hirdetés

SZTÁRVILÁG

Visszatér Magdi anyus a Barátok közt utolsó adásaira

Fodor Zsóka ismét szerepel, két epizód erejéig visszaírják a sorozatba, amely 23 év után ér véget az RTL Klubon.

Link másolása

hirdetés

A sorozat követői nyilván búslakodtak, amikor hírét vették, hog a végeláthatatlannak tűnő adásfolyam véget ér, és az utolsó epizódokat forgatják. Kicsit gyógyír a sebekre, hogy úgy tűnik, Fodor Zsóka jutalomjátékot kapott a sorozat végén.

A SorozatWiki azt írja, hogy a 23 év után a vége felé közeledő Barátok közt két epizódjában újra szerepet kap a Fodor Zsóka által alakított Magdi anyus.

"A június 21-én hétfőn és 22-én kedden látható részekben a készítők eljátszanak a gondolattal, hogy mi lett volna, ha 12 évvel ezelőtt Magdi néni karaktere mégsem hal meg, és ez hogyan befolyásolta volna a szereplők életét"

- írják.

Fodor Zsóka 2009-ben hagyta ott a sorozatot, ezt akkor a karakterének hirtelen halálesetével oldották meg a forgatókönyvírók.

A lépcsőházban történt baleset ikonikus pillanat volt a sorozat kedvelőinél, évekig emlegették utána.

hirdetés

"Az elmúlt 12 évben különböző formában már többször egy-egy epizód erejéig megjelent, de ilyen módon még nem volt látható" - írják, úgyhogy a rajongók nagy várakozással tekinthetnek a június 21-én hétfőn és 22-én kedden látható részekben.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lilu: Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok, akik megszavazták a homofób pedofiltörvényt

„Ne haragudjatok, de tele vagyok indulattal” – fogalmazott a műsorvezető.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, kedden megszavazta a parlament a pedofiltörvényt a melegellenes módosítókkal együtt. A Fidesz-KDNP, illetve a Jobbik képviselői által elfogadott, orosz mintát idéző törvényjavaslat összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. Emellett súlyosan korlátozza a szólásszabadságot és a gyermekjogokat, valamint betiltja az iskolai LMBTQ témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat is.

A hírre Lilu is reagált az Instagramon: egymás után több storyban is kifejtette véleményét a témáról.

Nehéz eldönteni… ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok. Talán mind. Ne haragudjatok, de tele vagyok indulattal. Azokért a gyerekekért, akiknek szégyellni kell az érzéseiket. Azokért a kamaszokért, akik nem mernek önmaguk lenni. Azokért, akik azért lesznek tele gyűlölettel, mert azt sem tudják, mit gyűlölnek. Mert a felnőttek átlépnek rajtuk. Mert gonoszak. Mert felhasználják őket. Komolyan, sírni tudnék

– írta.

Hozzátette azt is: Boruljon feketébe legalább egy Insta-sztori mindenkinél erre az igenis gyászos napra. Szégyen."

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Megszólalt Meghan Markle apja, szerinte a lánya és Harry herceg „nem a jó útra léptek”

Thomas Markle azt tanácsolná Harry hercegnek, hogy ne beszéljen többet a királyi családról, és ne adja ki a családi titkokat. „Szeresse a gyermekeit és a feleségét, de a nagyanyját és az édesapját is” - fogalmazott Meghan apja.

Link másolása

hirdetés

Hibát követett el a sussexi hercegi pár, amikor otthagyták a királyi családot - véli Meghan Markle édesapja, aki a 60 Minutes Australia című műsorban beszélt lányáról és férjéről, Harry hercegről.

Thomas Markle szerint Harry és Meghan "nem a jó útra léptek", és bizonytalan azzal kapcsolatban, "mi lehet a végső tervük" - írja a Daily Star.

"Meghan bekerült a királyi családba, és elmagyarázták neki, hogy ez mivel jár együtt. Az angolok szerették őket, igazi sztárok voltak náluk. Amikor mindezt otthagyták, akkor egyúttal hátat fordítottak a népnek is"

- mondta az apa.

Markle-t ezután arról kérdeztek, milyen tanáccsal szolgálna Harry részére.

"Szerintem ne beszéljen többet a királyi családról, ne adja ki a családi titkokat. Szeresse a gyermekeit és a feleségét, de a nagyanyját és az édesapját is".

“És az apósát?” - kérdezett vissza a riporter, mire a férfi úgy válaszolt: ha valaha is találkozott volna a herceggel, bizonyára megkedvelték volna egymást.

hirdetés

A 76 éves édesapa arra is kitért, hogy szerinte Oprah Winfrey kijátssza Harry-t és Meghant, nyerészkedve a velük készített interjúkon.

"Szerintem csak arra használja őket, hogy növelje a saját befolyását és népszerűsítse a műsorait. Kihasznál egy lelkileg nagyon megrendült embert, és olyanokat mondat ki vele, amiket a tévében egész egyszerűen nem lenne szabad. Lehet, hogy Oprah nem ért egyet velem, felőlem be is perelhet, de én a magam részéről így látom a helyzetet"

- mondta.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rejtélyes bejelentést tett Kulcsár Edina férje, Csuti

„Egy ideig most nem hallotok majd felőlem” - írta Instagram-oldalán Szabó András Csuti.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina követői az utóbbi időben azzal foglalkoztak, hogy szülése után nagyon lefogyott. Bár nagyon sokan dicsérték a kétgyermekes sztáranyukát, voltak, akik megjegyezték, hogy a melléből is fogyott, ami annyira nem vált előnyére. Sőt, olyan kéretlen "tanácsokat" is kapott, hogy csináltassa meg a kebleit. Ezeket a megjegyzéseket még Edina férje, Csuti sem hagyta szó nélkül.

Most azonban Csuti egy rejtélyes posztot osztott meg az Instagram-oldalán. A fotóhoz csak ennyit írt:

"Ez a nap is eljött! Egy ideig most nem hallotok majd felőlem, de hogy egy régi és örök klasszikust idézzek: I’ll be back! Vigyázzatok magatokra!"

A képet ITT nézhetitek meg.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Istenes Bence előállt egy dallal a foci Eb-re, a produkcióhoz még új művésznevet is választott

A műsorvezető viccesen még azt is megjegyezte, reméli, hogy kedd este ez a dal megy majd a magyar focisták öltözőjében a meccs előtt.

Link másolása

hirdetés

Istenes Bence is előállt egy foci Eb-re írt dallal és egy klippel, amely a magyar-portugál meccs napján jelent meg. A műsorvezető a közösségi oldalán harangozta be az "igazi" hivatalos Eb-dalt, melyhez új művésznevet is választott. Mint írja:

"Itt van az igazi hivatalos EB-dal!!! A külföldi!!!! Richykét kérték fel rá... Remélem, ma már ez szól majd a fiúknál az öltözőben a meccs előtt!! Hajrá Magyarok!!!"

A videóhoz pedig ennyit tett hozzá:

"Külön köszönet: Csobot Adélnak és Fluor Tominak, akik sokat segítettek a projekt elkészülésében, bár Tomi ezt lehet nem vállalja!"

VIDEÓ: Richyke - Gólkirály

Istenes Bence nagy sportrajongó, maga is focizik, nemrégiben viszont csúnya sérülést szenvedett a pályán.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: