hirdetés
classroom-2093744_1280.jpg

Édesanyja 'nem megfelelő' ruhája miatt nem vettek fel egy lányt az iskolába

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.


hirdetés

We've hit a new low: Joselyn Lewis, the mother of a high school student in Houston, was told she couldn't be on school property to enroll her daughter because of Lewis's headscarf & the length of her dress (which passed the "fingertip test"). That's right: A Texas school blocked the enrollment of a student because of what her mother was wearing. "My child's education, anyone's child's education, should be more important than what someone has on," Lewis said. ***Have you been #dresscoded or experienced #slutshaming because of your clothing? Being #dresscoded affects nearly all girls & women at some point. *** Share your story-comment, DM, or email me. *** For more information, click on link in bio. *** #headscarf #racialjustice #racialequity #blackhair #blackhairstyles #blackhaircuts #blackwomensblueprint #educationalequity #passtheskirt #notaskingforit #feminism #sexism #slutbashing #slutshaming #slutshamingiswrong #everydaysexism #dresscode #beingdresscoded #stoprape #rapeculture #bodypride #imnotadistraction #leoratanenbaum

36 Likes, 0 Comments - BeingDressCoded (@beingdresscoded) on Instagram: "We've hit a new low: Joselyn Lewis, the mother of a high school student in Houston, was told she..."

A nő lánya egyébként gyógyszerésznek tanul, és korábban a Lamar középiskolába járt, de váltani szeretett volna, mert nagyon megviselték iskolatársai csúfolódásai. Az anyuka kifejtette: anno ugyanebben a szettben íratta be lányát a Lamarba, de ott senki sem akadt fenn az öltözékén.

"Nem értem, hogy függ össze a fejkendőm és a ruhám azzal, hogy be szeretném íratni a gyermekem az iskolába" - fakadt ki a magazinnak.

Lewis végül megkérte az iskola igazgatóját, hogy mutassa meg neki a dokumentumot, amelyik a szülők öltözékét szabályozza, ám ő - nem meglepő módon - nem tudott erre reagálni. A feldühödött anyuka ezek után sem akarta elhagyni az épületet, így az iskola személyzete a rendőrséghez fordult.

"Azt viselek, amit akarok. Nem kell kiöltöznöm ahhoz, hogy beírassak valakit egy iskolába. A gyerekem oktatása, bárki gyerekének az oktatása fontosabb kell, hogy legyen annál, mintsem hogy mi van rajtam. Ennek nem kéne számítania" - tette hozzá később.

Egyelőre se a Lamar, se a Madison középiskola nem reagált a sajtó megkereséseire.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
lecannet.png

Szeretkezés közben zuhant le az erkélyről egy pár a népszerű üdülőhelyen – csodával határos módon túlélték

A nő egy kicsit jobban járt, ő a szeretőjére esett, így könnyebb sérülésekkel megúszta.
Kép: Google - szmo.hu
2019. augusztus 19.Kritikus állapotban van az a 30 éves brit férfi, aki kanadai barátnőjével együtt kizuhant egy dél-franciaországi hotel erkélyéről, szombaton, kora délután – írja a brit Metro hozzátéve, hogy a szomszédok riasztották a mentőket az eset után.

A pár augusztus 17-én, 12 körül zuhant le egy villa első emeleti erkélyéről a Cannes mellett fekvő Le Cannetben. A rendőrség közleménye szerint, a pár szenvedélyes szeretkezés közben esett át a korláton, majd négy métert zuhantak.

A nő egy kicsit jobban járt, ő a szeretőjére esett, így könnyebb sérülésekkel megúszta.

A rendőrség vizsgálja, hogy a brit férfi és a kanadai nő alkohol, vagy drog hatása alatt álltak-e.


KÖVESS MINKET:hirdetés
anya.png

Vesekőre gyanakodott, helyette hármasikreket szült egy amerikai nő – azóta is sokkos állapotban van

Csak közvetlenül a szülés előtt tudta meg az orvostól, hogy a fájdalmait igazából vajúdás okozza.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 19.Az Abc11 oldalán jelent meg egy család szokatlan története, ami azzal kezdődött, hogy a pár női tagjának fájdalmai voltak, vesekőre gyanakodott és orvoshoz ment. Korábban is volt már veseköve, így nem is kételkedett abban, hogy jól diagnosztizálta betegségét.

Az édesanya a videóban elmondja, hogy a doktor a helyszínen elmondta neki, hogy hármasikreket vár, amit alig akart elhinni.

A dél-dakotai Sturgisben élő Dannette Giltz a vajúdás fájdalmait gondolta vesepanaszoknak. A nő augusztus 10-én három egészséges babának, két fiúnak és egy lánynak adott életet.

Mindhárman 1800 grammal jöttek világra, a Blaze, a Gypsy, illetve a Nikki neveket kapták.

Glizt és a férje is azt mondják, még mindig sokkos állapotban vannak, de nagyon örülnek az új családtagoknak.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
uto.png

Egy autó tetején utaztattak két gyermeket Szigetmonostoron

Olyan kommentelő is akadt, aki szerint nem olyan nagy tragédia, mivel régen is csináltak hasonlót a szülök.
Kép: Facebook - szmo.hu
2019. augusztus 20.A Bp-i autósok közössége nevő Facebook-csoport tett közzé egy nem mindenapi felvételt, amelyet egyik olvasójuk készített, a leírás szerint Szigetmonostoron. A fotón az látható, hogy egy szürke autó tetején két gyermek utazik.

"Így utaztattak Szigetmonostoron két gyermeket" - írták a poszt mellé megosztói.

Az autóst a kommentelők sem kímélték, egyikük azt írja:

"Csak gratulálni tudok a f.szkalap idióta szülőnek aki ezt meg engedte vagy esetleg saját maga tette fel a gyereket az autó tetejére! Nem érdemli meg, hogy gyereke legyen. Simán képtelen a gyereknevelésre!"

Lapozz a posztért és kommentekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
eskuvo-gyerek-kinos-1000x539.jpg

Megzavarta az esküvőt egy kérdéssel az ifjú pár gyereke az eskütételnél – az egész násznép nevetésben tört ki

A 3 éves kisfiú nem tudott tovább várni és nem is kertelt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 20.Nagyon vicces kis közjáték történt egy ausztrál pár esküvőjén, méghozzá a saját gyerekük miatt.

Hannah és Ben Lienert szerették volna, ha első közös gyermekük is részt vehessen a lagzijukon, ezért megvárták, hogy a kisfiúk elég nagy legyen ahhoz, hogy ott legyen a nagy napon, sőt ott állhasson szülei mellett, amikor ők kimondják egymásnak a boldogító igent. Ám a kicsi még nem volt elég nagy ahhoz, hogy bizonyos szükségleteit egyedül végezze el...

Amikor ugyanis az esküvői szertartás keretében a menyasszony és a vőlegény éppen az eskütétel előtt álltak, a kisfiú megrángatta édesapja karját, és azt mondta, hogy "kakilnom kell". Ezzel persze félbeszakította a menyegzőt, de egyáltalán nem volt kínos, mivel nemcsak a szülei, de az anyakönyvvezető, sőt az egész násznép nevetésben tört ki.

Szerencsére a gyerek nagynénje rögtön a segítségére sietett, kézen fogva kísérte el a mellékhelyiségbe, így az ifjú pár a helyén maradhatott.

Mindez még 2015-ben történt. A kicsit kínos, de inkább vicces közjátékot pedig annyira nem szégyellte az újdonsült feleség, hogy meg is osztotta a YouTube-on a történtekről készült felvételt, ami most újra terjedni kezdett a neten.

A címe: "Kakilnom kell - egy dolog, amit nem akarsz hallani az esküvődön.

A videóhoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x