hirdetés

FELFEDEZŐ
A Rovatból
hirdetés

27 másodperc vajúdás után egyetlen nyomással szülte meg gyerekét egy angol nő

A 29 éves nő eddigi három szülése összesen nem vett igénybe egy órát.

Link másolása

hirdetés

A 38 hetes terhes Sophie Bugg úgy érezte, hogy azonnal vécére kell mennie, alig egy perccel később pedig újszülött gyerekével jött ki a mosdóból, írja a Mirror.

Valószínűleg a 29 éves nőé volt minden idők egyik legrövidebb, alig 27 másodperces vajúdása, melynek végén egyetlen nyomással hozta világra kislányát.

Sophie elmondása szerint pillanatokkal korábban még a vécén ülve üzent a barátjának, másodpercekkel később pedig már a karjaiban tartotta a kis Millie-t. A nő párját lepte meg a legjobban a gyors szülés, miután Sophie egy csecsemő fejével a lábai között lépett ki a mosdóból.

Az immár háromgyerekes főállású anyuka úgy érezte, hogy azonnal vécére kell mennie, amit telefonon megüzent a 32 éves Chrisnek. Miután helyet foglalt a mosdóban, továbbra is hasfájása volt, de egyáltalán nem olyan, mint a korábbi szülések alkalmával.

Sokkal inkább úgy érezte magát, mintha szorulása lenne. Ezért nyomott is egyet, és a legnagyobb meglepetésére beindult a szülés.

Ahogy benyúlt a lábai közé, már érezte, hogy a baba feje teljesen előbukkant. Rögtön kiabálni kezdett a párjának, aki az ajtóhoz rohant és levezette a pár másodperces szülést.

hirdetés

A basingstoke-i gyorsszülő asszony korábbi szülései sem voltak komplikáltak: 2013-ban szintén vécére kellett mennie, majd 12 perccel később megszülte első kislányát. A második lánya kórházban született, alig 26 perccel az érzéstelenítés után.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
FELFEDEZŐ

Pikáns jelenet a Házasodna a gazdában: az egyik lány a kocsiban kényeztette Gergőt

Bogi folyamatosan incselkedett Gergő gazdával, majd egy idő után már nem csak célozgatott, hanem a tettek mezejére is lépett.

Link másolása

hirdetés

Már több mint egy hete fut a Házasodna a gazda új évada az RTL-en, amelyben gazdálkodók keresnek párt maguknak.

Az egyik főszereplő Gergő gazda, akinél elég izgalmasan alakulnak a dolgok. Például az egyik párjelöltet, Eleonórát előbb hazaküldte, majd rájött, hogy ez nem volt jó döntés, ezért visszahívta, a randijukon pedig csókolózott is vele.

De ne gondoljuk azt, hogy akkor ezzel le is horgonyzott Eleonóra mellett, ugyanis a csütörtök esti adásban egy másik lányhoz is igencsak közel került.

Már a szerdai adásban láthattuk, hogy Bogit vitte magával egy hosszabb autóútra, ami jó alkalmat adott arra, hogy jobban megismerjék egymást.

Ez annyira jól sikerült, hogy már az odaúton heves csókolózásba kezdtek, a visszafelé úton pedig ennél pikánsabb jelenetek is lezajlottak a kocsiban.

Bogi ugyanis láthatóan nagyon unta a kocsikázást, ezért ölelgette, simogatta, puszilgatta Gergő gazdát, közben pedig bókolt is neki:

hirdetés
"Egész nap nézni tudnálak... Na jó nem, azért mást is csinálnék" - mondta, majd amikor a gazda érdeklődni kezdett a más dolgok iránt, így folytatta: "Evés, ivás, tudod, ilyen kis egyszerű dolgok...nem fogom kimondani, mert tudod anélkül is.

A lány szerint csak csípkelődtek, viccelődtek, de aztán hamarosan a tettek mezejére is lépett. "Fel kell fedezni a dolgokat" - mondta, miközben Gergő ágyékához nyúlt többször is.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
FELFEDEZŐ

Házasodna a gazda: Jázmin ágyba bújt Zoli gazdával, miután azért kritizálta vetélytársát, mert megcsókolta a férfit

A lány azt mondta, nincsen tartás Tinában, aki csókot kezdeményezett a gazdánál. Köztük viszont több is történt egy csóknál Zolival.

Link másolása

hirdetés

Egyre érdekesebb jeleneteket láthatnak azok, akik nézik a Házasodna a gazda című társkereső realityt az RTL-en. A műsorban gazdálkodók keresnek maguknak párt, saját birtokukon látják vendégül a jelölteket, majd az ismerkedés során mindig hazaküldenek egyet vagy többet közülük, a végén pedig (jobb esetben) csak egy marad.

Zoli gazdához elég sok lány jelentkezett, de már csak négyen maradtak versenyben. Kettejük, Tina és Jázmin között pedig már az elejétől kezdve nagy a feszültség. Ez akkor csúcsosodott ki, amikor Zoli elvitte Tinát vacsorázni, a lány pedig a randi végén megcsókolta a férfit, akit ez láthatóan váratlanul ért, és mintha nem is lett volna elragadtatva tőle. A kvázi visszautasítástól Tina eléggé kiborult, könnyes szemmel ment vissza a szálláshelyükre, a többi lány viszont hiába kérdezgette, hogy mi a baja, nem akarta elárulni.

Zoli aztán másnap egy másik kiválasztottjával, Nórival randizott, aki kíváncsiskodott, hogy mi történt a Tinával való randin, a férfi pedig elmondta neki, hogy Tina rányomult, ami neki nem jött be annyira, mert ő még várt volna egy kicsit a csókkal. Nóri aztán a randi után elmesélte vetélytársainak, amit hallott, Jázmin pedig eléggé kiakadt rajta.

"Szerintem elég gáz volt ez Tinától. Én szeretem megvárni, hogy egy fiú tegye meg az első lépést ebben is. Viszont Tinában nincsen tartás, úgy gondolom"

- mondta a kamerának.

hirdetés

VIDEÓ: Jázmin kiakad Tina viselkedésén

A következő alkalommal viszont őt vitte randizni a gazda, ami igencsak jól sikerült, mert végül együtt töltötték az éjszakát.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Még senki nem jött rá a látszólag teljesen átlagos, nyaralós fotó rejtélyére

Ezért érdemes posztolás előtt még egyszer átnézni a teljes bejegyzést.

Link másolása

hirdetés

Csak egy átlagos iszogatásnak indult, mostanra pedig az internet egyik legnagyobb rejtélye lett néhány lány bulizgatásából. A barátnők ugyanis az este egy pontján közös fotót készítettek, amit posztolás előtt körbeküldtek egymásnak, hogy mindenki hagyja jóvá. Ekkor történhetett a baleset, aminek okát egyelőre mindenki csak találgatja, írja a The Sun.

Ha ugyanis jobban szemügyre vesszük a fotón balról a második lány lábfejét, feltűnhet, hogy a nagy photoshoppolásban látványosan összement.

Mutatjuk közelről:

A fotóbaleset csak azután derült ki, hogy a barátnős estéről készült emlék megkezdte útját a közösségi médiában. Az még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történhetett a nő lábfejével, de többek szerint a FaceTune nevű alkalmazással gyűlhetett meg a baja a fotón szereplő nőnek.

Feltehetően a fotó egyes részleteit kicsinyíteni szerette volna, és nem vette észre, hogy közben véletlenül a lábfejére koppintott. A barátnők ezután változtatás nélkül küldték tovább a képet, és mivel senkinek nem tűnt fel a hiba, végül minden további nélkül ki is posztolták a fotót.

hirdetés

A történet tanulsága lehetne akár az egyik kommentelő megjegyzése is: "Mindig ellenőrizd még egyszer a bejegyzést posztolás előtt."

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
FELFEDEZŐ

Házasodna a gazda: Tina úgy döntött, hazamegy, mert nem tartja korrektnek Zoli gazda viselkedését

Nem tetszett neki, hogy a férfi együtt töltötte az éjszakát az egyik párjelöltjével, miközben még három lánnyal ismerkedik.

Link másolása

hirdetés

Érdekes fordulatokat hoz a Házasodna a gazda című társkereső reality új évada. Az RTL-en futó műsorban gazdálkodók keresnek társat, és ahogy ismerkednek a párjelöltjeikkel, egyre izgalmasabb jeleneteket láthatnak a nézők.

Zoli gazdánál például igencsak pörögnek az események. Az ő kegyeiért még négy lány verseng, de ha minden igaz, hamarosan már csak hárman lesznek. És nem azért, mert a férfi hazaküldi egyiküket.

Arról már beszámoltunk, hogy a négy lány közül ketten, Tina és Jázmin nagyon nem kedvelik egymást, a kezdetek óta érezhető köztük a feszültség. Jázmin ráadásul keresztbe is tett vetélytársának azzal, hogy felvette a telefonján, ahogy Tina arra panaszkodik, hogy ő nem arra számított, hogy tehenek között fog randizni. Ezt le is játszotta Zoli gazdának a randijuk közben, ami aztán azzal végződött, hogy együtt töltötték az éjszakát, nem is akárhogy:

hirdetés

Ahogy Jázmin is kiakadt azon, hogy Tina rányomult Zoli gazdára, úgy Tinának sem tetszett, hogy Jázmin nemcsak csókolózott a kiszemeltjükkel, hanem együtt is aludt vele, bár inkább a férfire neheztelt.

"Nagyon frusztráló volt az, hogy Zoli mindenkinek lényegében reményeket dobál. Egyik nap az egyikkel csókolózik, aztán a másikkal együtt alszik. Itt nem a féltékenységről van szó, hanem hogy nem egyenes igazán. Oké, hogy itt négy lánnyal ismerkedik, de az nem azt jelenti, hogy ilyen dolgokat kell belevinni, mint egy együttalvás, amikor még mellette három lány van, akivel nem ismerkedett úgy össze"

- fejtette ki véleményét a kamerák előtt.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: