NULL
hirdetés

FELFEDEZŐ

800 ezer forintos kárt okozott, hogy megszerezzen egy egyfontos pénzérmét egy brit férfi

Az egyfontos érme vásárlás közben esett be egy olyan helyre a pultnál, ahol nem érték el. A férfi pedig nagyon bepöccent emiatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 27.

hirdetés

Paprikás hangulatába került egy helyi pékségben az a Dorset megyei férfi, aki a pultot is elkezdte szétbontani csak azért, mert egy pénzérme rossz helyre esett - írja honlapján a helyi rendőrség.

A rendőrségi pénteki közleménye szerint a férfi még december 28-án tért be a Christchurch városában található Greggs pékségbe, és vásárlás közben az egyfontos pénzérme beesett egy olyan helyre, ahol a személyzet nem érte el.

Amikor kiderült, hogy ezért nem tudják neki visszaadni, a férfi dühbe gurult majd a közlemény szerint „elkezdte széttépni a pultot”. Azt írják:

az akcióval kétezer fontos, azaz majdnem 800 ezer forintos kárt okozott a pékségnek, így a rendőrség rongálás bűncselekménye miatt keresi az egyelőre ismeretlen elkövetőt.

A rendőrség szóvivője a BBC brit közszolgálati adónak elmondta, hogy azt nem lehet tudni, hogy a férfinak végül sikerült-e megszereznie az alig négyszáz forintot érő egyfontos pénzérmét, vagy anélkül volt kénytelen távozni a pékségből.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
FELFEDEZŐ

Óriási dildót szúrtak ki a nézők a BBC-nek nyilatkozó nő mögött

Hiába, az otthoni videóinterjú egy kényes műfaj, abszolút magánjellegű titkaink is kitudódhatnak, ha nem vagyunk elég óvatosak.
Fotó: BBC Wales - szmo.hu
2021. január 27.

hirdetés

A BBC Wales Today keddi adásában bukkant fel Yvette Amos, cardiffi lakos, aki egy videóinterjú keretében beszélt a koronavírus-járvány következményeiről - írja a Daily Star.

A nézőkben azonban a nő szavainál jóval mélyebb nyomot hagyott az a tárgy, ami a mögötte lévő polcon csücsült: egy jókora rózsaszín dildó.

A szexuális segédeszköz heves vitát váltott ki. Volt, aki szerint Yvette direkt, viccből helyezhette a polcra, ezért egyesek “tiszteletlennek” nevezték.

“Ha tudod, hogy a BBC Wales-nek fogsz videón nyilatkozni, akkor csak eltávolítod onnan azt a dildót!” - vélekedett egyikük.

Mások őszintén sajnálták a nőt: szerintük csupán a figyelmetlensége áldozata lett, akárcsak Antwerpen alsógatyában nyilatkozó polgármestere.

“Imádok mások házában leselkedni, mióta a gyerekeim online vesznek részt mindenféle klubtevékenységben” - vallotta be egy néző, mivel a videóhívásokban sokan kerülnek hasonlóan arcpirító helyzetbe.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

149 testvére van a kanadai fiúnak: a legidősebb 44, a legkisebb pedig csak egy éves

A fiú számos érdekességet mesélt el arról, milyen volt felnőni egy vallásos, többnejű családban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 26.

hirdetés

Egy 19 éves kanadai fiú TikTok-videókban mesélte el, hogy milyen hatalmas családban nőtt fel. Azt mondta, már régóta szeretett volna beszélni erről, csak korábban még félt, hogy a közösség, amiben élt nem veszi jó néven - számolt be róla a Mirror.

Merlin Blackmore Brit Kolumbia tartományban született egy vallásos, poligám (többnejű) családba. A 64 éves édesapjának 27 felesége van, akiktől összesen 150 gyereke született, 78 lány és 72 fiú. Merlin legidősebb testvére 44, a legfiatalabb pedig csak egy éves.

A fiú mutatott egy fényképet, amin az apja látható, körülötte pedig 21 kisbaba - közülük 12-en Merlin kortársai, kilencen pedig az eggyel idősebbek. Azt is elmondta, hogy a vele egyidőseknek mind M-mel kezdődik a keresztnevük, míg az egy korosztállyal idősebb testvérei nevei pedig R kezdőbetűsek.

"Ez így működik a poligámoknál. Olyan sok gyerek van, csak így lehet számon tartani őket"

- magyarázta.

Merlinnek két "ikertestvére" is van, akik ugyanazon a napon születtek, mint ő, de nem ugyanattól az anyától. Őt nemcsak a saját édesanyja nevelte fel, hanem az apja egyik másik felesége is. Az ő közösségükben ugyanis az volt a jellemző, hogy két feleség és a saját gyerekeik éltek egy házban.

A fiú egy képen meg is mutatta az otthonát, ahol felnőtt. Első ránézésre nem tűnik nagynak, de csak azért, mert az alsó szint valójában az alagsorban van. A felső szinten (vagyis a földszinten) négy hálószoba, négy fürdőszoba, egy nagy nappali és egy konyha található, valamint egy garázs is tartozik hozzá. Alul három hálószoba, két fürdőszoba és egy olyan szoba van, ahol kikapcsolódni és szórakozni lehet. Merlin és hét vér szerinti testvére az alsó szinten laktak az anyukájukkal, és volt olyan időszak, amikor a fiú négy tesójával osztozott egy szobán. Fent pedig tíz féltestvére élt az anyjukkal. A két család azonban mindent együtt csinált.

@merlins.life

Reply to @jojo....p The house I lived in. #polygamy #famof150 #myhome #fyp #foryou #foryoupage

hirdetés
♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Merlin azt is elmesélte, hogy a családjuknak volt egy saját mormon iskolája, mindannyian oda jártak. Ezért nem is meglepő, hogy az osztálytársai a saját rokonai voltak: a testvérei, az unokatestvérei, az unokaöccsei és az unokahúgai.

"Mindig álmodoztam arról, milyen lenne egy rendes iskolába járni, gimibe is akartam menni. De nem engedték, mert ezeket 'rossznak' tartották"

- mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
FELFEDEZŐ

Meglepődött Bill Gates, hogy összeesküvés-elméletek szerint ő a felelős a járványért

Nem gondolta volna. „Komolyan elhiszik ezt az emberek?” – kérdezte.
Fotó: MTI/EPA-KEYSTONE/Gian Ehrenzeller - szmo.hu
2021. január 27.

hirdetés

Bill Gates azt mondja, hogy meglepődött, amikor megtudta, hogy elöntötte az internetet a vele kapcsolatos „őrült” és „gonosz”, koronavírus-járvánnyal kapcsolatos összeesküvés-elméletek hulláma. Azt is mondta, hogy utána akar járni, mi van emögött, írja a Reuters.

Az interjúban a Microsoft alapítója azt mondta, hogy a róla és a fővirológus Anthony Fauciról szóló posztok és kommentek vélhetően a járvány miatti félelemnek és a közösségi média térnyerésének a következménye.

„Nem gondolta senki, hogy én és Dr Fauci gonosz elméleteknek lehetünk a szereplői. Nagyon meglepődtem, de remélhetőleg vége lesz hamarosan”

– mondta Bill Gates.

Van egy olyan összeesküvés elmélet pedig, ami szerint Gates és Fauci műve a járvány, és ezzel akarják ellenőrizni az embereket, mégpedig úgy, hogy microchipeket ültetnek beléjük.

hirdetés
„Ezt az emberek komolyan elhiszik?”

– naivkodott egyet Gates, aki tényleg kissé kimaradt az elmúlt év elmebajából, és most nem tudjuk, hogy ezért irigyeljük-e vagy sajnáljuk.

Mindenesetre a multimilliárdos a feleségével, Melindával közös alapítványán keresztül 1,75 milliárd dollárt ajánlott eddig fel a koronavírus-járvány elleni védekezésre, egyebek közt a vakcinagyártásra is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
FELFEDEZŐ

Az univerzum egyik legnagyobb csodája, hogy ilyen régóta létezik az élet a Földön - vagy mégsem?

Egy professzor szerint nem a vakszerencse, hanem a bolygó különleges éghajlat-stabilizáló képessége miatt létezhetünk egyáltalán.
Fotó: Unsplash/Tasos Mansour - szmo.hu
2021. január 26.

hirdetés

A véletlenek elképesztő egybeesése mellett rengeteg szerencse is kellett ahhoz, hogy előbb kialakuljon, később pedig ilyen sokáig fennmaradjon az élet a Földön, írja a Popular Science egy southamptoni professzor elemzése alapján.

Toby Tyrrell kitér arra, hogy a homo sapiens kialakulásáig 3-4 milliárd évre volt szüksége az evolúciónak. Ha ennyi idő alatt akár csak egyszer is túlzottan szélsőségesre fordult volna az időjárás, ma egészen biztosan nem létezne fajunk.

A tudósok szerint bolygónk éghajlata akár már néhány millió év alatt is a fagyponttól a forráspontig juthat.

Számunkra még ennél is kézzelfoghatóbb a bőrünkön érezhető globális felmelegedés, melynek kialakulásához csupán néhány évszázad is elég volt. A Föld szempontjából már ilyen rövid idő alatt is radikális változások mehetnek végbe a klíma tekintetében.

A professzor kiemeli, hogy a nap mintegy 30 százalékkal lett fényesebb az élet megjelenése óta, ez pedig azt jelenti, hogy már régen fel kellett volna forrnia az óceánok vizének. Annak, hogy ez mégsem következett be, a halvány fiatal nap paradoxon nevű jelenség lehet az oka, melynek következtében lakható klíma alakult ki a Földön.

hirdetés

A tudósok szerint két magyarázat lehet a jelenségre. Az egyik szerint a bolygó valamilyen természetes visszacsatolással, egyfajta termosztáttal rendelkezik, mely megakadályozza a szélsőséges éghajlat kialakulását. A második szerint a több milliárdnyi bolygó közül csak néhány van olyan kivételezett helyzetben, mint a Föld, és ráadásul mi ezek közül az egyiken élhetünk.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: