News here
hirdetés

Több mint 100 ezer forintba kerül a Gucci új fürdőruhája, de fürdéshez nem javasolják – kiakadtak a netezők

Nem úszásra, hanem utcai viseletre tervezték az új úszódresszt, mégis hatalmasat kaszáltak vele.

Link másolása

hirdetés

Méregdrága, látszólag teljesen hasznavehetetlen fürdőruhát dobott piacra a Gucci.

A 380 dolláros (nagyjából 105 ezer forintos) darab ugyan mutatós, de nem ajánlják vízben fürdéshez, inkább utcai viseletnek szánják.

A reklámfotókon például magas derekú farmerral párosították, de szoknyához is jól passzol.

HERE, NOW White Gucci swimsuit with maxi logo vintage. Ready for the beach. Fall in love with it at Il Duomo Novara. . . #gucci #guccilogo #gucciswimsuit #guccivintage #guccisummer #summer18 #summeroutfit #guccigucci #guccigang #guccilove #welovegucci #swimsuit #bikini #guccibikini #swimsuitoftheday #luxury #style #fashion #shopping #vercelli #milano #torino #novara #ilduomonovara

146 Likes, 3 Comments - Il Duomo Novara (@ilduomonovara) on Instagram: "HERE, NOW White Gucci swimsuit with maxi logo vintage. Ready for the beach. Fall in love with it..."

hirdetés

$380 swimsuit from @gucci...but you can't swim in it (really)...it still sold out ? - - - - - - - - - - - - #gucci #gucciswimsuit #gucciswimwear #fasion #swimsuit #soldout #onepiece #chlorine

8 Likes, 3 Comments - 97.5WKMZ (@975wkmz) on Instagram: "$380 swimsuit from @gucci...but you can't swim in it (really)...it still sold out ? - - - - - - - -..."

A neves márka azzal magyarázta ezt a furcsaságot, hogy a fürdőruha 80 százalékban nejlonból, 20 százalékban elasztán anyagból készült, ami nem tűri jól a medencékben lévő kémia anyagokat, például a klóros vizet sem.

Az egyszerű, fehér, hátul keresztpántos, nagy Gucci felirattal és logóval ellátott dizájnerdresszt (amelyet egyes webshopokban 480 dollárért, azaz 132 ezer forintért árulnak) ennek ellenére máris elkapkodták az Egyesült Királyságban.

Többen már a közösségi médiában is posztoltak olyan fotókat, amiken az új Gucci-darabot viselik, ám egyiken sem vízben, maximum a medence mellől pózolnak benne.

I love Greece ??? Take me back ... @hannahwarnerjewellery @laurensouness Wearing @gucci #mykonos #greece #gucci #guccibody #summer #gucciswimsuit #guccisunglasses #scorpiosmykonos #sunday #partytime #fashion #dj #djlife #girldj #scarlettlapidus #happy #happytimes #besthenever #house #housemusic #partydj #sun

837 Likes, 20 Comments - Scarlett Lapidus (@scarlettxxx) on Instagram: "I love Greece ??? Take me back ... @hannahwarnerjewellery @laurensouness Wearing @gucci #mykonos..."

I love my look gorgeous.??????? ????? #gucci #gucciswimwear #gucciswimsuit #whitelook #victeerut #gorgeous #dropdeadgorgeous #aheadturner #perfect #attractive #exquisite #stunning #radiant #alluring #appealing #seductive #captivating #strikingbeauty #oceanmarinayachtclub #pattaya @gucci @vickteerut @phannaphat.f @oceanmarinayachtclub

737 Likes, 1 Comments - SIROROS.(ST) (@queen_siroros) on Instagram: "I love my look gorgeous.??????? ????? #gucci #gucciswimwear #gucciswimsuit #whitelook #victeerut..."

Looking for a f*** to give ??? I NEED this swim suit (and Dubai backdrop) in my life. It's sold out everywhere - if you know where I can get one please let me know! ? ?: @ela_arjandas

78 Likes, 1 Comments - SHOPAHOLIC ? (@shopaholic_pdx) on Instagram: "Looking for a f*** to give ??? I NEED this swim suit (and Dubai backdrop) in my life. It's sold..."

Poolside

190 Likes, 8 Comments - @melaniefrasersampson on Instagram: "Poolside"

So in love with this one piece! so Gucci ? #guccionepiece #gucciswimsuit

508 Likes, 8 Comments - @siraykong on Instagram: "So in love with this one piece! so Gucci ? #guccionepiece #gucciswimsuit"

Az internetezők viszont nagyon kiakadtak azon, hogy egy olyan úszódreszt gyártanak, amiben gyakorlatilag nem lehet fürdeni, az emberek mégis az utolsó darabig megvásárolják.

"Ez olyan, mintha a víz alatt úsznál, anélkül hogy visszatartanád a levegőt"

- mondta egy közösségi médiában népszerű komikus, White Yardie egy videóban.

No @gucci stop it kmt #whiteyardie #talkmimind #gucci #fashion

34.1k Likes, 2,478 Comments - White Yardie (@wyardie) on Instagram: "No @gucci stop it kmt #whiteyardie #talkmimind #gucci #fashion"

"Szerintem ez mindent elmond arról, milyen felszínesekké váltak az emberek"

- írta egy twitterező.

Te mit gondolsz? Van értelme egy ilyen úszódresszt megvenni?

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Belebetegedett a macska abba, hogy gazdája otthonról dolgozott
Gazdája vitte el a beteg cicát az állatorvoshoz, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy kedvence a home office miatt lett rosszul.

Link másolása

hirdetés

Harry Jones nagyon aggódni kezdett, amikor cicája, Helen hangosan sírt és a bejárati ajtót kapargatta, hogy kiengedje őt – írja a Sun.

Széttépte a gazdája által olvasott regényt, ideges lett, amikor a Stuart Little, kisegér című filmet nézte és még nyűgösebb lett, amikor Harry hazaért a munkából.

Harry éppen egy dobhártya műtét után lábadozott, folyton kütyükre és diffúzorokra (bizonyos illatanyagok nyugtató hatással vannak a macskákra) költött, hogy megpróbálja enyhíteni Helen rosszkedvét.

Sehogy sem járt sikerrel, így végső elkeseredésében állatorvoshoz vitte kis barátját.

A vizsgálaton kiderült, hogy

Helen csak egy kis privát szférát akart, mert Harry egész nap otthon volt.

A férfi megzavarta macskája napi rutinját, ami emiatt belebetegedett a túlzott szociális életbe. Ugyanis a macskák húgyhólyaggyulladást kaphatnak, ha stressz éri őket - ez egy költözés vagy akár bútorvásárlás esetén is megtörténhet. Ha megszokták, hogy sokat vannak egyedül és gazdájuk hirtelen több időt tölt otthon, akkor biztonságos búvóhelyre van szükségük, ahová elmenekülhetnek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Leharapta egy kutya a nő orrát, de sikerült visszavarrni – örökre sebes lesz az arca
Megpróbálta megakadályozni, hogy kiszökjön a kutya, a következő dolog, amire emlékszik, hogy leszakadt az orra.

Link másolása

hirdetés

A 31 éves Ashley Unger fodrászként dolgozik Illinois államban. Március 17-én házhoz ment hajat vágni, ahol a kliense lakótársának volt egy pitbullja. A fodrász eleinte jól eljátszott vele, simogatta a kutyát, viszont miután végzett a munkával, a kutya egyszer csak megtámadta őt.

Egészen pontosan kinyitotta az ajtót, mire a kutya megindult felé. Unger ekkor leguggolt, és megpróbálta megakadályozni, hogy a kutya kiszökjön, ezután pedig csak azt vette észre, hogy az orra lóg az arcáról, a pitbull ugyanis leharapta azt.

Természetesen azonnal a kórházba vitték, az odaúton pedig kézzel tartotta össze az arcát.

"Életem végéig elkísér ez az ijedtség. Az orvos azt mondta a kórházban, hogy ilyen durva kutyaharapást még sosem látott" - mesélte a fodrász. Azt is elmesélte, hogy poszttraumás stresszben szenved, gyakran felidéződnek benne az emlékek.

Mostanra már összeforrtak a sebei, de ahogy a fenti képen is látszik, ez a heg nem tűnik el.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Memóriavesztése lett egy férfinak, miután lefeküdt a feleségével
Egyik pillanatról a másikra minden emlékét elvesztette a korábbi két napról.

Link másolása

hirdetés

Amnéziában szenvedett egy férfi, miután szexelt a feleségével – írja a LADBible.

Az Irish Medical Journal szakmai folyóirat májusi számában megjelent beszámoló szerint a 66 éves férfinak 10 perccel azután lett emlékezetkiesése, hogy a délután folyamán lefeküdtek a feleségével.

A férfit kórházba szállították, ahol kiderült, hogy egyik pillanatról a másikra minden emlékét elvesztette a korábbi két napról. És az is, hogy nem ez volt vele az első ilyen eset: elmondása szerint hét évvel korábban is amnéziás rohama volt a feleségével folytatott szexuális együttlét után.

A kórház orvosai szerint az eset bizonyítja, hogy nagyon ritka esetekben a szex kiváltó oka lehet a hirtelen memóriavesztésnek.

Ezt az orvosok szerint hagyományosan a migrén vagy az intenzív testmozgás válthatja ki, de ritkábban a forró vagy hideg víz, az érzelmi stressz, az erős fájdalom, és ahogy ez az eset is mutatja, a szexuális együttlét is.

A tanulmány szerint a férfi, miután meglátta a telefonján a kórházban, hogy milyen nap van, „elkeseredett, hogy elfelejtette az előző napi házassági évfordulójukat”. Valójában azonban meg is ünnepelte azt.

hirdetés

A férfi hosszútávú memóriája nem sérült, és más eredményei is rendben voltak – az egyedüli panasza az volt, hogy kiesett neki minden, ami az előző két nap vele történt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
23 éve csak szendvicsen élt a lány, aki most végre kigyógyult a fóbiájából
Hosszas terápia után végre sikerült átesnie az első normális étkezésén.

Link másolása

hirdetés

A 25 éves Zoe Sadler totyogó kora óta kizárólag szendvicset evett, amibe csak chips, hagyma és vaj került. A szülei elmondása alapján már olyan kicsiként is félt az ételektől, kivéve ettől a kombinációtól.

"A szüleim azt mondták, hogy semmi mást nem voltam hajlandó a számba tenni"

– mesélte Zoe. Azt is elmondta, hogy más étel szóba sem jöhetett, ugyanis fizikailag megbetegedett tőlük.

Viszont szeretett volna meggyógyulni, ezért David Kilmurryhez járt hipnoterápiára, ami sikeres volt, így mostanra már tud más ételeket is enni. 23 év után végre az első rendes étkezésén is túl van.

Kép: Northfoto/SWNS

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: