hirdetés

CÍMLAPFOTÓK

Fotókon mutatjuk, hogyan készültek anyák napjára a virágárusok

Kiderült az is, melyik virágok a legnépszerűbbek az ünnepnapon.

Link másolása

hirdetés

Anyák napján nem lehet más a legnagyobb sláger, mint egy szép virágot ajándékozni. Az általunk felkeresett virágárusok azt mondták, hogy a vírus ellenére sem csökkent a bevételük, sőt, az egyik újlipótvárosi virágbolt üzletvezetője szerint ez a nap az év legforgalmasabbja náluk.

Többnyire a tavaszi virágok, köztük a liliom a legnépszerűbb, de a kínálatban szerepel gyöngyvirág, sárga- és piros rózsa is. A választék nagy, így mindenki megtalálja a magának megfelelőt.

Így tett Czutor Zoltán, a Belmondo énekese és párja, Kilián Zsanett is, akikkel az utcán futottunk össze. Ők Zsani édesanyja mellett a család többi hölgy tagjának is vásároltak egy-egy virágot.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK

Fotók: Így vonult a tömeg a Kossuth térre

Több ezer ember indult el szombat délután az esemény színhelyére.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, több ezer ember indult el szombaton délután Budapesten a Kossuth térre, hogy részt vegyen a lezárások utáni első nagy tüntetésen. 'Igen a Diákvárosra, nem a kínai gigaegyetemre' - a mottója a megmozdulásnak.

Képeinken megmutatjuk, hogyan haladtak a gyülekezéstől az esemény színhelyéig.

A tömeg megérkezett:

A tömeg halad a Kossuth tér felé:

hirdetés

A gyülekező és indulás pillanatai:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés

Tízezres tömeg tiltakozott a homofób törvénymódosítás ellen a Parlamentnél - fotókon a tüntetés

Szivárványszínbe borult a Kossuth tér- ilyen volt a hétfő esti demonstráció képekben.

Link másolása

hirdetés

Tízezren tüntettek hétfőn este Budapesten, a Parlamentnél az a törvénymódosító javaslat ellen, amely sokak szerint összemossa az LMBTQ+ közösségeket a pedofilokkal. A demonstrációt emberi jogi és az LMBTQ+ közösség tagjai támogató érdekképviseleti szervezetek hirdették meg, amellyel az volt a céljuk, hogy felhívják az országgyűlési képviselők figyelmét arra, hogy szerintük miért gyermekellenes, családellenes és emberellenes ez a javaslat. A módosításról szóló keddi parlamenti szavazás előtt arra szólították fel a képviselőket, hogy bojkottálják azt, vagy voksoljanak nemmel. A szervezők célja ugyanis az, hogy "ez a gonosz törvényjavaslat ne legyen a magyar jogrendszer része.”

Azt is elmondták, hogy ha a törvénymódosítást megszavazzák, Áder János köztársasági elnökhöz fordulnak, hogy "végre védje meg az LMBTQ+" közösséget", de külföldön is próbálkozni fognak. Azt ígérték, minden eszközt megragadnak arra, hogy ha a törvény hatályba lép, akkor megsemmisítsék.

Kijelentették, hogy "nem lehet minket elhallgattatni, nem lehet minket betiltani", idén pedig minden eddiginél fontosabb, hogy ez az üzenet eljusson mindenkihez. "Emberek vagyunk, nem propaganda" - skandáltatták a tömeggel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK
A Rovatból
hirdetés

Így ünnepelték a magyar szurkolók a franciák elleni döntetlent

Fotósunk ott volt a szurkolói zónában a magyar gól pillanatában is, így megörökítette a feszült várakozást és a hatalmas örömöt is.

Link másolása

hirdetés

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

A magyar csapatnak nemcsak a Puskás Arénában szurkoltak rengetegen, hanem például a budapesti szurkolói zónákban is.

Fotósunk ott volt a Szabadság téren, ahol szintén sok focirajongó gyűlt össze. Képeken mutatjuk, mekkora volt az öröm a franciák elleni döntetlen után:

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
CÍMLAPFOTÓK

Nyíregyházán is megteltek a vendéglátóhelyek, amint megnyitottak a teraszok

Sokan kihasználták a lehetőséget, ellepték az éttermeket, a kávézókat és a sörözőket.

Link másolása

hirdetés

Országszerte megnyitották teraszaikat és kerthelyiségeiket a vendéglátóhelyek, miután a kormány szombattól engedélyezte, hogy kint már fogadhatnak vendégeket. Nem is kellett hívogatni az embereket, rengetegen éltek is a lehetőséggel.

Azt már megmutattuk, hogy a fővárosban mennyire megteltek az éttermek, a kávézók és a bárok.

Nyíregyházán is sokan fogyasztottak a vendéglátóhelyek teraszain. Az MTI fotósának képein látszik, hogy a pincéreknek és a szakácsoknak bőven volt dolguk szombaton.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: