FELFEDEZŐ

Eltűnt a VV Anett által meglátogatott sámán, aki a teaszeánszt tartotta

A szertartást szervező vállalkozás Facebook-oldala és a honlapja is elérhetetlenné vált, a telefonszáma pedig ki van kapcsolva.

Link másolása

Mi is beszámoltunk arról, hogy súlyos sérülésekkel végződött egy teaszeánsz Siklós környékén. Az egyik résztvevő pánikrohamot kapott egy tisztulásra használt, tudatmódosító hatású teától, elmenekült a szeánsz helyszínéről, végül reggel egy kapálni induló férfi talált rá ruha nélkül, törött csontokkal.

Később kiderült, hogy a Való Világ korábbi szereplője, Béres Anett került bajba, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani, még most is kórházban van.

Már azt is tudni lehet, hogy Sáfrány Emese is részt vett a szeánszon, ő telefonált Anett barátjának, hogy nem találja őt. A férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik elkezdtek kutatni a volt valóságshow-szereplő után.

A Bors hosszas utánajárás után megtalálta a teaszeánszt tartó vállalkozást, amelynek azonban már nyoma sincs az interneten.

Azt írják ugyanis, hogy a hétvégén történtek után a vállalkozás Facebook-oldala és a honlapja is elérhetetlenné vált, a telefonszáma pedig ki van kapcsolva.

A lapnak ennek ellenére sikerült kiderítenie, ki az a sámán, aki minden bizonnyal levezényelte a szeánszt. A honlap tárolt változata egy ideig még elérhető volt, így bukkantak rá a sámán bemutatkozására. Ebben azt írta, hogy korábban sales-menedzserként dolgozott, 2017-ben, az első perui útja után változott meg gyökeresen az élete. Érdeklődik a spiritualitás iránt, "mint árus, gyógyító" jár vásárokra, fesztiválokra. Az elmúlt években áttért a zero waste életmódra és a vegán étkezésre, a tisztálkodó és tisztítószereit is magának állítják elő.

"Szertartásokat tartok azon növényekkel, melyekkel Európában lehet. Piócákkal segítek annak, aki szeretné"

- fűzte hozzá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: