News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

Se gyerekek, se unalmas emberek – Kiakadtak egy angol lány álomesküvőjének szigorú szabályain

Egyes kommentelők menyasszörnynek titulálják a fiatal nőt a szabálylistája miatt, de szerinte ezek kellenek ahhoz, hogy a nagy napja tökéletes legyen.

Link másolása

hirdetés

Egy fiatal angol nő úgy döntött, összeírja, mik azok a szabályok, amiket bevezetne az álomesküvőjén, mert látta, hogy a TikTokon sokan csinálnak videót erről. Készített is egy listát az elvárásairól, ami aztán villámgyorsan elterjedt a videómegosztón, sokaknál pedig igencsak kiverte a biztosítékot.

Kennedy Marks a videó elején leszögezte, hogy tudja, hogy egyeseknek túl szigorú lesz egy-két szabály, de mivel manapság nagyon sokba kerül egy esküvő, ő a tökéletességre fog törekedni, és ha már részben az ő nagy napja lesz, igenis meghatározhatja a szabályokat.

Az első még egészen érthető is, hiszen az az, hogy senki nem viselhet fehér ruhát. Ez egy íratlan szabály minden esküvőn, mert a fehér szín a menyasszonyt illeti meg. Azt is meg lehet érteni, nem akarja, hogy az esküvőn jelentsenek be nagy dolgokat a vendégek, például eljegyzést vagy terhességet. Nem is ezeken háborodtak fel sokan, hanem például azon, hogy

se gyerekek, se unalmas emberek nem lehetnek a lagzin.

Mint mondta, imádja a gyerkőcöket, de nem szeretne kiabálást, hangos sírást és rohangálást a meghitt pillanatokban. Ami pedig az unalmas embereket illeti, csak olyanokkal akar ünnepelni, akik hajlandóak táncolni, vele együtt örülni és nem egész nap az asztalnál ülnek, mert nem ezért fizetik ki azt a sok pénzt a lakodalomért.

Azt is előírta, hogy az esküvői szertartás alatt nem lehet telefonozni, aki pedig a vőlegényével közös első táncuk előtt a táncparkettre merészel lépni, azt a legjobb barátnői leráncigálják onnan, mert azt a pillanatot senki nem teheti tönkre.

Kennedy videóját már több mint egymilliószor nézték meg és már több 1200 komment van alatta.

Sokan egyetértettek a szabályaival, például azzal, hogy nem szabad esküvőn nagy bejelentéseket tenni a vendégeknek, sőt még azt is támogatták jó néhányan, hogy gyerekek nem lehetnek ott a menyegzőn. De sokak szerint ezek túl szigorú szabályok, főleg a gyerekek kitiltását ellenzik, de többen azt sem értik, miért ne vihetnének a szingli barátok, rokonok plusz egy főt magukkal.

hirdetés

A lány a PlymouthLive-nak azt mondta, nagyon meglepődött, amikor meglátta, hogy milyen sokan megnézték a videóját és hogy már cikkek is születtek róla. Leszögezte, hogy

bár sokan kritizálják a szabályait, ő kitart mellettük, hiszen már 8 éves kora óta álmodozik az esküvőjéről, és ezek a szabályok kellenek ahhoz, hogy olyan tökéletes legyen a nagy nap, amilyennek megálmodta.

Azt is mondta, hogy bár sokan talán nem gondolják róla a videója alapján, de ő egy kedves ember, és nem olyan irányításmániás, ahogy egyesek vélik.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kilógott a pénisze az olasz tízpróbázónak futás közben, a kezével próbálta menteni a helyzetet
Alberto Nonino végül utolsóként ért célba a 400 méteres futáson.

Link másolása

hirdetés

Igen kínos helyzetbe került egy olasz sportoló a kolumbiai Caliban rendezett U20-as atlétikai-világbajnokság tízpróba számában szombaton. A Daily Mail beszámolója szerint Alberto Nonino bár jól rajtolt a 400 méteres futásban, a táv közepe felé komoly problémája akadt.

Mivel a 18 éves versenyző

elfelejtett alsónadrágot húzni, ezért a nemi szerve kilógott a nadrágjából futás közben.

A közvetítés távoli képein is kivehető, ahogy Nonino a kezével próbálja megregulázni a szabadon lengedező hímtagot. Ez azonban annyira lekötötte a sportolót, hogy végül utolsóként haladt át a célvonalon, 51,57 másodperces idővel.

A fiatal sportoló később azt írta az Instagramon, hogy az eset „nyilvánvalóan baleset volt”, és most már próbál nevetni az egészen, de a verseny után szörnyen érezte magát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Konok Péter: „A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”
Összekötötte a válság két fajsúlyos elemét az ismert publicista.

Link másolása

hirdetés

„A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”

– írta Konok Péter a Facebookon.

A publicista, történész így kommentelte azokat a híradásokat, miszerint egyre több benzinkút kénytelen ideiglenesen bezárni, mert egyszerűen kifogytak az üzemanyagból.

Ahogy a kormány azon intézkedését is, hogy a rezsicsökkentés részleges megszüntetése miatt egy csütörtöki kormányrendeletben lazítottak az erdővédelmi szabályokon, így védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Belső vizsgálat indult a turisták feje fölött landoló Wizz Air-gép ügyében
Kielemzik a repülési adatokat és beszélnek a pilótákkal is.

Link másolása

hirdetés

A Wizz Air belső vizsgálatot indított, hogy minél több részletet megismerjen a nagy port kavart szkíathoszi landolás pontos körülményeiről - írta a Telexnek a légitársaság.

Mi is beszámoltunk róla, hogy augusztus 5-én

a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépe annyira alacsonyan közelítette meg a görög szigeten található kifutópályát, hogy az még az erre felkészült bámészkodókat is meglepte.

A társaság most azt írta: a gép alacsony szögben közelítette meg leszállópályát, mely a repülőtér kialakításának sajátossága.

„Bár személyi sérülés nem történt, a légitársaság belső vizsgálatot indított, hogy kielemezze a repüléshez kapcsolódó adatokat, beszéljen a pilótákkal, és megtudjon minél több részletet a landolás pontos körülményeiről” - írták. Az eredményekről későbbre ígértek tájékoztatást.

A szokatlanul izgalmasra sikerült landolásról a görög GreatFlyer videósa készített felvételt.

hirdetés

Az üggyel kapcsolatban Háy György balesetvizsgáló és nyugalmazott pilóta a Telexnek azt mondta, hogy

létező probléma, ha kisebb szögben száll le egy gép. Ennek több, nem szándékos oka is lehet: jöhet például egy váratlan széllökés, ami lejjebb nyomja a repülőt, vagy bezavarhat egy éjszakai érzéki csalódás.

Bár az embereket fizikailag még így sem tudja elsodorni a gép, mert a leszállópálya szintje magasabban van a kerítésen kívüli talajszintnél, a szakértő szerint ennek ellenére „nagy marha”, aki ilyen helyeken a repülőgép turbinája közelébe megy.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Szuperhold lesz péntek hajnalban, idén utoljára
Zsinórban a negyedik hónapban fordul elő szuperhold. Aki látni akarja, korán kell kelnie.

Link másolása

hirdetés

Az idei év negyedik és egyben utolsó szuperholdja lesz péntek hajnalban - írja a LiveScience.

Szuperholdnak nevezik azt, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor láthatjuk a legnagyobbnak a Földről a Holdat. Ez egy nem tudományos elnevezés, a csillagászok inkább közeli holdnak hívják ezt a jelenséget.

Bár a hold szerda és péntek este is fényesnek és telinek fog tűnni,

teliholdat pontosan csütörtökről péntekre virradó éjjel, magyar idő szerint 3:36-kor láthatunk.

Zsinórban a negyedik hónapban lesz szuperhold, májusban ráadásul ez az esemény teljes holdfogyatkozással is párosult. Az augusztusi szuperhold után idén már nem lesz több, úgyhogy aki szeretné látni, ne maradjon le róla.

Telihold nagyjából havonta egyszer fordul elő.

hirdetés
A következő ilyen alkalom szeptember 10-én lesz, ezt arató holdnak hívják.

Mostanában egyébként egy másik látványos égi jelenséget is meg lehet figyelni: a Perseidák hullócsillagzáport augusztus 14-ig is lehet elcsípni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: