HÍREK
A Rovatból

A Facebook-oldalán mutatja be a kirúgott tanárait a Karinthy Gimnázium

Az intézmény így mutatja meg, milyen veszteség érte őket azzal, hogy felmondtak hat tanáruknak.

Link másolása

A budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium a Facebook-oldalán kezdte egyesével bemutatni azokat a tanárokat, akiket azért rúgtak ki, mert az oktatás állapota miatt tiltakoztak – szúrta ki a 444.

A Belügyminisztérium azért küldött el hat tanárt is a Karinthyból, mert részt vettek a polgári engedetlenségben.

A gimnázium vezetése minden bizonnyal a közösségi médiát szeretné kihasználni arra a célra, hogy bemutassa, a most elbocsátott tanárokkal milyen veszteségek érték intézményüket.

Horváth Brigitta 2018 óta tanít a Karinthy Frigyes Gimnáziumban. Teljes állású magyartanár, gyermek- és ifjúságvédelemhez is értő szakember.

Nemes Mária, angol-földrajz szakos tanár, azon kevesek egyike az országban, aki földrajzot angol nyelven tud tanítani, egy kilencedikes osztály osztályfőnöke, 30 diák második „anyukája”.

Ősi Judit, 2009 óta a Karinthy tanára. Ő volt a gimnázium egyetlen francia szakos tanára.

Pfeiffer Norbert, 2011 óta a Karinthy Frigyes Gimnázium tanára, az egyetlen, aki német nyelven tanítja a biológiát. Tantárgya iránti lelkesedése sokakat terel az orvosi, vagy más biológiával kapcsolatos pálya felé.

Rábai János 2015 óta a gimnázium magyar nyelv és irodalom, valamint mozgóképkultúra és médiaismeret tanára. Diákok szavazatai alapján a 2021–2022-es év tanára, 23 végzős diák osztályfőnöke.

Velényi Dóra, pályája kezdete óta, 22 éve a Karinthy Frigyes Gimnázium tanára. Spanyol-német nyelvszakos tanár, két teljes állású spanyoltanárunk egyike volt, aki kár este a saját otthonából is tartott online órákat, hogy nyelvvizsgára és OKTV-re készítse fel diákjait.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: