HÍREK

ATV: Eladják az SZFE jelenlegi épületeit, megszűnik az Ódry Színpad

Az SZFE új vezetése szerint most arra koncentrálnak, hogy az oktatás február 1-jén újraindindulhasson, ami számtalan újdonsággal jár majd együtt.

Link másolása

Eladják a Színház-és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit, az Ódry Színpad megszűnik és az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye. A kollégisták sem tudnak a Vas utcába visszamenni - értesült az ATV.

A Híradó írásban kért felvilágosítást a Színház-és Filmművészeti Egyetem új vezetésétől. Ők azt írták válaszul, hogy

a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői az oktatás február 1-jei újraindítására koncentrálnak. Ez számtalan újdonsággal jár majd együtt,

mert - szerintük - a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen az elmúlt év őszén. Azt jelezték, hogy az egyetem polgárait és a nyilvánosságot is időben tájékoztatják majd az újdonságokról. Közlésük szerint sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt, nagy fejlődést fognak tapasztalni.

Egy nemrégiben megjelent kormányhatározat szerint "amíg el nem készül a Színház- és Filmművészeti Egyetem új campusa, a kormány az egyetem használatába adja a Budapest belterület 7488 helyrajzi számú ingatlant "az egyetem oktatási tevékenységével kapcsolatos közfeladat ellátásának elősegítése érdekében".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: