News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Vilmos herceg sosem hallott titkokat osztott meg az életéről egy karácsonyi sétabeszélgetésben

Kiderült, hogyan csalta színpadra Taylor Swift egy jótékonysági vacsorán, és az is, hogy melyik dalt énekelte anyjával és öccsével közösen autózás közben.

Link másolása

hirdetés

A karácsonyi időszakban mindenkit a sétálásra biztat Vilmos. A cambridge-i herceg szerint fontos, hogy az ünnepek idején mindenki tartson egy kis szüntet és elmerüljön a gondolataiban a nagy hajtás közepette. Vilmos emellett rengeteg személyes történetet is megosztott az Apple Fitness+ előfizetőknek szóló sorozatában, melynek évadzáró epizódja december 6-án jelenik meg.

A 'Time To Walk' (magyarul: Ideje sétálni) egy olyan különleges audiosorozat, melyet kizárólag az Apple Watch felhasználói érhetnek el, miután az okosórához vezeték nélküli fülhallgatóval csatlakoznak. A készítők a hírességekkel rögzített beszélgetéseket kifejezetten séta mellé ajánlják.

A korábbi epizódokban mesélt már az életéről és tapasztalatairól gyaloglás közben Naomi Campbell, Shawn Mendes, Jane Fonda, Dolly Parton vagy a korábbi világbajnok bokszoló, Anthony Joshua is.

A CNN úgy tudja, hogy a 39 éves herceg nagy rajongója a sorozatnak, ezért megkereste az Apple-t az együttműködés reményében.

A hétfőtől elérhető sétabeszélgetés elején apja gyaloglás iránti szenvedélyéről vall, aki "mindig próbálta kizavarni a házból" őt és öccsét, Harryt. Vilmos szerint ennek akkor nem sok hasznát látták, de ahogy öregszik, egyre inkább értékeli apja törekvéseit.

hirdetés

A herceg a norfolki családi birtokon tavasszal rögzített barangolás közben mesél a környék látnivalóiról, de megidéz karácsonyi emlékeket is. Eszébe jut, ahogy a királyi család hagyományos karácsonyi zarándoklata során testvérével alig bírtak lépést tartani a nagyapjukkal.

Szóba kerül egy nyolc évvel ezelőtti élmény is, amikor egy adománygyűjtő vacsorán a mellette ülő Taylor Swift a színpadra csalta, ahol Bon Jovival hármasban énekeltek el egy dalt. Vilmos a mai napig nem érti, hogyan vette rá az amerikai énekesnő a közös éneklésre.

Csak arra emlékszik, ahogy szinte "transzban" sétált a mikrofonok felé, miközben kétségbeesetten próbálta felidézni magában a Livin' On a Prayer szövegét. Hozzáteszi: habár nagy rutinja van a beszédek tartásában, azért a nyilvános éneklés egészen más tészta.

Vilmos a beszélgetésben kitér arra az időszakra is, amikor mentőhelikopter-pilóta volt. Az egyik napon egy fiatal fiúnak segített, akit elgázolt egy autó. Az esetet követően nagyon idegesen ment haza, és érezte, hogy valami megváltozott. A szokatlan érzést nem tudta hova tenni, hiszen a magánélete rendben volt, és a munkájában is jól érezte magát. Csak hetekkel később jött rá, hogy hiába fejezte be naponta a munkát, az emberek traumáját nem tudta a munkahelyén hagyni, ez pedig hatással volt az egész életére.

A herceg szerencsének vallja magát, mert volt valaki a mentők között, akivel tudott beszélgetni a nehézségekről. Ezért arra ösztönzi a sétabeszélgetés hallgatóit, hogy keressenek ők is olyanokat, akiknek őszintén kitárulkozhatnak.

A Magyarországon egyelőre nem elérhető sorozat december 6-i epizódjának egyik zenei betétje épp az a dal, amit Diana hercegnő hallgatott állandóan a kocsiban, amikor az internátusba vitte fiait. Ilyenkor a hercegné feltekerte a hangerőt, és együtt énekelték Vilmossal és Harryvel Tina Turner 'The Best' című számát.

A ma már háromgyerekes herceg "igazi családi pillanatnak" élte meg ezeket az alkalmakat.

Ennél újabb élmény fűzi Shakira Waka Wakájához, ami elsősorban a gyerekei kedvence. Amikor a hatéves Sarolta meghallja a dalt, "balettcuccokban rohangál a konyhában", miközben a hároméves Lajos a teljesen megőrült testvérét próbálja utánozni.

Vilmos végül azt is elárulja a hallgatóknak, hogy a hetet mindig az AC/DC Thunderstruck című számával és egy óriási headbangeléssel indítja hétfő reggelenként. Az ausztrál rockbanda zenéje után pedig beleveti magát a munkába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: