hirdetés
toth-vera-george-floyd.jpg

Tóth Vera George Floyd haláláról: „Ez a történet megmutatja a világ útját a pusztulás irányába”

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 02.


hirdetés

Az énekesnő posztjában azt is elárulta, hogy a történtek után felerősödött benne a félelem. Vera szerint itt az idő, hogy felelősséget vállaljunk a tetteinkért.

"Eljött az idő, hogy felelősséget vállaljunk a tetteinkért és eldöntsük, kiket engedünk vezetőnek, ki szólhat bele az életünkbe, ki védhet meg minket, a gyerekeinket és ki avatkozhasson bele személyiségünk alakulásába. George Floyd mindegy, hogy fekete, vagy fehér, a változás oltárán áldozott az életével"

- zárja posztját az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kikapcsolt emberség. Az, hogy valami nagyon nincs rendben ezen a Földön, teljességgel szimbolizálja az a viselkedés, amit egy szolgálatát teljesítő rendőr George Floyd felé tanusított 7 nappal ezelőtt. Persze az sem teljesen mindegy, miért térdelt rá George nyakára a rend ura, de talán most nem ez a legfontosabb. A lényeg az, hogy a rendőr még akkor sem enyhített a mozdulaton, mikor már levegőért kiáltottak és akkor sem, mikor a járókelők kérték arra, hogy a méltatlan és életveszélyes helyzetet szüntesse meg. A feszült hangulat ellenére, az arcán teljes természetességgel jelent meg az egyik legijesztőbb emberi tulajdonság: A közöny. Minden körülmény, cselekedetsor azt mutatta, hogy ebből baj lesz, de ezt csak az nem látta, akihez a vészharangok szóltak. Valószínüleg nem hallotta meg, mert valami felsőbbredűségből eredő érzés miatt nem jutottak el a füléig a hangok. Megrázó. Ez nem rasszizmus, sokkal rosszabb: Ez a nemtörődömség, a közöny, a szeretetlenség, a pszichopatizmus, a frusztráltság, a veszteség, a rossz döntések, a hatalommal való visszaélés, a kegyetlenség, a könyörtelenség, az ego, a felsőbbrendűség.. Mindez egyetlen emberben... és még ki tudja hányban. A történet megmutatja a világ útjaát a pusztulás irányába.. Ember! Ha nincs felelősségvállalás, nem lesz egészséges, kiegyensúlyozott jövőd! Ezt értsd meg... George Floyd sincs többé, számára a jövő fogalma is meghalt. Ő megfulladt, bennem pedig erősebb lett a félelem. Félek a mai értékrendektől és félek az emberektől is. Végignézni ezt a haláltusát olyan, mintha tehetetlenül figyelném a Holdról, ahogy elpusztul a Föld és üvöltök, mert ott van a szerelmem, anyám, apám, testvérem és mindenki, akit szeretek. Eljött az idő, hogy felelősséget vállaljunk a tetteinkért és eldöntsük, kiket engedünk vezetőnek, ki szólhat bele az életünkbe, ki védhet meg minket, a gyerekeinket és ki avatkozhasson bele személyiségünk alakulásába. George Floyd mindegy, hogy fekete, vagy fehér, a változás oltárán áldozott az életével. Meglátjuk, sikerül e neki az Isteni terv, mert itt már Isten sem a régi, az ember pedig az őt játssza... #rip #georgefloyd ??

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kulcsar-edina-legujabb-terhespocak-1000x661.jpg

Kulcsár Edinát kérdőre vonták a kommentelők, miért vörös hajú és kék szemű a kislánya

Új képeket osztott meg kislányáról, sokan szóvá tették, hogy egyik szülőjére sem hasonlít a gyerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Két új fotót osztott meg kéthónapos kislányáról Kulcsár Edina, a kommentelők pedig máris akcióba lendültek - írja a 24.hu. A közeli fotókon ugyanis jól látszik, hogy Nina kék szemű és szőke hajú, miközben szülei mindketten barna szeműek és hajúak, sőt, a kislány bátyja, a lassan kétéves Medox is a barna szeműek táborát erősíti. Sok kommentelőt nem hagyott nyugodni a téma, és szóvá is tették, miért nem hasonlít a gyerek egyik szülőjére sem. Az egyik kommentelő kérdezett rá arra, hogy volt-e a családban vörös hajú és kék szemű felmenő, ezt a kérdést Kulcsár válaszolta meg: nincs tudomása róla, ez pedig az eziránt fogékonyakban tovább gerjesztette a rejtélyt.

Volt, aki a klasszikus példát felhozva a postás közreműködését sejtette a gyerekvállalásban, ám Kulcsár kiábrándította: nő a postásuk.

A kételkedők mellett sokan védelmükbe vették a kétgyermekes anyukát, mondván, hogy ilyen a genetika, semmi furcsa nincs abban, ha nem egyezik a szülők és a gyerek szemszíne. Arra is felhívták többen a figyelmet, hogy a babáknak egy éves korukig még megváltozhat a szemszíne, és a haja is beszőkülhet. Volt azonban, aki szerint Kulcsár dédnagyanyjára hasonlít a kislány, az egykori szépségkirálynő pedig nagyon örült ennek az összehasonlításnak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
gesztesi-2-1.jpg

„Nem igaz, hogy elhanyagoltuk a sírt, aki ilyet állít, az hazudik” – megszólalt Gesztesi Károly családja

A néhai színész családtagjai a sajtóból tudták meg, hogy a Való Világból ismertté vált Molnár Anikó virágot és muskátlit vitt Gesztesi sírjára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 08.


hirdetés

Megszólaltak Gesztesi Károly családtagjai a néhai színész sírja körül kirobbant vita kapcsán. Mint megírtuk, az egykori Való Világ-játékos Molnár Anikó azt állította, nem gondozzák rendszeresen Gesztesi sírját, ezért ő maga kiment a budakalászi temetőbe és virágot, mécsest vitt a színész nyughelyére. Minderről a Facebookon számolt be, majd arról is, hogy a történtek miatt Gesztesi volt felesége feljelentette őt.

"Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az [email protected] lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok írogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen...Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!" "

- írta többek között Molnár Anikó.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség szerdán dönt arról, hogy indítanak-e nyomozást az ügyben, és ha igen, akkor lopás vagy sírrongálás miatt.

hirdetés

Dr. Borbély Zoltán, a Gesztesi család jogi képviselője szerint Molnár Anikónak bocsánatot kellene kérnie a családtól, mert a néhai színész gyermekei és volt felesége engedélye nélkül senki nem nyúlhat a sírhoz.

Molnár Anikó is nyilatkozott a lapnak, akinek viszont esze ágában sincs elnézést kérni.

"Dehogy kérek bocsánatot, szálljon le rólam mindenki! Az nem sírrongálás, hogy muskátlit, vázát viszek az általam kedvelt színész sírjára, kidobom a szemétbe a két PET-palackot és mécsest gyújtok az emlékére. Hallottam, hogy kint volt a rendőrség helyszínelni, engem még senki nem hallgatott meg. A barátnőm készített fotót, amit megosztott az oldalán, és engem is megjelölt. Egyetlen szót sem írtam hozzá, mégis az én kezemet akarják eltörni miatta..."

- mondta.

A Blikk megszólaltatta a Gesztesi családot is, akik a sajtóból értesültek a történtekről. Amikor kimentek a temetőbe, a rendőrök már ott voltak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
molnaraniko.jpg

Gesztesi exfelesége feljelentette Molnár Anikót, mert rendbe tette a színész sírját

Molnár Anikó a közösségi oldalán írta ki, mit gondol az esetről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 07.


hirdetés

Gesztesi Károly sírhelyére még nem készült el a síremlék, és a jelenlegi állapotában sem gondozzák rendszeresen. Erről számolt be Molnár Anikó, miután Budakalászon ellátogatott az elhunyt színész sírjához.

Vitt virágot és mécsest, és a régi, elszáradt növényeket kidobta. Ám Gesztesi volt feleségének ez nem tetszett és feljelentette.

Molnár Anikó a Facebookon írta meg, hogy mit gondol az esetről:

"Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító!

És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni!

hirdetés

Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk!

Így legyél jófej, így segíts, így tegyél bármi jót is ebben az [email protected] lelkületű országban, úgyis te jössz ki szarul belőle! Öregasszonyok írogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen...

Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!"

Mint arról mi is beszámoltunk, a sírt korábban feldúlták, de végül kiderült, hogy nem vandálok rongálták meg a sírt, hanem valószínűleg őzek járhattak a temetőben.

Forrás: 24.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Kasabian_13-1000x667.jpg

A bokájánál fogva vonszolta menyasszonyát részegen a Kasabian kirúgott énekese

Tom Meighan bevallotta, hogy bántalmazta a menyasszonyát, aki bár megsérült, nem tett feljelentést volt párja ellen és a vádemelést sem támogatta.
Forrás: Wikipedia / JoeJoeJoe93 - szmo.hu
2020. július 07.


hirdetés

Bűnösnek vallotta magát exmenyasszonya bántalmazásában Tom Meighan egy nappal azután, hogy a Kasabian közzétette: megválnak a zenekar énekesétől - írja a Daily Mail.

Az angol rockbanda hétfőn szűkszavú posztban tudatta a rajongóikkal, hogy távozik a zenekar alapítója és énekese, Tom Meighan. A közleményben a zenész viselkedésével indokolták a távozást, ám nem részletezték, hogy mit is takar ez pontosan.

"Tom jó ideje olyan személyes problémákkal küszködött, amelyek kihatottak a viselkedésére, most pedig minden energiáját arra szeretné fordítani, hogy rendbe hozza az életét"

hirdetés

- írták.

A brit sajtó igyekszik megtalálni az okokat, és nem is volt olyan nehéz, mivel Meighan ma bíróság elé állt Leicesterben. A férfit azzal vádolták, hogy áprilisban részegen bántalmazta egykori menyasszonyát, Vikki Agert. Az énekes sírva ismerte el a bíró előtt, hogy

valóban bántalmazta a nőt erősen ittas állapotban, a bokájánál fogva vonszolta őt át a lakáson, nekivágta egy hörcsögketrecnek, és a nyakát is megszorongatta. Emellett többször arcon ütötte és azzal fenyegetőzött, hogy egy raklappal fogja agyoncsapni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!