hirdetés

FELFEDEZŐ

Újra mászott a francia Pókember: Alain Robert egy frankfurti felhőkarcolót hódított meg

Most is biztosító heveder nélkül jutott fel a csúcsra. Ezúttal egy 166 méteres felhőkarcolóra mászott fel az 58 éves férfi, aki már számos híres épület tetejére feljutott - kívülről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 04.

hirdetés

Megint a magasba tört Alain Robert, a francia Pókember.

Az 58 éves férfi ezúttal Németországban, Frankfurtban mászta meg a 166 méter magas Silver Tower felhőkarcolót. Stílusosan az épülethez öltözött, ezüst színű ruhában és westerncsizmában indult a nagy útnak.

Többen is az épület aljában, a bejáratnál drukkoltak neki, de azért egy mentő és egy tűzoltóautó is a helyszínen volt.

Most is biztosító heveder nélkül mászott, akárcsak korábbi mászásainál, a San Francisco-i Golden Gate hídon vagy a dubaji Burj Khalifa épületénél.

hirdetés

Robert többek között olyan nevezetességekre mászott fel, mint az Eiffel-torony, a Sydney Operaház és a Montparnasse-torony, valamint a világ legmagasabb felhőkarcolói. 1997-ben felmászott a malajziai Kuala Lumpurban található Petronas ikertoronyra, de a 60. emeleten letartóztatták. 2000-ben például a 23 méter magas párizsi Luxor obeliszkre kúszott fel. Tavaly megjárta a G.T. Nemzetközi tornyot Manilában, a hongkongi Cheung Kong Központot, és felmászott a Skyper épületébe Frankfurtban.

Lapozz a mászásért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

„Ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez” – eligazították a focistafeleségeket Kisvárdán

A Kisvárda sportigazgatója többek között azt mondta a feleségeknek, hogy a meccsek és edzések után a nők hagyják a focistákat pihenni, ne terheljék házimunkával őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Révész Attila, az NB I-es Kisvárda sportigazgatója volt a vendég az M4 Sport magazinműsorában.

A sportvezető elmondta, hogyan próbálták meg javítani a légiós focisták teljesítményét a feleségeik, barátnőik révén.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket,

beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét.

Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak.

Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert

voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak,
de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük.
hirdetés

Jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy

a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez,
mert ez nagyon sok esetben előfordult.

Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy

ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni”
– idézte később Révész Attila mondatait a Nemzeti Sport.

A Kisvárda sportigazgatója arról is beszélt, hogy a meccsek és edzések után a nők hagyják a focistákat pihenni, ne terheljék házimunkával őket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Zombiapokalipszis esetére írt útmutatót az amerikai Járványügyi Központ

Lehet, hogy sejtenek valamit, ahogy Nostradamus is, aki azt jósolta, 2021-ben zombiapokalipszis jön.
Fotó: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Hiánypótló kisokost adott ki az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) arra az esetre készülve, ha Nostradamus jóslata esetleg beválik, és a koronavírust még egy kis zombiapokalipszis is megkoronázza - írja az amerikai Forbes.

A CDC külön aloldalt hozott létre hivatalos weblapjukon a témában, amely ugyan már 2011 óta él, most ismét előtérbe került. Mindezt azért, mert

Nostradamus továbbra sem fogyott ki a jóslatokból, a francia asztrológus egyik előrejelzése arra utal, hogy 2021-ben "fél-halott" emberek okozzák majd a világ vesztét.

A koronavírus-járvány közepén ilyenekkel jobb nem viccelni, így nem meglepő, hogy ismét előtérbe került az amerikai járványügy azon honlapja, amely a legfontosabb tudnivalókat írja le arról, mit tegyünk, ha apokalipszisközeli helyzetbe sodródna a Föld - például egy zombiapokalipszis esetén. A legfontosabb eszközök listája és több tipp mellett található az oldalon egy képregény is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Rejtett lakást talált a fürdőszobai tükör mögött egy New York-i nő, videóra vette, ahogy körülnéz benne

Bár Samantha Hartsoe humorral kezelte a hátborzongató sztorit, azért megjegyezte: a lehető leghamarabb eltünteti a tükör mögötti lyukat.
Fotó: samanthartsoe/TikTok - szmo.hu
2021. március 07.

hirdetés

Meglepő jelenségre lett figyelmes a New York-i Samantha Hartsoe a fürdőszobájában: elég volt belépnie a helyiségbe, és máris megcsapta a hideg légáramlat, ami mintha a fürdőszobai tükör mögül jött volna - írja a CNN.

A fiatal nő értetlenül állt a dolog előtt, így természetesen leszedte a tükröt, hogy kiderítse, honnan fúj a szél.

Arra azonban nem számított volna, hogy a tükör mögött egy folyosót, ott pedig egy üresen álló lakást talál.

Samantha ekkor úgy döntött, bemászik a tükör mögé, és eközben a TikTok-on is dokumentálja a látottakat. A négyrészes videóban látható, ahogyan lakótársa segítségével átpréseli magát a falban lévő lyukon, és egy kalapácsot is magával visz a biztonság kedvéért.

A másik oldalon ugyancsak szemeteszsákok és csövek voltak, ám ekkor derült ki: nem csupán egy szoba, hanem egy komplett lakás áll üresen a tükör túloldalán.

hirdetés

Az üres helyiségek állítólag azért kapnak helyet bizonyos épületekben, hogy könnyebb hozzáférést biztosítsanak a szerelőknek a vezetékekhez.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Csúnyán megszívattak egy brit influenszert, aki ingyen ételt akart öt főre reklámozásért cserébe

A londoni étterem vezetőinek egyáltalán nem volt ínyére az alku, ezért zseniális módon tanították móresre a kuncsorgó tartalomgyártót.
Címkép: fourlegs_ldn/Instagram - szmo.hu
2021. március 08.

hirdetés

Pórul járt egy brit influenszer, aki ingyen akart ételt rendelni egy londoni étteremből - írta meg a Metro.

A digitális tartalomkészítő azzal kereste meg a Four Legs nevű vendéglátóhelyet, hogy az ingyen kajáért cserébe szívesen reklámozza őket az Instagram-oldalán sztori formájában, még a weboldaluk linkjét is örömmel csatolja, hogy a követői rákattintsanak. Ezután még azt is megkérdezte, hogy nem lenne-e gond, ha saját magán kívül még négy embernek is rendelne így ételt.

Az étterem vezetői erre egyáltalán nem voltak vevők, de úgy gondolták, ahelyett, hogy egyszerűen csak nemet mondanak az ajánlatra, inkább jól kioktatják az influenszert.

Azt írták, hogy öt adag bizony jó sok étel, de ha csinál néhány reklámposztot róluk, akkor benne vannak a dologban, hiszen sok (több mint 50 ezer) követője van. A srác ennek nagyon megörült, megírta, hogy el tud menni az étteremhez elvinni a rendelést, csak nem tudta, hogy pontosan hol van.

A hely vezetői látszólag kedvesen elmondták, merre menjen, de valójában egy rendőrőrshöz irányították az influenszert.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: