News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Vilmos herceg sosem hallott titkokat osztott meg az életéről egy karácsonyi sétabeszélgetésben

Kiderült, hogyan csalta színpadra Taylor Swift egy jótékonysági vacsorán, és az is, hogy melyik dalt énekelte anyjával és öccsével közösen autózás közben.

Link másolása

hirdetés

A karácsonyi időszakban mindenkit a sétálásra biztat Vilmos. A cambridge-i herceg szerint fontos, hogy az ünnepek idején mindenki tartson egy kis szüntet és elmerüljön a gondolataiban a nagy hajtás közepette. Vilmos emellett rengeteg személyes történetet is megosztott az Apple Fitness+ előfizetőknek szóló sorozatában, melynek évadzáró epizódja december 6-án jelenik meg.

A 'Time To Walk' (magyarul: Ideje sétálni) egy olyan különleges audiosorozat, melyet kizárólag az Apple Watch felhasználói érhetnek el, miután az okosórához vezeték nélküli fülhallgatóval csatlakoznak. A készítők a hírességekkel rögzített beszélgetéseket kifejezetten séta mellé ajánlják.

A korábbi epizódokban mesélt már az életéről és tapasztalatairól gyaloglás közben Naomi Campbell, Shawn Mendes, Jane Fonda, Dolly Parton vagy a korábbi világbajnok bokszoló, Anthony Joshua is.

A CNN úgy tudja, hogy a 39 éves herceg nagy rajongója a sorozatnak, ezért megkereste az Apple-t az együttműködés reményében.

A hétfőtől elérhető sétabeszélgetés elején apja gyaloglás iránti szenvedélyéről vall, aki "mindig próbálta kizavarni a házból" őt és öccsét, Harryt. Vilmos szerint ennek akkor nem sok hasznát látták, de ahogy öregszik, egyre inkább értékeli apja törekvéseit.

hirdetés

A herceg a norfolki családi birtokon tavasszal rögzített barangolás közben mesél a környék látnivalóiról, de megidéz karácsonyi emlékeket is. Eszébe jut, ahogy a királyi család hagyományos karácsonyi zarándoklata során testvérével alig bírtak lépést tartani a nagyapjukkal.

Szóba kerül egy nyolc évvel ezelőtti élmény is, amikor egy adománygyűjtő vacsorán a mellette ülő Taylor Swift a színpadra csalta, ahol Bon Jovival hármasban énekeltek el egy dalt. Vilmos a mai napig nem érti, hogyan vette rá az amerikai énekesnő a közös éneklésre.

Csak arra emlékszik, ahogy szinte "transzban" sétált a mikrofonok felé, miközben kétségbeesetten próbálta felidézni magában a Livin' On a Prayer szövegét. Hozzáteszi: habár nagy rutinja van a beszédek tartásában, azért a nyilvános éneklés egészen más tészta.

Vilmos a beszélgetésben kitér arra az időszakra is, amikor mentőhelikopter-pilóta volt. Az egyik napon egy fiatal fiúnak segített, akit elgázolt egy autó. Az esetet követően nagyon idegesen ment haza, és érezte, hogy valami megváltozott. A szokatlan érzést nem tudta hova tenni, hiszen a magánélete rendben volt, és a munkájában is jól érezte magát. Csak hetekkel később jött rá, hogy hiába fejezte be naponta a munkát, az emberek traumáját nem tudta a munkahelyén hagyni, ez pedig hatással volt az egész életére.

A herceg szerencsének vallja magát, mert volt valaki a mentők között, akivel tudott beszélgetni a nehézségekről. Ezért arra ösztönzi a sétabeszélgetés hallgatóit, hogy keressenek ők is olyanokat, akiknek őszintén kitárulkozhatnak.

A Magyarországon egyelőre nem elérhető sorozat december 6-i epizódjának egyik zenei betétje épp az a dal, amit Diana hercegnő hallgatott állandóan a kocsiban, amikor az internátusba vitte fiait. Ilyenkor a hercegné feltekerte a hangerőt, és együtt énekelték Vilmossal és Harryvel Tina Turner 'The Best' című számát.

A ma már háromgyerekes herceg "igazi családi pillanatnak" élte meg ezeket az alkalmakat.

Ennél újabb élmény fűzi Shakira Waka Wakájához, ami elsősorban a gyerekei kedvence. Amikor a hatéves Sarolta meghallja a dalt, "balettcuccokban rohangál a konyhában", miközben a hároméves Lajos a teljesen megőrült testvérét próbálja utánozni.

Vilmos végül azt is elárulja a hallgatóknak, hogy a hetet mindig az AC/DC Thunderstruck című számával és egy óriási headbangeléssel indítja hétfő reggelenként. Az ausztrál rockbanda zenéje után pedig beleveti magát a munkába.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajtó Lajos Berki Krisztiánról: „Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak látványpékség volt”
Fésűs Nelly férje már akkor ismerte Berkit, amikor még nem volt celeb. Szerinte az influenszer „súlyosat vétett” a barátságuk ellen.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián váratlan halála a magyar sztárokat is megdöbbentette. Azok közül, akik közelebbről ismerték, sokan nyilatkoztak már róla a halála óta, például Hajdú Péter, Demcsák Zsuzsa vagy Ambrus Attila, vagyis a Viszkis.

Most Vajtó Lajos is megszólalt, aki már akkor jól ismerte Berki Krisztiánt, amikor még nem volt celeb. A Kiskegyednek nyilatkozva elmondta, szoros sportbarátság kötötte őket össze, hiszen mindketten a Ferencváros kapusai voltak egykor, együtt teniszeztek és alkalmanként kondiztak is. Volt olyan időszak, amikor sülve-főve együtt voltak, így jól kiismerte Krisztiánt, de amikor megváltozott, már eltávolodtak egymástól.

"Én még ismertem őt akkor, amikor rendes srác volt. Ő alapvetően egy nagyon jó lelkű, szolid, tatabányai gyerek volt. Egyszerű focista srác, aki nyomta a vakert, a humort, nagy életkedv volt benne. Szöges ellentéte volt annak, ami később lett belőle.

Amikor felismerte azt, hogy a médiának szüksége van egy ügyeletes rosszfiúra és ezt még meg is fizetik, boldogan vállalta. Az elején ez csak egy póz volt neki, de aztán annyira beleélte magát a szerepbe, hogy rosszfiúvá is vált. Ez a Krisztián számomra már nem volt vállalható és onnantól kezdve már más 'kávéházba' jártunk"

- mondta az üzletember.

Azt is elárulta, hogy ha Berki meglátta őt nyilvános helyen, akkor tisztelettudóan ment oda hozzá, és azt mondta, hogy csak egy másodpercre zavar és üdvözölte.

hirdetés
"Pedig pontosan tudta, hogy súlyosat vétett a barátságunk ellen. Ekkor mondtam neki, hogy sose felejtsd el, mindig voltak ügyeletes rosszfiúk, hol a Dopeman, hol a Ganxsta Zolee, hol a Majka, de ők ki tudtak farolni a rosszfiúságból és jó dolgokra használták fel az ismertségüket. Neked is arról kell gondolkodnod, hogy mi a következő lépcső, mert a figyelemfelkeltés már megvolt. Azt válaszolta, majd nagy léptékben szeretne jótékony dolgokat csinálni. Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak 'látványpékség' volt"

- mesélte Vajtó.

Forrás: Blikk Rúzs


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter „letesztelte” a halottlátót, aki azt állítja, hogy Berki Krisztián rajta keresztül üzent Hajdúnak
A műsorvezető a Life TV-ben tett fel kérdéseket Katónak, hogy megbizonyosodjon a képességéről, miután a halottlátó átadta neki Berki Krisztián üzenetét.

Link másolása

hirdetés

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy halottlátó azt állítja, a lassan két hete elhunyt Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba, aki egy üzenetet is átadott neki. Kató a Life TV-ben mesélte el mindezt, és bár azt nem árulta el, hogy mit tartalmaz Krisztián üzenete, azt igen, hogy a címzett Hajdú Péter, akivel a celeb baráti kapcsolatot ápolt.

Kató kedden ismét a Life TV vendége volt, az Ébredj velünk! című műsorban pedig Hajdú Péter is megjelent, hogy élő adásban vehesse át és olvashassa el Berki Krisztián neki szánt üzenetét, amit a halottlátó írt le a papírra.

Ez állt rajta:

"Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat."

Hajdú azt mondta Katónak, győzze meg őt arról, hogy ezt valóban Berki üzente neki. Először arra kérte a halottlátót, hogy kérdezze meg Krisztiántól, mi a keresztneve annak az operatőrnek, akivel az Überkirály című műsort forgatták. Kató erre először azt mondta, hogy ez nem így működik, a lelkek nem arra felelnek, amit az ember kérdez tőlük, az információk átadása pedig "négyszemközt" és több idő esetén lehetséges inkább. A válaszra csak a második kérdés után tért vissza: azt állította, hogy az influenszer a Muki nevet emlegeti, de ennek nem látja értelmét. Hajdú elmondta, hogy Imre az operatőr neve, de fel fogja hívni, hogy esetleg Mukinak becézik-e.

hirdetés

A második kérdése az volt, hol mondta el neki Berki, hogy indul a főpolgármester-választáson. Kató erre azt mondta, hogy egy kávézót lát, ami 20-25 kilométerre van a Life TV stúdiójától. Hajdú erre elárulta, hogy a MOM Park bevásárlóközpontnál voltak ekkor Krisztiánnal, ami közelebb van a stúdióhoz.

A műsorvezető tisztázta, hogy ő istenhívő, és hisz az ilyen dolgokban, de szerinte fontos, hogy bizonyosságot nyerjen az, hogy a látó valóban érzékeli Krisztiánt és azt, amit mond. Kató azt mondta, hogy ő nem idéz meg soha senkit, ezt nem lehet erőltetni, a műsoridő pedig nagyon rövid idő arra, hogy ez működjön. Ő nem akar senkit meggyőzni erről, de azt mondta Hajdúnak, hogy ha van elég ideje erre a folyamatra, akkor olyan információkat tud átadni, amelyekkel bizonyosságot tudna nyerni.

Azt is elárulta, hogy egy másik személy is üzent Hajdúnak, de azt csak négyszemközt hajlandó közölni vele, mert az csak rá tartozik.

Hajdú Péter egyébként azt mondta, szíven ütötte Berki Krisztián üzenete, amit "mondhatott is, meg nem is". Szerinte az üzenet tartalma megállja a helyét, jól is esett neki és meg is könnyezte, még ha nem is teljesen biztos benne, hogy valóban az elhunyt médiaszereplő küldte ezt neki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz-Gyuricza Dóra válaszolt a kommentelőknek, akik szerint plasztikáztatta a hasát a szülése után
Rácz Jenő felesége őszintén beszélt arról is, hogyan élte meg, hogy császármetszéssel szülte meg kislányát. Azt is elmondta, neki sem könnyű feldolgoznia, hogy a teste megváltozott.

Link másolása

hirdetés

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra több mint 161 ezer követővel rendelkezik az Instagram-oldalán, ahol gyakran szokott kérdezz-felelek játékot tartani. Mivel az influenszer néhány hete adott életet első gyermeküknek, természetesen most sok kérdést kap a szülésről és arról, hogyan éli meg az anyaságot, de a séffel való kapcsolatáról is rendszeresen faggatják.

Dóri lehetőséget adott követőinek arra, hogy állításokat írjanak róla vagy vele kapcsolatban, ő pedig megmondja, hogy ezek igazak vagy nem. Valaki arra volt kíváncsi, hogy vajon Rácz Jenő próbált-e más nők felé kacsintgatni, amikor már Dórival volt.

"Hamis, vagyis hát nagyon remélem. Ez egyáltalán nem egy jó fej kérdés, de azért elmondom, hogy az én férjem örök hűséget fogadott nekem az oltárnál. Ha mégiscsak úgy döntene egy nap, hogy ezt megszegi, akkor ő veszíti a legnagyobbat"

- felelte erre az influenszer.

Egy állítás kapcsán azt is elmondta: nem csalódott, amiért császármetszéssel kellett világra hoznia kislányát. Hiszen amikor megtudta, erre van szükség, csak az számított neki, hogy a kislánya jól legyen. De hozzátette, egyszer szeretné megtapasztalni, milyen természetes úton szülni.

Arra az állításra, hogy most a legboldogabb, azt válaszolta: bár tényleg nagyon boldog, de az anyaság áldozatokkal jár.

hirdetés
"Voltam már sokkal egészségesebb, voltam már ennél sokkal szociálisabb, voltam már ennél fittebb, de hát ez ezzel jár"

- fogalmazott.

Egy másik videóban arról is beszélt, hogy nem könnyű feldolgozni a szülés utáni test állapotát, ő is megküzd ezzel, és sokszor emlékeztetnie magát arra, hogy ez nem megy egyről a kettőre. Az viszont igaz rá, hogy jobban bírja a terhesség utáni időszakot, mint gondolta.

Az influenszer azokra a kommentekre is reagált, miszerint azért van jó formában a szülés után, mert plasztikai műtéttel eltávolíttatta a hasát.

"Igen... két szoptatás között levágattam"

- mondta nevetve egy Insta-sztoriban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Voksán Virág a pasijáról: „A mítoszokkal ellentétben nem idősebb nálam sokkal és nem is csúnya”
A lemezlovas először mutatta meg párját a nyilvánosságnak a Drágám, add az életed! című műsorban.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Voksán Virág ugyan már jó ideje együtt él párjával, és gyermekei apjával, a férfit mégis csak most mutatta meg először a nyilvánosságnak.

A lemezlovas és szerelme a Drágám, add az életed! című műsorban szerepelnek együtt. Amikor a páros belépett a stúdióba, Till Attila még viccelődött is azzal, hogy Valentényi László egy kicsit olyan, mint Columbo felesége.

A pár azonban gyorsan el is árulta, miért döntöttek úgy, hogy vállalják a műsort és László is kilép a nyilvánosság elé.

"A mítoszokkal ellentétben nem idősebb nálam sokkal és nem is csúnya. Ezért is vállaltuk a műsort, hogy bebizonyítsuk, nem azért van ő rejtegetve, mert valami gáz van vele, láthatóan nincs"

- fogalmazott Virág nevetve.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: