News here
hirdetés

FELFEDEZŐ

30 évesen lett nagymama egy ötgyerekes brit anya, miután 14 éves lányának babája lett

Nem is érzi igazán nagyinak magát, hiszen saját bevallása szerint még mindig úgy viselkedik, mint a húszas évei elején.
Fotó: Facebook - szmo.hu
2022. március 21.


Link másolása

hirdetés

Még 2018 augusztusában lett Nagy-Britannia legfiatalabb nagymamája Kelly Healey, miután 14 éves lánya gyereket szült. Amikor megtudta, hogy Skye terhes, szeretettel és támogatóan fordult felé. Úgy érezte, hogy már nincs értelme kioktatni és veszekedni vele.

"Soha nem gondoltam arra, hogy már ilyen fiatalon nagymama leszek. De nem volt értelme kiabálni a lányommal és vitatkozni vele a fogamzásgátlásról és a biztonságos szexről, hiszen ami történt, már megtörtént. Csak szeretetet és támogatást tudtam neki adni. Anyaként nem is lehet mást tenni"

- mondta a Sunnak az ötgyermekes anya.

Kamaszlánya az édesapjával és a mostohaanyjával élt, amikor kiderült, hogy babát vár. Aktív szexuális életet élt, ezért szeretett volna fogamzásgátló implantátumot magának, de még mielőtt időpontot foglalt volna erre, a biztonság kedvéért csinált egy terhességi tesztet. Megdöbbent, amikor pozitív lett, és még nagyobb sokkot kapott, amikor az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy már a várandósság 36. hetében jár, ezért már az abortusz sem jöhetett szóba.

"Teljesen ledöbbentem. Volt egy olyan érzésem, hogy terhes lehetek, ezért is csináltam meg a tesztet, de nem akartam elhinni. Gyakorlatilag már napokra voltam attól, hogy anyává váljak. Pár héttel korábban még tesiórán sportoltam és hegyet másztam.

Mivel ilyen későn derült ki a terhességem, az abortusz már nem volt opció, de egyébként sem vetettem volna el a babát. Amikor meghallottam a szívverését, már megtelt a szívem szeretettel. Attól a perctől kezdve tudtam, hogy magamat mindig csak a második helyre fogom tenni, hiszen a kisfiam lesz az első" - mondta a most 17 éves Skye, akinek kisfia, Bailey már 3 és fél éves.

Fotó: Skye Salter/Facebook

hirdetés

Édesanyja, Kelly még mindig nehezen hiszi el, hogy nagymama lett. Saját bevallása szerint még most is úgy viselkedik, mint a húszas évei elején, ezért nem is érzi magát nagyinak. A barátai szerint is hihetetlen, hogy a nőnek már van egy unokája, akit az ismeretlenek mindig a fiának néznek.

De az sem kevésbé elképesztő, hogy Kelly anyja, Skye nagymamája alig 48 évesen lett dédnagymama, ezzel pedig Nagy-Britannia legfiatalabb dédijének mondhatja magát.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ
Kilógott a pénisze az olasz tízpróbázónak futás közben, a kezével próbálta menteni a helyzetet
Alberto Nonino végül utolsóként ért célba a 400 méteres futáson.

Link másolása

hirdetés

Igen kínos helyzetbe került egy olasz sportoló a kolumbiai Caliban rendezett U20-as atlétikai-világbajnokság tízpróba számában szombaton. A Daily Mail beszámolója szerint Alberto Nonino bár jól rajtolt a 400 méteres futásban, a táv közepe felé komoly problémája akadt.

Mivel a 18 éves versenyző

elfelejtett alsónadrágot húzni, ezért a nemi szerve kilógott a nadrágjából futás közben.

A közvetítés távoli képein is kivehető, ahogy Nonino a kezével próbálja megregulázni a szabadon lengedező hímtagot. Ez azonban annyira lekötötte a sportolót, hogy végül utolsóként haladt át a célvonalon, 51,57 másodperces idővel.

A fiatal sportoló később azt írta az Instagramon, hogy az eset „nyilvánvalóan baleset volt”, és most már próbál nevetni az egészen, de a verseny után szörnyen érezte magát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Konok Péter: „A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”
Összekötötte a válság két fajsúlyos elemét az ismert publicista.

Link másolása

hirdetés

„A benzinkutakon lassan kifogy az üzemanyag. Kell a láncfűrészekbe.”

– írta Konok Péter a Facebookon.

A publicista, történész így kommentelte azokat a híradásokat, miszerint egyre több benzinkút kénytelen ideiglenesen bezárni, mert egyszerűen kifogytak az üzemanyagból.

Ahogy a kormány azon intézkedését is, hogy a rezsicsökkentés részleges megszüntetése miatt egy csütörtöki kormányrendeletben lazítottak az erdővédelmi szabályokon, így védett területen is egyszerűbb lesz a fakivágás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
Belső vizsgálat indult a turisták feje fölött landoló Wizz Air-gép ügyében
Kielemzik a repülési adatokat és beszélnek a pilótákkal is.

Link másolása

hirdetés

A Wizz Air belső vizsgálatot indított, hogy minél több részletet megismerjen a nagy port kavart szkíathoszi landolás pontos körülményeiről - írta a Telexnek a légitársaság.

Mi is beszámoltunk róla, hogy augusztus 5-én

a Wizz Air Airbus A321neo repülőgépe annyira alacsonyan közelítette meg a görög szigeten található kifutópályát, hogy az még az erre felkészült bámészkodókat is meglepte.

A társaság most azt írta: a gép alacsony szögben közelítette meg leszállópályát, mely a repülőtér kialakításának sajátossága.

„Bár személyi sérülés nem történt, a légitársaság belső vizsgálatot indított, hogy kielemezze a repüléshez kapcsolódó adatokat, beszéljen a pilótákkal, és megtudjon minél több részletet a landolás pontos körülményeiről” - írták. Az eredményekről későbbre ígértek tájékoztatást.

A szokatlanul izgalmasra sikerült landolásról a görög GreatFlyer videósa készített felvételt.

hirdetés

Az üggyel kapcsolatban Háy György balesetvizsgáló és nyugalmazott pilóta a Telexnek azt mondta, hogy

létező probléma, ha kisebb szögben száll le egy gép. Ennek több, nem szándékos oka is lehet: jöhet például egy váratlan széllökés, ami lejjebb nyomja a repülőt, vagy bezavarhat egy éjszakai érzéki csalódás.

Bár az embereket fizikailag még így sem tudja elsodorni a gép, mert a leszállópálya szintje magasabban van a kerítésen kívüli talajszintnél, a szakértő szerint ennek ellenére „nagy marha”, aki ilyen helyeken a repülőgép turbinája közelébe megy.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés
Szuperhold lesz péntek hajnalban, idén utoljára
Zsinórban a negyedik hónapban fordul elő szuperhold. Aki látni akarja, korán kell kelnie.

Link másolása

hirdetés

Az idei év negyedik és egyben utolsó szuperholdja lesz péntek hajnalban - írja a LiveScience.

Szuperholdnak nevezik azt, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor láthatjuk a legnagyobbnak a Földről a Holdat. Ez egy nem tudományos elnevezés, a csillagászok inkább közeli holdnak hívják ezt a jelenséget.

Bár a hold szerda és péntek este is fényesnek és telinek fog tűnni,

teliholdat pontosan csütörtökről péntekre virradó éjjel, magyar idő szerint 3:36-kor láthatunk.

Zsinórban a negyedik hónapban lesz szuperhold, májusban ráadásul ez az esemény teljes holdfogyatkozással is párosult. Az augusztusi szuperhold után idén már nem lesz több, úgyhogy aki szeretné látni, ne maradjon le róla.

Telihold nagyjából havonta egyszer fordul elő.

hirdetés
A következő ilyen alkalom szeptember 10-én lesz, ezt arató holdnak hívják.

Mostanában egyébként egy másik látványos égi jelenséget is meg lehet figyelni: a Perseidák hullócsillagzáport augusztus 14-ig is lehet elcsípni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: