte a folyosóra is, ahol ököllel többször arcon vágta.

A sérült tanárnő végül a tanári szobába menekült, ahova a fiú már nem ment be.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a bűnügyi felügyeletben lévő elkövetőre azzal, hogy rendeljenek ki mellé pártfogót, és szorongást, agressziót kezelő pszichoterápián is vegyen részt - írja a portál.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
A Rovatból
BRFK: vegyszereket öntött a földre, és kipróbált egy gázsprét a gondnok, ettől lettek rosszul a soroksári diákok
Elismerte felelősségét a 31 diák rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári iskola gondnoka. Saját bevallása szerint „heccből” nem szólt senkinek.

Link másolása

Elismerte felelősségét a 31 gyerek rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári általános iskola gondnoka – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője pénteken, sajtótájékoztatón.

Csécsi Soma elmondta, hogy a szerdán történt eset után a rendőrségi adatgyűjtés eredményei a gondnokhoz vezettek, aki beismerte, hogy vegyszereket öntött a földre és kipróbált egy gázsprét is.

A szóvivő ismertetése szerint

a rendőrök helyszíni szemlét tartottak és tanúkat hallgattak meg, amelyek alapján látókörükbe került az iskola gondnoka, aki a rendőröknek később elmondta, hogy vegyszereket öntött a földre, amelyek a szúrós szagot okozhatták.

A gondnok arról is beszámolt, hogy a karbantartó helyiségben egy gázsprét is kipróbált.

A dolgozó – saját bevallása szerint – „heccből” nem szólt senkinek – tette hozzá a szóvivő, aki közölte, hogy a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsított férfi a kihallgatásán a tettét elismerte, és kijelentette, senkinek nem akart ártani, sajnálja tettét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
A Rovatból
Tragédia: öccsét védte, meghalt egy hatéves kisfiú a kigyulladt házban
Sajnos egyik kisgyerek sem élte túl az észak-virginiai tűzesetet, harmadik fivérük ki tudott menekülni.

Link másolása

A hatéves William Brice és hároméves öccse, Zachariah múlt héten hunyt el, miután tűz ütött ki a házukban Észak-Virginiaban, írja a Unilad.

A baleset idején a nagyszüleikkel tartózkodtak otthon, az idős pár és a harmadik testvér, a nyolcéves Logan még ki tudott menekülni az égő házból, a két kisebb testvér viszont nem járt sikerrel.

Amikor megtalálták őket, nem voltak eszméletüknél, és

William úgy feküdt kistestvérén Amerika Kapitányos pólójában, mintha meg akarná védeni őt a felcsapó lángoktól.

A testvérpár 45 percen át eszméletlen volt még azután is, hogy a tűzoltók kimentették őket, és habár külső sérülések nem voltak rajtuk, a füstmérgezés miatt bekövetkezett agyhalált állapítottak meg náluk, majd négy nap múlva elhunytak.


Link másolása
KÖVESS MINKET: