hirdetés

FELFEDEZŐ

Olyan szokatlan helyen van az ágy egy londoni lakásban, hogy első látásra észre sem veszed

Klausztrofóbiások rémálma ez a hálószobának nevezett lyuk.
Címkép: Zoopla - szmo.hu
2021. augusztus 03.


Link másolása

hirdetés

Meglepő részletet fedeztek fel a netezők egy londoni lakáshirdetésben. A brit főváros délnyugati részén, egészen pontosan a St Martin's Roadon található ingatlant 1000 font/hó (416 ezer forint) áron kínálják. Egyik jellemzőjeként a "sokoldalú elrendezést" írják a hirdetésben, ami igencsak megkérdőjelezhető, tekintve, hogy a hálószoba elég messze van a megszokottól.

A leendő lakóknak ugyanis nemcsak létrán kell felmenniük az ágyukhoz, de egy szekrénybe is be kell mászniuk. A hálószoba ugyanis az előszoba felett található, és a nappaliból lehet felmenni.

Az apró, világos stúdiólakásban a mini előszoba mellett még egy kis konyha található, valamint egy közös kert is tartozik hozzá. A hirdetésben szereplő képeken viszont nem látni, hol van a fürdőszoba és a vécé.

Kép: Zoopla

Kép: Zoopla

hirdetés

A Twitteren nem igazán voltak elájulva a lakástól, főleg az ár-érték arányt tekintve.

"Ebben a lakásban meghalnék, ami végülis kényelmes lenne, mert az ágy pont olyan, mint egy koporsó" - viccelődött egy felhasználó.

"Imádom, hogy úgy hirdetik, hogy iskolák közelében van, mintha egy család elférne ebben" - írta egy másik.

Volt, aki azon elmélkedett, vajon hová dughatták a mosdót, más meg azon, hogy hogy a fenébe lehet lecserélni az ágyon a lepedőt.

Egy felhasználó pedig megmutatta, szerinte hogy néz majd ki a hálószobának nevezett lyuk egy hónappal a beköltözés után.

A hirdetést egyébként már levették a hirdető oldalról, lehetséges, hogy kivették.

Forrás: Indy100hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
A Rovatból
hirdetés
Több mint 800 gyereket nemzett egy tejesember DNS-tesztek szerint Kaliforniában
Randall a hihetetlen felfedezés után egy helyi lapnak azt nyilatkozta: idáig abban a hitben élt, hogy steril, de alig várja, hogy találkozzon az összes gyerekével.

Link másolása

hirdetés

Randall Jeffries tejet szállított házhoz Dél-Kaliforniában az 1950-es, '60-as években. Meglehetősen jóképű fiatalember hírében állt, munkája révén pedig több férjes asszonyhoz is közelebbi kapcsolatba került.

Sokan közülük katonafeleségek voltak, és mint kiderült, többükkel is viszonya volt Randynek. Ahogy az Orissa Post az elképesztő történetet bemutató cikkében írja, ekkoriban még nem voltak megbízható DNS-tesztek, ezért sokkal kevesebbszer derültek ki a hasonló incidensek.

Újabban azonban egyre több emberről derült ki a környéken, már felnőttkorban, miután DNS-tesztet csináltattak, hogy más a vér szerinti apjuk. Valószínűleg ez vezethetett kutatókat arra, hogy kiterjedt DNS-teszteket végezzenek a San Diego-i térségben, amelynek eredményeképp meglepő dologra jutottak: Jeffries ugyanis - többszöri újratesztelés és értékelés után is -, az adatok alapján mintegy nyolcszáz gyermek vér szerinti apja.

Tekintettel az érintettek korára és az akkori törvényekre, a kutatók felfedezését nem követte jogi következmény a férfira nézve. Randall a lapnak azt nyilatkozta:

"Mindeddig abban a hitben éltem, hogy steril vagyok. A feleségemmel soha nem született gyermekünk. Belegondolni abba, hogy 97 évesen ilyen hírt hall az ember! Micsoda áldás. Elképesztően boldognak érzem magam, és alig várom, hogy találkozzak a gyerekeimmel!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
Zölden izzó tűzgömb húzott el Magyarország felett csütörtök délután
Több videó is készült a látványos égi jelenségről.

Link másolása

hirdetés

Hosszan húzott el egy zölden izzó tűzgömb hazánk felett 18 óra után nem sokkal – adta hírül az Időkép.

Mint írják, 18 óra 8 perckor szinte az ország minden tájegységéről érkezett észlelés az óriási tűzgömbről. A fényes meteor több másodpercig szelte át az eget.

Több videó is készült róla:

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Véletlenül a saját apjától vásárolt egy férfi az eBay-en, akivel még sohasem találkozott
A különös fordulatnak hála Ross megismerte a lánytestvérét, Erint is.
Fotó: Ross Colquhoun/Twitter - szmo.hu
2022. január 14.


Link másolása

hirdetés

Ki gondolta volna, hogy az internetes vásárlás családokat hozhat össze? Egy férfivel azonban épp ez történt, amikor az eBayen keresztül rátalált apjára, majd rég elveszett testvérére is, akikkel még soha sem találkozott - írja az Indy100.

Minden még a pandémia előtt kezdődött, amikor Ross Colquhoun megvette egy focimeccs programjának leírását az eBayen. Mint később kiderült, az eladó a saját apja volt.

“Mindig is kedveltem a Liverpool focicsapatát, mivel apukám anyjáról mindössze annyit tudtam, hogy onnan származott” - írta a férfi a Twitteren.

Miután azonban Ross kifizette a szóban forgó tárgyat, hamarosan visszatérítették az árát. Üzenetet kapott az eladótól, aki elárulta, hogy nem más, mint a saját apja.

hirdetés

A 37 éves férfi azóta annak szenteli az idejét, hogy megismerje a családja számára eddig ismeretlen ágát. Így találkozott először lánytestvérével, Erinnel, akivel már aznap közös fotót is készítettek.

“Sírtunk, nevettünk és sok történetet megosztottunk egymással. Olyan érzés volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Nagyon izgultam, de végül gyönyörű és életre szóló élményben volt részem” - mondta Ross.

Kiderült, a két testvér élete így is sok mindenben hasonlít, például mindketten művészeti főiskolára jártak: Erin Glasgow-ban, Ross Edinburgh-ben tanult.

“Nehéz feldolgozni, ha van elveszett családtagod, akivel soha nem találkoztál. Remélem, ezek a bejegyzések megvigasztalnak másokat, és arra inspirálják őket, hogy tegyék meg az első lépést” - írta Ross, akinek nyitottságát sokan dicsérték a kommentelők közül.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Elszégyellte magát az esküvői fotók láttán, ezért lefogyott 38 kilót egy angol menyasszony
109 kilogramm volt a súlya, amikor az oltár elé sétált. Évekig gyorséttermi ételeken, fagyin és nassolnivalókon élt, a lagzi után viszont életmódot váltott.

Link másolása

hirdetés

Már az XL-es ruhák is majdnem kicsik voltak egy 30 éves angol nőre, aki végül az esküvője után döntött úgy, hogy megszabadul a súlyfeleslegtől, írja a Wales Online.

Verity Trueman hetekkel a lakodalom után kapta meg a nagy napon készült fotókat, a látványtól pedig elsírta magát. Ekkor már ugyanis néhány deka híján 109 kilogrammot nyomott, amit az éveken keresztül fogyasztott gyorséttermi ételeknek, fagylaltoknak és nassolnivalóknak köszönhetett. A fiatal nő végül fél évvel a lagzi után, 2019 januárjában kezdett életmódváltásba, és már az elején érezte a változást.

Verity magas kalóriatartalmú étrendjét felváltották a gyümölcsök és az alacsony zsírtartalmú házikoszt.

Ennek köszönhetően pedig két év alatt 38 kilótól szabadult meg. Az életmódváltó menyasszony ma már nem is emlékeztet egykori túlsúlyos önmagára: mindössze 71 kilogramm a súlya, ruhákból pedig már bőven elég neki az S-es is.

hirdetés

A nő annyi önbizalomra tett szert, hogy idővel elhagyta a férjét is, akivel egyáltalán nem volt boldog a kapcsolata az esküvő előtt. Ez volt az egyik oka annak, hogy az állandó evésbe menekült, ami végül a gyors hízáshoz vezetett. A magánélete rendezése mellett új munkát is talált, és ma már olyan, mintha teljesen kicserélték volna.

"Mindig fáradt voltam, mindenem fájt, és még egy tízperces, egyszerű edzést sem tudtam végigcsinálni fájdalom nélkül. Az utolsó csepp a pohárban az esküvői fotók megtekintése volt, ami után napokig sírtam"

- meséli a lapnak a nagy változáson átesett fiatal nő.

Az életmódváltás első hetében közel két kilótól szabadult meg, ezután kezdett jobban figyelni az étkezésére is. Verity azt mondja, hogy tinédzserkorában is komoly gondjai voltak a súlyával, hiába próbált ki minden diétát. Mostanra kidobta az összes sötét, bő ruhát, amikről azt hitte, hogy karcsúsítják. Ma már kifejezetten büszke a külsejére, és bátran viseli a merészebb darabokat is.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: