hirdetés

FELFEDEZŐ

Vicces netes beszélgetések megzenésítésével lett egy csapásra népszerű a TikTokon egy kanadai zenész

Dalba foglalta például egy nő nyilvános panaszkodását arról, hogy egy ismerőse ellopta az ő rakott brokkoli receptjét.

Link másolása

hirdetés

Mára a TikTok a fiatalok kedvenc közösségi terévé nőtte ki magát, ahol egy kis kreativitással és egyediséggel könnyen hírnevet lehet szerezni. Egy 30 éves kanadai zenész ugyan már nem a tiktokozók többségét adó tinik táborát erősíti, frappáns ötletével mégis sikerült egy csapásra népszerűvé válnia a platformon.

A Lubalin művésznevű srác internetes "drámákat", vagyis chatbeszélgetésekben vagy kommentekben zajló veszekedéseket, csatározásokat zenésít meg. Ez így elég furán hangzik, de a végeredmény egyszerre vicces és lenyűgöző is.

A zenész első ilyen videójának alapja egy Messenger-beszélgetés, ami arról szól, hogy valaki érdeklődik egy albérlet iránt, aztán amikor megkapja a választ, már azt írja, hogy a másik fél zavarja őt éjszaka, és ne lépjen vele kapcsolatba többet. Az elég bizarr üzenetváltáshoz Lubalin egy drámai zenét írt, amiben az üzenetek szövege a dalszöveg, a videóban pedig ő játssza el egyszerre mindkét felet.

@lubalin

that escalated quickly... #sodramatic #humor #oldpeoplefacebook #boomer #musician #producer ♬ original sound - Lubalin

Ez hihetetlenül bejött az embereknek, már több mint 18 millióan nézték meg a videóját és 4 millió lájkot kapott rá.

Nem csoda hát, hogy jött a folytatás, ami ha lehet, még viccesebbre sikeredett. Ebben a kanadai férfi egy Facebook-poszt alatti kommentsorozatot foglal dalba.

hirdetés
Ennek a főszereplője egy Helen nevű nő, aki egy ismerősére, Caroline-ra panaszkodik, mert az szerinte ellopta az ő rakott brokkoli receptjét, és úgy állította be, mintha az a saját receptje lenne.

Ezt egy ismerőse kérdésére árulja el, a hozzászólásból pedig az is kiderül, hogy az a bizonyos receptlopás amúgy már 8 éve történt. De megjelenik a kommentek között egy Doris nevű felhasználó is, aki Caroline barátnője, és igyekszik megvédeni őt. Mire Helen figyelmezteti, hogy vigyázzon, kikkel barátkozik, mert Caroline egy "rohadt receptlopó r.banc".

Ha nem lenne elég az ismét fülbemászó dal, Lubalin megint egy kis "klipet" csinált hozzá, amiben hajcsavarókkal a fején játssza el a kommentek íróit, köztük a háborgó Helent.

@lubalin

wake up, doris ? ##sodramatic ##humor ##oldpeoplefacebook ##boomer ##musician ##producer ♬ original sound - Lubalin

Ez a videója még nagyobb sikert aratott a TikTokon, mint az előző, már több mint 19 millió megtekintésnél jár.

A srácnak december közepéig nagyjából 5000 követője volt a videómegosztón, most viszont már több mint 1,3 millióan várják az újabb videóit.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Mindenki csak a saját felelősségére fogyasszon sajtszószos nachost a moziban egy dolgozó szerint

A kommentelők szerint maximum a higiéniai körülmények kifogásolhatók a moziban, de a sajtszószos zsák biztosan nem okoz rákot.

Link másolása

hirdetés

Már több millióan látták azt a TikTokon terjedő videót, amiben egy mozis alkalmazott röviden megmutatja, hogyan cseréli a sajtszószos zsákot a gépben. A kétgyerekes anyuka a néhány másodperces felvételhez kommentben csak annyit írt, hogy mindenki a saját felelősségére fogyasszon a nem házi készítésű mozis snackből, mert szerinte "rákot okozhat a forró műanyag zsák", írja a Daily Star.

Ezután végig lehet nézni, ahogy egy jókora, sajtszósszal teli zsákot gyömöszöl a gépbe, miután nagy nehezen beleerőszakolta a csövet:

@melxmamaz

Allegedly ? eat nachos at your own risk ##movietheatreemplyee ##movietheater ##exposed ##exposing ##fyp ♬ Thot Shit - Megan Thee Stallion

A felvételt már 3 milliónál is többször nézték meg a közösségi oldalon. Sokan nem lepődnek meg azon, amit látnak, hiszen tisztában voltak azzal eddig is, hogy tömeggyártásra készült szószt vásárolnak. Inkább azt jegyzik meg a kommentelők, hogy a gép és a szósztároló szekrény higiéniai állapota kifogásolható.

Az egyik hozzászóló még ennél is tovább megy: szerinte a berendezés annyira mocskos, hogy nem is rákot, hanem egyenesen pestist okoz a vásárlónak. Míg egy másik vicces tiktokker egészen eddig azt gondolta, hogy a mozi hátsó részén egy jókora fazékban rotyog a sárga sajtszósz, miközben egy kedves nagymama kavargatja egy hatalmas fakanállal, de most jól leleplezték a valóságot.

hirdetés

A kevésbé vicces kommentelők közül az egyik megjegyzi, hogy a szósz biztosan nem okoz rákot, ugyanis a forró sajtot gyártó cég bevizsgált és biztonságos zsákokban árulja termékét.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Mészáros Lőrinc fotójával reklámoznak egy finn autókölcsönzőt

A magyar milliárdos képe a Google-hirdetések között bukkant fel.

Link másolása

hirdetés

Meglepő hirdetésre bukkant a Google-n hvg.hu.

A keresőben a CNN címlapján az alábbi felirattal jelent meg Mészáros Lőrinc képe:

"A Lorink jövedelmező hobbi – Exkluzív interjú, amelyet elrejtettek".

A magyar milliárdos portréja mellett egy kisrepülőgép és egy Mercedes kabrió látható még.

A lap megjegyzi, hogy a szövegre kattintva semmilyen interjú nem jelenik meg, helyette egy finn autókölcsönző cég kínálja a járműveit.

Mint írják, az ilyen átverős reklámok néha megjelennek a Google-n is, érdemes jelenteni őket, mert akkor törlik.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Egy stadionnyi ember nézte végig, ahogy barátnője elrohan a lánykérés elől

A nyilvános lánykérések legnagyobb része romantikus és megható, kivéve, ha a nő nemet mond. Akkor vérciki.

Link másolása

hirdetés

Valószínűleg élete legromantikusabb pillanatainak képzelte egy amerikai férfi azt a néhány másodpercet, amikor egy baseballmeccsen a közönség előtt térdelt le, és kérte meg szerelme kezét. Csak azzal nem számolt, hogy a lány nemet mond, és inkább elrohan.

Mindennek tetejébe még videó is készült az esetről, amely aztán körbejárta az internetet, hogy mindenki lássa szegény férfi szégyenét. A vőlegényjelölt a Worcester Red Sox egyik meccsére ment ki barátnőjével, majd a nézők előtt térdelt le a lány elé, húzta elő a gyűrűt, és tette fel a nagy kérdést. Addig még rendben is volt minden, amíg a lány a szája elé kapott kézzel az őszinte meglepődés jeleit mutatta, ám ott kezdett gyanússá válni a helyzet, amikor a nő rázni kezdte a fejét.

A visszafordíthatatlan tragédia akkor következett be, amikor a lány továbbra is bőszen a fejét rázva inkább elrohant a helyszínről.

Az egyik szemtanú szerint a férfi később barátnője után rohant.

A kommentelők egyöntetűen a férfit sajnálják, ám sokak kételkednek az események valódiságában, azt állítva, hogy megrendezett volt.

VIDEÓ: A lánykérésről

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Hét kislányt nevel, most végre kisfiúval várandós a fiatal amerikai anyuka

Sokan nem értik, miért jó ennyi gyereket nevelni, erre a nő azt válaszolta, hogy imád kismama lenni és szülni, és nem tud betelni a gyerekekkel.

Link másolása

hirdetés

Hamarosan nyolc gyermek anyukájának mondhatja már magát egy fiatal amerikai nő, aki hét kislányt nevel, de végre születik egy fiú is a családjába - számolt be róla a Sun.

A Michigan állambeli Kentwood városában élő Heather McPherson valójában csak öt gyermek édesanyja lesz a nyolcból. Előző kapcsolatából született három kislánya, majd egy olyan férfivel jött össze, akinek szintén volt már három lánya. Közös gyermeket is vállaltak, aki megintcsak kislány lett, így most egyértelműen túlerőben vannak a családban a nőneműek.

Heather és három lánya:

Kép: forevaheatha/TikTok

Párja és három lánya:

hirdetés

Kép: forevaheatha/TikTok

Közös kislányuk:

Kép: forevaheatha/TikTok

De nemcsak az apuka örült meg nagyon, amikor kiderült, hogy párja ezúttal végre kisfiút hord a szíve alatt, hanem maga az anyuka és az izgatott nagytestvérek is.

Heather elég népszerű a közösségi oldalakon, az Instagramon például 10 ezren követik, a TikTokon viszont 1,2 millió feliratkozója van. A nő sokat posztol a gyerekekről, a mindennapjaikról, és szívesen válaszol a követőknek, akik arra kíváncsiak, hogy hogyan tud menedzselni egy ekkora családot. Sokan viszont nem restek megjegyezni a kommentekben, hogy szerintük nem jó ennyi gyereket vállalni.

Az anya egyszer így válaszolt ezekre a véleményekre egy videóban:

"Amikor fiatalabb voltam, nem akartam gyereket. Aztán jött az első baba, majd a második, és rájöttem, hogy nagyon szeretek terhes lenni és szülni. Ez már a negyedik várandósságom. Egyszerűen imádom a gyerekeket. Ha lenne egymilliárd dollárom, akkor még örökbe is fogadnék."

Heather azt is egyértelművé tette, hogy neki nem számít az, hogy három kislány a családból nem vér szerinti gyereke, ugyanúgy szereti őket, mint a sajátjait.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: