News here
hirdetés

CÍMLAPFOTÓK

Gyönyörű lányok, extrém arcok, önfeledt bulizás – életképek a Sziget első napjáról

Már a nyitónap telt házas lett, és ahogy a képeken is látszik, a fesztiválozók már alig várták a visszatérést.

Link másolása

hirdetés

Két év után ismét zenétől hangos az Óbudai-sziget, szerdán ugyanis elstartolt az idei Sziget. A fesztivál a koronavírus miatt két évig kényszerszüneten volt, most azonban úgy tombolnak a bulizók, mintha sosem lett volna járvány. Már rögtön a nyitónap telt házas lett, ami valószínűleg nagyban köszönhető az egyik legnagyobb sztárfellépőnek, Dua Lipának, aki elég ütős koncertet adott.

A Szigeten idén is rengeteg nemzetiség képviselteti magát, és ahogy a zenei, úgy az öltözködési stílusok is keverednek. Szokás szerint ezúttal is lehet látni egészen extrém frizurával, ruhadarabokkal vagy kiegészítőkkel rendelkező bulizókat, és persze a gyönyörű lányokból sincs hiány.

Mutatjuk, milyen volt az első Sziget-nap képekben:

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
Exkluzív: Megrendítő fotók II. Erzsébet temetési menetéről – fotósunk helyszíni képriportja
A megtört III. Károly királyt, a fegyelmezetten vonuló katonákat, zenészeket és a háztetőn őrt állók csoportját is sikerült lefotóznia.
Fotók: Elek Krisztián - szmo.hu
2022. szeptember 20.


Link másolása

hirdetés

Hétfőn helyezték végső nyughelyére II. Erzsébet királynőt. Mint arról mi is beszámoltunk, a királyi család minden tagja megjelent a temetésén, a legifjabb családtagot, a négyéves Lajos herceget leszámítva. A királynő búcsúztatója mindenkiből mély megrendülést váltott ki.

A búcsúztatóra vonuló menetnél ott volt fotósunk is, aki megörökítette a megtört III. Károly királyt, a fegyelmezetten vonuló katonákat, zenészeket és a háztetőn őrt állók csoportját is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés
Fotókon a 2022-es állami tűzijáték és az ünneplő tömeg
Az egy héttel elhalasztott eseményre nagyon sokan voltak kíváncsiak, a közönség látványos show-t kapott.

Link másolása

hirdetés

Egy héttel elhalasztva ugyan, de összességében a tervezett módon zajlott le a 2022-es államalapítási ünnepséghez kapcsolódó fő attrakció, az esti tűzijáték. A látványosságra sokan kíváncsiak voltak, láthatóan nem tántorította el az embereket, hogy az előrejelzés minimális esélyt most is adott egy Budapest feletti viharnak.

A mintegy 35 perces tűz- és fényjáték során uszályokról, bárkákról és két budapesti hídról mintegy 40 ezer pirotechnikai effektet – köztük római gyertyákat, üstökösöket, tűzmozsarakat és tűzijátékbombákat – lőttek fel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés
Fotókon, ahogy búcsúznak a londoniak a királynőjüktől
Virághalom, zászlók és fényképek a Buckingham-palota előtt, II. Erzsébet fotója a kivetítőkön – egész London gyászba borult.

Link másolása

hirdetés

Egész Nagy-Britannia gyászba borult csütörtök este, miután a királyi udvar bejelentette, hogy meghalt II. Erzsébet királynő. A brit uralkodó 96 éves korában, nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában hunyt el.

Már aznap este rengetegen vittek virágot a Buckingham-palota elé, az elmúlt napokban pedig egymásra halmozták a gyászolók a mécseseket, a búcsúzó üzeneteket és a virágcsokrokat.

Londonban számos kivetőn és plakáton is a királynőre emlékeznek, akit egy hét múlva helyeznek végső nyugalomra.

Fotósunk képei a gyászoló fővárosból:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés
Ízek, zenék, eső – képeken az augusztus 20-i események
A Szerelek Magyarország fotósa elkapta az ünnep megtartott programjainak legjobb pillanatait.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt a hagyományos augusztus 20-i tűzijáték és a Szent Jobb-körmenet is, de így is számos kulturális és gasztroprogramot találhattak az érdeklődők Budapest-szerte.

A Szeretlek Magyarország fotósa felkerekedett, hogy lefényképezze azokat, akik az esős idő ellenére kilátogattak az államalapítás ünnepi eseményeire.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: